Čo pre vás nachystali SUDIČKY LETA? Prečítajte si VEĽKÝ HOROSKOP na júl a august

29.06.2017 08:32

 

Leto je zrejme najobľúbenejším obdobím v roku. Dôvodov je hneď niekoľko – viac svetla a slnka, menej oblečenia, čas trávený s tými, ktorých ľúbime, dovolenkový relax, vypnutie hlavy, ale aj „vŕtanie“ sa v záhrade či praktizovanie záľub, na ktoré nám počas „mimo-letného“ obdobia neostáva priestor. 
Čo prinesie blížiaca sa júlovo-augustová etapa pre vaše znamenie zverokruhu? Odpovede prináša môj nový horoskop. Pri výklade som sa zameral na dve sféry – lásku a dovolenkovú pohodu. 
 

Baran

*Vzťahy a láska
Pozitívna vibrácia – karta „kráľ“
Počas leta budete disponovať mocným sexepílom a osobnostným fluidom. Tento „rozmer“ ocenia najmä tí Barani, ktorí sú sami. O záujemcov či záujemkyne núdza nebude. V prípade, že ste vo zväzku, ustriehnite zbytočné flirty. Mohli by spôsobiť nemálo problémov. 
 
Negatívna vibrácia – karta „upír“
V lete budete pociťovať menej životnej sily. Navyše, osobné batérie vám vybijú aj členovia rodiny, napríklad svojimi prehnanými požiadavkami, negativizmom, žiarlivostnými scénami či „ukladaním“ svojich starostí na vaše plecia. Snažte sa okolo seba vybudovať akési ochranné murivo – za ktoré cudzie ťaživé vibrácie nepreniknú. V opačnom prípade vám okrem straty osobnej energie hrozia aj nepríjemné bolesti hlavy. Osobným liečivým, harmonizačným a ochranným minerálnym kameňom je ametrín. 
 
*Oddych, relax a dovolenka
Vypnutie hlavy potrebujete ako soľ. Na dovolenku však choďte len s osobami, ktoré vás „nedopujú“ zápornými energiami. Ideálne by bolo, keby ste letný relax strávili s dobrými priateľmi – nežné pohlavie v rámci „ženskej jazdy“, muži v podobe výsostne „pánskej jazdy“. Vyberte si destináciu, v ktorej si môžete vychutnať množstvo dobrodružstiev a netradičných aktivít. Ideálnou „cieľovou“ krajinou je Rodos, jeden z najzelenších ostrovov bájneho Grécka.  
 
 

Býk

*Vzťahy a láska
Pozitívna vibrácia – karta „druhý dych“
Vo vzťahovej oblasti chytáte druhý dych. Ak citový život dosiaľ nefungoval tak, ako by mal, momentálne prechádza renesanciou. Dôvodom je, že ste konečne rozpohybovali stagnujúce energie – ste aktívnejší, dynamickejší, odvážnejší a pozitívnejšie navibrovaný. A to – pochopiteľne – teší aj polovičku.
 
Negatívna vibrácia – karta „balansovanie“ 
Viacerí Býci sa počas letných mesiacov dostanú do „módu“ nerozhodnosti a balansovania – najmä na poli lásky. Nie je vylúčené, že vo svojich útrobách odštartujete dialógy spojené s tým, či je osoba, s ktorou žijete bok po boku, tým „pravým orechovým“, alebo by bolo lepšie hodiť pomyselnú udicu do dosiaľ nepoznaných „vôd lásky“.  Duchovná ríša radí – nerobte v tomto smere zbrklé či náhle rozhodnutia. Všetko si dôsledne premyslite – zvážte za aj proti. Nesprávny verdikt by ste ľutovali – a návrat k pôvodnej polovičke by bol mimoriadne komplikovaný. 
Osobným letným minerálom, ktorý vám dobije batérie, je koral. 
 
*Oddych, relax a dovolenka
Za ostatné mesiace sa na vašich pleciach nahromadilo množstvo povinností – najmä takých, ktoré súvisia s matériou. Dovolenka je preto viac než potrebná. Zájdite na ňu s osobou, ktorú ľúbite. Ak máte deti, nebojte sa ich zveriť do rúk starým rodičom. Vy si tak budete môcť dopriať príjemné a harmonické chvíle bez ruchu, hluku a džavotu. Ideálnou dovolenkovou destináciou je Andalúzia, perla Španielska. 
 
 

Blíženci

*Vzťahy a láska
Pozitívna vibrácia – karta „iskrenie“
Pred vzdušným znamením zodiaku, ktorému vládne planéta Merkúr, sa črtá harmonické obdobie. Disponujete obrovským sexepílom a nevšednou „iskrivosťou“. Nie je vylúčené, že erotické vyžarovanie k vám pritiahne záujemcov či záujemkyne. Ak ste vo vzťahu, vaša polovička k vám „primkne“ väčšmi než doteraz. Dôvod? Uvedomí si vašu výnimočnosť.   
 
Negatívna vibrácia – karta „smutná dáma“
Vo vašej blízkosti sa mihne človek – pravdepodobne z radov najbližších osôb – ktorého bolí srdce. Dôvodom je sklamanie, zrada, citový úder pod pás. Osloví vás s prosbou o pomoc. Ak sa dá, pomocnú ruku neodmietnite. Niekedy stačí krátka konverzácia – spojená s uvoľnením nahromadených škodlivých emócií – a z človeka spadne mohutné bremeno. Vedzte, že pokým teraz pomôžete vy danej osobe, v budúcnosti môže byť práve ona tou najlepšou spriaznenou bytosťou v prípade vašich ľúbostných starostí. 
Osobným liečivým a harmonizačným minerálom na letné dni je oranžový kalcit. 
 
*Oddych, relax a dovolenka
Duchovná ríša radí – počas nadchádzajúceho leta si doprajte dovolenku, ktorá má silný spoločenský ráz. To znamená, že k moru či do hôr zájdite s väčším „tímom“ ľudí, trebárs aj s celou rodinou. Názorových šarvátok sa nebojte – o duchovnú spriaznenosť bude dobre postarané, a preto žiadne medziľudské „vylomeniny“ nehrozia. Veľa sa zhovárajte, otvárajte témy o všetkom možnom aj nemožnom, vymieňajte si životné skúsenosti, oprášte staré spomienky. Uvedomíte si, koľko skvelých ľudí sa nachádza vo vašej blízkosti. 
Ak uprednostňujete dovolenku pri mori, vyberte si napríklad Bulharsko. 
 

Rak

*Vzťahy a láska
Pozitívna vibrácia – karta „osobné svetlo“
Počas leta orientujte pozornosť do vlastného Ja. Nemyslite toľko na blaho okolia. Uvedomte si, že tým najdôležitejším človekom pre vašu „bytostnosť“ ste vy sama. Cibrite sebalásku a sebaúctu. Doprajte si všetko, po čom ste dlhodobo prahli. Vaše „interné“ dieťa zaplesá – a odmení sa vám psychickou pohodou. 
 
Negatívna vibrácia – karta „vnútorné zlo“
Počas horúcich mesiacov môžu vystrájať vaši vnútorní „démoníci“ – a to v dôsledku toho, že blízke osoby nebudú „skákať“ tak, ako vy „pískate“. Na obzore je hnevlivosť, výbušnosť, jedovitosť, explozívnosť či netrpezlivosť. Včas tieto charakterové nuansy ustriehnite. Uvedomte si, že každý je svojský a každému treba dať voľný a slobodný priestor na osobnostný rast a rozkvet. Ak túto radu nedodržíte, do vašich osobných zväzkov sa vkradnú disharmonické energie. 
Osobným liečivým a harmonizačným kameňom, dodávajúcim vnútorný pokoj a mier, je jantár. 
 
