Veľká VEŠTECKÁ PORADŇA - každý pozemský problém má svoje riešenie

06.08.2017 18:22

 

„Každú starosť možno rozlúsknuť,“ hovorí veštec a spirituálny poradca Peter. Zároveň dodáva, že všetky problémy, ktoré prežívame na pozemskej báze, majú svoje duchovné, čiže hĺbkové pozadia. Keď ich odhalíme a začneme pracovať na eliminácii týchto „kľúčov“, čoskoro odoznejú aj samotné peripetie – nech sú akokoľvek vážne a komplikované. 
 
 
Škodlivé emócie prerástli do kožných problémov
„Už dlhší čas ma trápia ekzémy na rôznych častiach tela. Isté obdobie sú na pleciach, potom zasa na chrbte, neskôr „vyrašia“ na úrovni hrudníka. Liečivé masti nepomáhajú. Prosím o spirituálnu radu.“
anonymná čitateľka
 
Milá čitateľka, starosti tohto typu upozorňujú na dlhodobo zaseknuté alebo "priškrtené" škodlivé a deštruktívne emócie vo vašich útrobách. Istý čas len tleli, no časom sa predrali na povrch - a to v podobe kožných neduhov. Ekzémy, ktoré popisujete, sú energeticky späté so:
- slezinou,
- obličkami a
- srdcom. 
V slezine si nosíte smútok a citovú nenaplnenosť. Dá sa povedať, že vaša slezina narieka - a jej "slané slzy" vyrážajú na povrch v podobe kožných problémov. 
V obličkách prechovávate emócie ľúbostnej prázdnoty. Drieme vo vás pocit, že nie ste adekvátne milovaná a že skutočná láska len tak preteká popri vás. 
V srdcovo-cievnom systéme si nosíte pocity samoty, izolácie, oddelenosti od prekrásnych tokov života. Vo svojich útrobách máte aj staré citové kódy - spojené s rodičmi. Pravdepodobne vám niektorý z rodičov nedával dostatok čistej a čírej lásky. 
Započnite energetickú liečbu. Ako na to? Každý deň si hladkajte oblasť sleziny, obličiek a srdca, hovoriac týmto orgánom, že všetko vo vašom živote je v poriadku. Denne používajte afirmácie a mantry, prostredníctvom ktorých do svojho Ja vštepíte poznanie, že máte absolútne právo milovať a byť milovaná. Veľa sa smejte a usmievajte.  Ak si to vaše "jadro" pýta, nájdite si človeka, s ktorým budete prežívať citové aj intímne opojenie. Myslite viac na samu seba - nielen na potreby a blaho okolia. 
Slezina má rada tekvice hokaido /dodávajú pocit radosti/. 
Obličky majú rady melóny /dodávajú pocity citového mieru a pokoja/. 
Srdce má rado brokolicu /uvoľňuje zaseknuté ľúbostné blokády/. 
Z liečivých kamienkov odporúčam karneol, jantár a olivín. 
 
 
Našla som už to „pravé orechové? 
„Mám pocit, že na mojich pleciach je akási kliatba – zameraná na vzťahy. Mám 31 rokov, no za sebou už 10 nevydarených partnerstiev. Nedávno som stretla zaujímavého človeka, no – pravdupovediac – bojím sa, či mi to opäť neprinesie iba oči pre plač. Ja som Panna, on Blíženec. Sme súladní?“
Lenka z Košíc 
 
