Poďte, prevediem vás nasledujúcim rokom. Kniha ZÁHRADY BUDÚCNOSTI - kartoskopy na rok 2018 je už na svete

24.06.2017 18:05

 

Svetlo sveta uzrela moja prvá e-kniha. Volá sa Záhrady budúcnosti - kartoskopy na rok 2018. Prostredníctvom dielka vás prevediem pomyselnými alejami futúra.

 

Vo viac ako 200-stranovej e-knihe nájdete množstvo pokrokových informácií, prostredníctvom ktorých nazriete za opony nasledujúceho roka. Bližšie analyzuje vzťahovú sféru, materiálnu oblasť, vývoj energetického zdravia. Nechýbajú nevšedné údaje – kľúčoví archanjeli na rok 2018 pre všetky znamenia zodiaku, osobné minerály s uzdravujúcimi a harmonizujúcimi účinkami, dominantné vône či liečivé miesta pod holým nebom – v lone Matky prírody.

V knihe Záhrady budúcnosti sa nachádzajú aj meditačné karty na rok 2018 s „esenciami“ mocných archanjelov. Pohľad na ne upokojuje a ponára do celostného mieru.

 

Osobitná kapitola je venovaná samo-prognostikovaniu futúra. Prostredníctvom staro-indickej astro-numerológie sa naučíte nazerať do pomyselnej vešteckej gule – a to vo vlastnej réžii. Nechýba takzvaná karmická tabuľka, ktorá vám prezradí, aké úlohy máte zdolať v príslušnom veku života.

Kniha Záhrady futúra – kartoskopy na rok 2018 – jestvuje len v elektronickej verzii, čo je však v dnešnej „pretechnizovanej“ spoločnosti skôr plusom než negatívom. Dielko si teda môžete študovať v čítačke e-kníh, na mobile, v notebooku alebo klasickom počítači.

 

Knižný titul je všeobecným výkladom na rok 2018 a nenahrádza individuálne poradenstvo – so zreteľom na osobitnú životnú vibráciu daného človeka.

 

Knihu si môžete objednať za cenu 7 eur, a to na týchto stránkach. Prvé „výtlačky“ zašlem na mail 13. júla – kedy sa spúšťa predaj. Ak si dielko Záhrady budúcnosti objednáte v predstihu, a to najneskôr 12. júla, okrem e-knihy dostanete aj darček – unikátnu ochrannú mandalu na rok 2018, ktorá človeka stráži pred ťaživými energiami rôzneho druhu.

Knižku zasielam na e-mail cez portál www.uschovna.cz. To znamená, že po úhrade príde na váš mail odkaz z daného portálu, na ktorý jednoducho kliknete. Vzápätí sa vám dielko stiahne do počítača, notebooku alebo mobilu. Potom už neostáva nič iné, len si ho dôsledne preštudovať a tešiť sa z nadchádzajúceho roka. 

 

OBJEDNAŤ E-KNIHU