*Oddych, relax a dovolenka
Bujné stromy, pestrofarebné kvety, panoramatické výhľady – to sú základné „faktory“, ktoré potrebujete počas nadchádzajúcich mesiacov, aby vaše Ja pookrialo. Za dovolenkovú destináciu si zvoľte napríklad Korfu, prenádherný grécky ostrov s nevšedným romantickým fluidom. Počas letného oddychovania sa snažte vyladiť svoju myseľ do takzvaného módu „tu a teraz“, neriešiac ani minulosť a ani budúcnosť. Pozornosť orientujte do súčasného okamihu a vychutnávajte si všetko, čo vám dovolenkové „sudičky“ naservírujú. 
 
 

Lev

*Vzťahy a láska
Pozitívna vibrácia – karta „rodina“
Leto bude pre Levov, nositeľov ohnivého znamenia zvieratníka, obdobím utužovania rodu a rodiny. Všetky vzťahy medzi blízkymi osobami sa výrazne skvalitnia. Dokonca sa „rozpustia“ aj dlhodobé medziľudské nešváry, vzniknuté z dôvodu odlišnej životnej optiky či názorových nesúladov. 
 
Negatívna vibrácia – karta „vzťahové váhy“
Na poli lásky sa vás počas horúcich mesiacov zmocní nemalá dilema. Zažijú ju najmä tí Levi, ktorí sú vo vzťahoch. Pravdepodobne sa ocitnete v rozhodovacom „móde“ – či ostať v pôvodnom zväzku, alebo skúsiť šťastie po boku iného človeka. Načúvajte srdcu – vďaka tomu uskutočníte správny verdikt. Ak by ste konali v intenciách rozumu, ego-mysle a pragmatizmu – bez rešpektovania „interných“ hlasov – rozhodnutie prinesie viac sĺz než radosti. So svojou polovičkou sa veľa rozprávajte – hodnotná komunikácia je grom kvalitných vzťahov.
Osobným harmonizačným kameňom na letné obdobie je olivín. 
 
*Oddych, relax a dovolenka
Za cieľovú dovolenkovú destináciu si zvoľte miesto, v ktorom vládne čulý ruch, dynamika, verva a aktivita. Krajinu, kde život nestojí, ale „frčí“ na plné obrátky. Duchovná ríša dáva na pomyselný piedestál napríklad Taliansko. Počas dňa leňošenie na pláži alebo „túry“ po pamiatkach či zaujímavých prírodných lokalitách, večer bohatý a pestrý spoločenský život, zameraný na budovanie nových priateľstiev - to sú atribúty, ktoré ulahodia vášmu Ja. 
 
 

Panna

*Vzťahy a láska
Pozitívna vibrácia – karta „odpojenie sa od minulosti“
Mnohé Panny – nositeľky zemského znamenia - prežili za ostatné mesiace citové sklamania, zrady či údery pod pád – a to aj od ľudí, ktorým stopercentne dôverovali. Citové „zemetrasenia“ a ich následky ostali uväznené v hlbinách Panien – a dlhší čas ich zo svojho „jadra“ nedokázali vygumovať. Práve počas leta prichádza životný reštart – a to v podobe definitívneho uzatvorenia starých ľúbostných bôľov. 
 
Negatívna vibrácia – karta „skepsa“
Na obzore je nespokojnosť, namrzenosť a skeptické uvažovanie – atribúty také príznačné pre zemské znamenie zverokruhu, ovládané planétou Merkúr. Ustavične na niečo nadávate, stále sa na čosi sťažujete, ústa sa vám nezatvoria. Nečudujte sa, ak sa vám blízki vzďaľujú. Skrátka, už nechcú „vstrebávať“ váš negativizmus. Uskutočnite nápravu – siahnite po modlitbách, afirmáciách alebo mantrách, ktoré váš záporný „kód“ pretavia do „kódu“ pozitívneho, radostného a optimistického. 
Osobný liečivý a harmonizačný minerál na leto je tyrkys. 
 
*Oddych, relax a dovolenka
Počas leta potrebujete vypustiť paru. Za ostatné mesiace sa vo vás nahromadilo veľa deštruktívnych emócií, ktoré chcú byť „vypudené“ von – ako Aladin. Za dovolenkovú destináciu si preto vyberte miesto s aktívnym fluidom a zároveň silným pozitívnym vyžarovaním – napríklad Ibizu, ktorá isto očarí aj vašu náročnú dušu. 
Neprežeňte to však s jedlom ani so zábavou. Z tráviacich ťažkostí alebo z „opice“ by ste sa spamätávali dlhší čas.  
 

Váhy

*Vzťahy a láska
Pozitívna vibrácia – karta „dopriať si“
Je čas myslieť viac na seba – vlastné blaho, a nie na potreby či požiadavky okolia. Počas horúcich mesiacov si doprajte všetko, po čom ste prahli dlhý čas. Môže ísť aj o finančne náročnejšie želania. Vedzte, že každá prajná energia, ktorú „vrazíte“ do seba samého, prinesie pozitívne výsledky. 
 
Negatívna vibrácia týždňa – karta „uzamknutnosť“
Na okolie pôsobíte príliš nedostupne, izolovane a rezervovane – a táto hrozba visí vo vzduchu aj počas letných mesiacov. Stránite sa ľudí, vyhýbate sa starým aj novým kontaktom, uzatvárate sa do pomyselného vajíčka s mohutnou škrupinou. Takýmto spôsobom si škodia aj zadané, aj slobodné Váhy. Ak ste vo vzťahu, štítenie sa spoločnosti spôsobuje prílišné „prilepenie“ sa na polovičku – čo jej môže prekážať. V prípade, že ste bezo zväzku, izolácia sa podpisuje pod „potemnelú“ osobnú vibráciu, pôsobiacu na potenciálnych partnerov či partnerky ako anti-magnet. Duchovná rada znie – otvorte sa svetu.  
Osobný harmonizačný polodrahokam na leto je citrín. 
 
*Oddych, relax a dovolenka
Doprajte si viac. Zabudnite na preratúvanie každučkého centu,  uvedomte si, že peniaze boli, sú aj budú – a preto si dožičte aj finančne náročnejší pobyt pri mori, trebárs i v ďalekých destináciách. Do úvahy prichádza Egypt, Tunisko, Omán, Kapvervy, prípadne aj luxusnejšia exotika. Tým, že sa „klepnete“ po vrecku, dáte svojmu najvnútornejšiemu dieťaťu najavo, že sa ľúbite a že si dokážete dožičiť zdravý prepych. 
 
 

Škorpión

*Vzťahy a láska
Pozitívna vibrácia – karta „hnací motor“
Vodné znamenie zodiaku – koordinované planétami Pluto a Mars - vstupuje práve teraz do aktívneho a transformačného obdobia. Dlhodobé starosti či problémy – aj citového rázu – upadnú do zabudnutia. Zároveň sa od vás očakáva, aby ste boli dynamický jedinec, „prebíjajúci“ všetky pasívne a „lenivé“ energie. 
 
Negatívna vibrácia – karta „manipulácia“
Duchovná ríša má pre vás dôležitú radu – na manipulačné „techniky“, ktorými chcete riadiť a usmerňovať iných ľudí, trebárs aj z radov najbližších osôb, zabudnite. Môže sa vám to kruto vypomstiť. Je síce príjemné a komfortné prispôsobovať si všetko v okolí na svoj „obraz“, no vedzte, že takýmto spôsobom kradnete svojskosť, unikátnosť a identitu ostatným ľuďom. Partnerovi či partnerke doprajte adekvátnu slobodu – nemajte strach, že by bola zneužitá. Pamätajte na múdru frázu - čím viac pút a reťazí vo vzťahu existuje, tým silnejšia je túžba „uväznenej“ osoby po odlete a nových životných „vetroch“. 
Osobný harmonizačný kameň, ktorý okrem iného utlmujte manipulátorské chúťky, je serafinit. 
 
*Oddych, relax a dovolenka
Počas leta sa pred vami otvárajú nové pracovné, kariérne alebo finančné brány. To znamená, že objaviť sa môže „čerstvá“ práca, zaujímavé podnikateľské aktivity alebo nevšedné činnosti, prinášajúce zisk. Stanovte si však mantinely a v žiadnom prípade „neodignorujte“ letnú dovolenku. Ak by ste prepli svoje sily a nedožičili si oddych, odnesie si to fyzické alebo duševné zdravie. Z letných destinácií sa k vášmu Ja hodí napríklad Cyprus. 
 