Milá Lenka, Pannám vládne element zeme, Blížencom aspekt vzduchu. Tieto atribúty nie sú príliš súladné. Práve naopak - medzi stabilnými, pevnými a "štruktúrovanými" Pannami a dynamickými, aktívnymi a prelietavými Blížencami fungujú napäťové energie - "odlupujúce" z prajných citov. 
Keď sa stretnú, môžu byť jeden pre druhého výzvou. A to preto, že obe strany majú také vlastnosti, črty alebo rysy, aké ich "opozitu" chýbajú. Magnetom sa stáva najmä Blíženec pre Pannu - kdesi vnútri nej tkvie presvedčenie, že ho dokáže skrotiť, vlastniť, uchopiť pevne do rúk. Zemské znamenie je očarené aj inými atribútmi, viažucimi sa k Blížencovi - progresívnym uvažovaním, "lahodným" komunikačným prejavom, hravosťou, ľahkosťou bytia, spontaneitou, odvahou a životným nadšením či optimizmom. Spočiatku môže byť okúzlená aj druhá strana - Blíženec oceňuje na svojej polovičke zmysel pre rodinu a pevné životné štruktúry, zodpovedný prístup, poriadkumilovnosť, schopnosť správnej analýzy, obetavý prístup k iným ľuďom. 
Ak však Panna a Blíženec odštartujú pevnejší zväzok, riskujú problémy a nuansy. Zemskému znameniu začína na "opozite" prekážať voľnomyšlienkarstvo, neuchopiteľnosť, prelietavá povaha, tajnostkárstvo, ale aj "zmätočnosť", ktorú zo seba Blíženec sála. Nespokojná Panna si uvedomuje, že ho nedokáže, nemôže a ani nevie vlastniť. 
Naopak, aj Blíženec začína na svojej polovičke badať zložité vlastnosti a rysy. Prekáža mu najmä prílišná zovretosť a "štruktúrovanosť", v ktorej Panna počas celého života jestvuje. Nervy mu môže drásať aj citový chlad Panny, neschopnosť dokonale sa eroticky uvoľniť, negativistické uvažovanie, skepsa, ustráchanosť či ustavičné sťažovanie sa. 
Po čase si uvedomujú, že jeden druhému nedávajú to, po čom v skutočnosti prahnú ich "jadrá". Zvyčajne je to Blíženec, ktorý zo zväzku uteká - a to takým spôsobom, že hľadá útočisko po boku inej osoby. Áno, "muchou" Blížencov býva častá nevera, a to kvôli tomu, že vo svojich hĺbkach stále čosi hľadajú. A pokiaľ do vzťahu medzi zemským a vzdušným znamením vkĺzne nevera, lož a citový podvod, nastáva hotové peklo - Panny takéto ľúbostné vylomeniny nie sú schopné akceptovať. 
Astro-princípy partnerstvo či manželstvo medzi Pannami a Blížencami príliš neodobrujú. Takýto vzťah by si vyžadoval enormné množstvo ústupkov a kompromisov. Je však otázne, či sú tieto znamenia schopné a ochotné dané korektúry učiniť. 
 
 
Manžel – nervák
„Neviem si dať rady so svojím manželom. Je ustavične nervózny, napätý, jedovitý. Hovorím mu, že má „mrle v zadku“. V noci nespí a v ostatnom čase si stále pridŕža hrudník – akoby v ňom mal tlaky. Čo je príčinou tohto stavu a ako mu môžem pomôcť?“
Helena z Púchova
 
Milá Helenka, váš manžel sa narodil vo vodnom znamení zodiaku, ktoré je počas celého života poháňané silnými emóciami. Pravda je taká, že Škorpióni – aj muži, aj ženy – v sebe nosia množstvo napätia a prepätia. Hlava im beží na plné obrátky, málokedy dokážu vypnúť. V kartách vidím, že váš manžel má toho na pleciach príliš veľa – zabudol oddychovať a relaxovať. Robota, ktorú vykonáva, ho extrémne pohlcuje. „Zovretosť“ ťaživých energií z práce si potom vybíja v domácom prostredí. Tieto vibrácie ovplyvňujú jeho lymfu /je pomalšia a hustejšia/, žalúdok /je prekyslený/ a v neposlednom rade aj kardiovaskulárny systém /je pretlakovaný/. Odporúčam návštevu gastroenterológa a srdciara. Na gastro apelujem preto, že vo vnútornom prostredí má pravdepodobne vredy, ktoré treba preliečiť. Zharmonizovať treba aj krvný tlak – môže „lietať“ a časom napáchať šarapatu. 
Na duchovnej báze odporúčam meditáciu a časté návštevy prírody. Ak mu chcete pomôcť, proste jeho vnútorného anjela, aby jeho celistvosť napĺňal Božími esenciami pokoja a mieru. 
Harmonizujúce minerálne kamene sú záhneda, turmalín, krištáľ, selenit a serafinit.
 
 
Anjelské brány na nebi
„Dovoľte mi zveriť sa so zvláštnou situáciou. Som normálny človek a netrpím žiadnymi psychickým poruchami. Každý deň sa mi stáva, že keď sa pozriem na dennú oblohu – a je jedno, či slnečnú, alebo zamračenú, vidím na nej množstvo malých bielych „bodiek“, ktoré sa otvárajú a zatvárajú. Najskôr ich je pár, no keď zotrvám v pozeraní nahor, sú ich tisíce. Viete mi povedať, o čo ide?“
čitateľka Tamara
 
Milá Tamarka, situácia, ktorú opisujete, môže pôsobiť zvláštne, no pre ľudí, ktorí si duchovno zvolili za každodenný "chlebíček", ide o viac-menej bežnú záležitosť. V maile síce nepíšete, či sa venujete zdravej ezoterike a spirituálnym vedám, no pravdepodobne áno. Minimálne ste silne vnútorne veriaca a často vediete dialógy s Bohom či svetelnými bytosťami. Bodky na nebi - alebo takzvané anjelské brány - indikujú vaše spojnice s nebeskou ríšou. Sú to vlastne "interdimenzionálne kanály", skrze ktorých sa spájate so svetom "hore". Nosíte v sebe channelingové schopnosti - čiže dokážete správy, odkazy alebo posolstvá z nebeských "plání" naciťovať a vzápätí transformovať do pozemských kódov. V prípade, že sa ešte čistej ezoterike a mystike nevenujete, zrejme v najbližšom období začnete. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay