Veľký profesionálny HOROSKOP LÁSKY na jar a leto od veštca Petra

01.05.2017 10:38

 

Piaty mesiac v roku patrí zamilovanosti, budovaniu nových kontaktov, utužovaniu vzťahov. Tomu všetkého hrajú do karát silnejúce slnečné lúče, voňavá a pestrofarebná príroda, zhadzovanie zvrškov oblečenia vplyvom otepľujúceho sa počasia. Hovorí sa, že práve počas mája vzniká najviac nových zväzkov a mnohé páry sú požehnané potomstvom. Bude jarno-letné obdobie priať aj vám? Alebo si sudičky lásky nezískate na svoju stranu? Prečítajte si špeciálny horoskop od veštca Petra na nadchádzajúce mesiace. 
 
 
*BARAN – karta Kotva
Celková vízia vzťahov – zväzky budú stabilné a postavené na pevných základoch. Na svoju polovičku sa môžete spoľahnúť a rovnaký benefit poskytujete aj vy jej. Navzájom si dôverujete a fungujete v čestnom a úprimnom „móde“ – žiadne zbrklé flirty či nevera teda nehrozia. 
 
Predpoklad stretnutia novej lásky – osamelí Barani môžu nájsť zaujímavého človeka na dlhodobý a perspektívny vzťah. Lásku hľadajte v prírodnom prostredí, napríklad počas prechádzok. Partnera duše môžete stretnúť aj v blízkosti vodných plôch – jazier, riek či morí. 
 
 
 
*BÝK – karta Amorov šíp
Celková vízia vzťahov – osobné vzťahy budú kvalitné, ba dokonca sa do nich „vleje“ oveľa viac lásky. Posilniť sa môžu aj také zväzky, ktoré v ostatnom čase „štrajkovali“. Na obzore je viac romantiky a celostného súladu – fyzického, duševného aj duchovného. 
 
Predpoklad stretnutia novej lásky – Býci, ktorí sú bez polovičky, sa s najväčšou pravdepodobnosťou „bezhlavo“ zamilujú. Sudičky lásky stoja po vašom boku. Nového partnera alebo partnerku môžete stretnúť pod holým nebom – v prírode, napríklad počas turistiky, ale ja na festivaloch či exteriérových akciách. 
 
 
 
*BLÍŽENCI – karta Oheň na streche
Celková vízia vzťahov – vzdušné znamenie nebude na aktuálne obdobie spomínať v najlepšom. Na obzore je viac hádok, sporov a konfliktov. Ohnivé energie sa môžu pretaviť aj do chladnutia vzájomných citov. Snažte sa komplikované situácie riešiť s chladnou hlavou, trpezlivým duchom a vhodnou argumentáciou. 
 
Predpoklad stretnutia novej lásky – sudičky prajných citov tentoraz nestoja po vašom boku. Objaviť sa síce môžu krátkodobé flirty, ale tie sa skončia rýchlejšie než sa spamätáte. Dávajte si pozor na ľudí, ktorí by vás chceli len využiť a vzápätí odhodiť ako nosenú bielizeň. 
 
 
 
*RAK – karta Vernosť
Celková vízia vzťahov – zväzky vodného znamenia budú stabilné, no v niektorých prípadoch i nudné, stereotypné a bez „šťavy“. Tieto atribúty sa môžu podpísať pod hľadanie „útočiska“ po boku iného človeka – buď z vašej strany, alebo zo strany polovičky. Viac než inokedy sa snažte o poskytovanie, ale aj vyžadovanie čestnosti a úprimnosti. Do vyhasnutých zväzkov „vlejte“ viac vášne a erotiky.
 
Predpoklad stretnutia novej lásky – citliví Raci majú veľké predpoklady na objavenie spriaznenej duše. Duchovná ríša však hovorí, aby ste do nových zväzkov vstupovali postupne, trpezlivo a opatrne. Všetko má svoj čas. Potenciálneho partnera či partnerku môžete stretnúť na tichých miestach – v parkoch, knižniciach alebo kostoloch. 
 
 
*LEV – karta Kňaz
Celková vízia vzťahov – Levi, konečne nad vami bliká svetielko nádeje. Ak ste na citovej báze dosiaľ prežívali muky, útrapy a starosti, teraz sa dočkáte nápravy. Osobné zväzky budú pokojné, harmonické a vyvážené. Dôvodom je aj to, že na sebe pracujete – a snažíte sa svoje charakterové „muchy“ eliminovať. 
 