 

Strelec

*Vzťahy a láska
Pozitívna vibrácia – karta „priateľstvo“
Letné obdobie bude mať pre Strelcov, nositeľov ohnivého znamenia zodiaku, priateľstvo-kamarátsku príchuť. To znamená, že obnovíte staré známosti, prípadne vybudujete aj nové – také, ktoré budú mať dlhú a hodnotnú trvácnosť. Počas nadchádzajúcich mesiacov vás čakajú nevšedné cesty so zaujímavými ľuďmi. 
 
Negatívna vibrácia – karta „zlomené srdce“
Ohnivé znamenie zverokruhu, riadené planétou Jupiter, má pred sebou bolestivé obdobie – aspoň čo sa týka osobných zväzkov. Nie je vylúčené, že niekoho sklamete, prípadne bude zranené vaše vlastné Ja. Ak sa jestvujúce partnerstvo rozpadne, neprepadajte panike – skôr si z danej situácie vezmite ponaučenie do budúcnosti. Ex-polovičke sa poďakujte za všetko pekné a príjemné, čo ste ruka v ruke prežili. Do nových vzťahov v lete nevstupujte – priniesli by viac utrpenia než požehnania.
Osobný harmonizačný kameň, ktorý zároveň „štopká“ citové fugy, je ruženín. 
 
*Oddych, relax a dovolenka
Nadchádzajúce týždne sa ponesú v duchu aktivity a dynamiky. Práve cestovanie a spoznávanie pestrosti sveta bude pre Strelcov tým „pravým orechovým“. Vyberte si dovolenku, v rámci ktorej môžete putovať z miesta na miesto – cestovky ponúkajú množstvo takzvaných poznávacích zájazdov. „Lenivý“ pobyt – spojený s lehnením na slnkom zaliatej pláži – by vašu dušu nudil a znepokojoval.  Čo by ste povedali napríklad na okružnú plavbu popri Baleárskych ostrovoch? 
 

Kozorožec

*Vzťahy a láska
Pozitívna vibrácia – karta „nové vetry“
Vynikajúce obdobie sa počas leta črtá najmä pre tých Kozorožcov, nositeľov zemského znamenia, ktorí sú bez vzťahu. „Sudičky lásky“ budú stáť po vašom boku – a jestvuje veľký predpoklad, že si zmagnetizujete polovičku, s ktorou budete celostne rezonovať – fyzicky, duševne aj duchovne. 
 
Negatívna vibrácia – „nereciprocita“
V ostatnom čase registrujete, že všetkého je akosi priveľa – mnoho starostí, úloh, povinností, zodpovednosti. Stále od vás niekto niečo chce – aj najbližší. Naučte sa stanoviť si mantinely – a neprepínať svoje sily. V osobných  vzťahoch dbajte na reciprocitu – súlad medzi vydanou a prijatou láskou. Ak medzi týmito dvoma aspektmi nie je rovnováha, rodia sa ľúbostné nuansy. Človek, ktorý prajné city len berie, polovičku časom zunuje – a tá ho pustí k vode. Naopak, jedinec, ktorý len dáva, sa úplne „vyšťaví“, čo je potom na úkor jeho celostnej vitality. Uvedomte si, že najkrajšia je láska harmonická – keď obe strany poskytujú aj berú.
Osobným liečivým a harmonizačným minerálnym kameňom na letné obdobie je jaspis – polodrahokam rovnováhy. 
 
*Oddych, relax a dovolenka
Vaše telo i duša volajú po kvalitnom relaxe. Pravda je taká, že v ostatnom období ste si na plecia naložili masu materiálnych bremien. Pamätajte, že leto je na to, aby ste vypli – a poriadne si oddýchli.  V prípade, že sa na pomyselný reštart vykašlete, objavia sa zdravotné neduhy – spojené najmä s pohybovým aparátom. 
Pri voľbe zájazdu uprednostnite taký, kde o vás bude patrične postarané – v rámci služieb all inclusive. Vaše Ja pookreje napríklad na Kréte. 
 
 

Vodnár

*Vzťahy a láska
Pozitívna vibrácia – karta „radosť“
Leto bude plné zábavy a smiechu. Očakávať môžete viacero pozvaní na oslavy či párty. Určite ich neodignorujte, a to ani v takom prípade, ak by sa vaša túžba spoločensky žiť nepáčila niekomu z rodiny, napríklad partnerovi či partnerke. Na akciách stretnete nemálo spriaznených duší – osôb, s ktorými si celostne „sadnete“.  
 
Negatívna vibrácia – karta „putá“
Počas letných mesiacov sa budete cítiť ako v zlatej klietke – a to najmä tí Vodnári, ktorí fungujú po boku manipulatívneho a dominantného partnera, majúceho tendencie všetko riadiť podľa vlastných noriem a princípov. Vedzte, že ak ste dlhodobo v takzvanej zvieracej kazajke, vaše Ja začne štrajkovať. Doprajte si istý čas len pre seba – mimo polovičky a mimo rodiny. Napríklad s dobrými priateľmi. V spoločnosti však dbajte na zbytočné flirty. Uvedomte si, že do nových zväzkov treba vstupovať až po tom, keď sa doriešia tie staré.
Osobným harmonizačným minerálom na nadchádzajúce dni je chryzokol. 
 
*Oddych, relax a dovolenka
Počas leta to chce fajn ľudí, ktorí vám vykúzlia úsmev na perách. A zároveň slobodné a „splývavé“ miesto, kde viac-menej nejestvujú žiadne dogmy či „zošnurované“ energie. Vydajte sa napríklad za dobrodružstvami do Turecka – trebárs s najlepšou priateľkou alebo priateľom. V krajine objavíte viacero „zábaviek“, pri ktorých akoby mávnutím čarovného prútika zabudnete na starosti bežných dní.  A ešte jedna rada – mobil si počas relaxu nechajte vypnutý. Nie je vylúčené, že by vás niekto ustavične obťažoval. 
 
 

Ryby

*Vzťahy a láska
Pozitívna vibrácia – karta „srdce“
Pred vodným znamením sa črtá príjemné „zaláskované“ obdobie. Jestvujúce vzťahy sa utužia, osamelé Ryby môžu stretnúť spriaznenú dušu. Dôvod? Popracovali ste na svojom Ja – máte oveľa krajšiu a hodnotnejšiu osobnú vibráciu. Sála z vás hĺbková spokojnosť. 
 
Negatívna vibrácia – karta „erotický chlad“
Počas leta síce budete sršať „zaláskovanosťou“, no zabudnete, že popri „duchovnosti“ neslobodno prehliadať ani „fyzično“. Váš partner alebo partnerka nadobudne pocit, že ste v sexe ochladli a že namiesto intímneho zbližovania uprednostňujete konverzáciu, praktizovanie spoločných záľub či romantické sedenie pod hviezdnou klenbou. To všetko je síce pekné, no „korením“ vzťahov je aj zdravá sexualita. Pustite sa preto do nápravy. Chce to dobrý nápad, osobnú iskrivosť a snahu vyskúšať nové praktiky. Uvidíte, až aj vďaka reštartu intimity sa do jestvujúceho vzťahu „vleje“ oveľa viac prajných citov. 
Osobný liečivý a harmonizačný kameň, ktorý okrem iného posilňuje partnerský „chtíč“, je karneol. 
 
*Oddych, relax a dovolenka
V lete uprednostnite dovolenku magickú, mystickú, kúzelnú a tajomnú. Takéto benefity vám poskytne napríklad Maroko, krajina tisíc a jednej noci, z ktorej sála priam rozprávkový duch. Na zájazd sa vydajte s polovičkou, prípadne aj s celou rodinou. V druhom prípade však dbajte na to, aby ste na svojho partnera alebo partnerku mali vymedzený adekvátny čas. Romantické, no zároveň erotické fluidum Maroka sa postará o utuženie vášho zväzku.