Predpoklad stretnutia novej lásky – osamelí Levi môžu stretnúť príjemného človeka, s ktorým ho spoja najmä duchovné princípy. Budete mať spoločnú životnú optiku, témy na rozoberanie, záľuby. Fyzické zbližovanie si nechajte na neskôr. Novú lásku objavíte na miestach, ktoré majú duchovný, spirituálny alebo náboženský charakter. 
 
 
 
*PANNA – karta Smútok
Celková vízia vzťahov – pred zemským znamením zverokruhu sa nečrtá príliš prajné obdobie. Na obzore je viac trápenia než radosti. Zrejme vás niekto sklame alebo podrazí. Na obzore sú aj vzťahové nezhody, ktoré môžu ústiť do chladnutia citov. Dávajte si pozor na negativizmus – aby ste ním nedeštruovali osobné zväzky.
 
Predpoklad stretnutia novej lásky – Panny, ktoré sú samy, s najväčšou pravdepodobnosťou aj samy ostávajú. Tentoraz nad vami nežiaria hviezdy lásky. Zároveň sa pred vami otvára výzva, aby ste sa naučili fungovať v samote, milujúc vlastné Ja. 
 
 
 
*VÁHY – karta Vdova
Celková vízia vzťahov – aktuálne obdobie nie je vhodné na orientovanie pozornosti do vzťahových tém. Ak by ste tak robili, odišlo by vám príliš veľa osobnej energie. Zväzky, v ktorých jestvujete, zrejme nie sú ideálne. Vedzte však, že v tomto období „korekciu“ neuskutočníte. Naopak, venujte sa najmä vlastnému Ja. 
 
Predpoklad stretnutia novej lásky – vzdušné znamenie nadobudne pocit, že sa mu sudičky prajných citov vyhýbajú velikánskym oblúkom. A je to naozaj tak. Momentálne nemáte vhodné obdobie na objavenie „dvojplameňa“.  
 
 
*ŠKORPIÓN – karta Faloš
Celková vízia vzťahov – Škorpióni, v jarno-letnom období si dávajte pozor na flirty, neúprimnosť, nekorektnosť a neveru. Pamätajte na staré známe – lož má krátke nohy. Klamstvo by vyplávalo na povrch rýchlosťou blesku. Pokušenia alebo neresti zameťte pod koberec. V opačnom prípade môžete prísť aj o dlhodobý zväzok.
 
Predpoklad stretnutia novej lásky – vodné znamenie smie v týchto dňoch budovať len krátkodobé známosti. Disponujete sexepílom, a preto sa na vás milenci či milenky lepia ako osy na sladké.  Vyhýbajte sa však osobám, ktoré sú zadané. 
 
 
 
*STRELEC – karta Sudca
Celková vízia vzťahov – v týchto dňoch sa od vás očakáva, aby ste osobné zväzky uchopili pevne do rúk. Nedovoľte, aby sa „kreovali“ samy, pretože takýmto štýlom sa môžu pokaziť. Urobte všetko preto, aby v nich fungovali kvalitné a vyvážené princípy. Skrátka, starajte sa o to, aby bola vaša polovička spokojná. 
 
Predpoklad stretnutia novej lásky – osamelí Strelci môžu stretnúť zaujímavého jedinca, no vyžaduje sa od vás odvaha, nebojácnosť a smelosť. Ak sa vám niekto zapáči, neváhajte a získajte ho na svoju stranu. Konajte spontánne a rýchlo. Potenciálny partner či partnerka to ocení. Novú lásku môžete objaviť na cestách, alebo na miestach úradného charakteru. 
 
 
 
*KOZOROŽEC – karta Dar
Celková vízia vzťahov – všetky osobné zväzky Kozorožcov budú v jarno-letnom období požehnané. Očakávajte viac nehy, porozumenia, empatie, otvorenosti, úprimnosti aj romantiky. Na obzore sú aj dary – buď také, ktorými vy potešíte polovičku, alebo také, ktorými vám úsmev na perách vyčaruje váš „dvojplameň“. 
 
Predpoklad stretnutia novej lásky – sudičky vzťahového šťastia stoja po vašom boku. Milovanú osobu môžete objaviť naozaj nečakane – príde to ako blesk z jasného neba. Zväzky, ktoré sa zrodia v aktuálnom období, majú obrovské šance fungovať dlhé roky. Nového partnera či partnerku stretnete na miestach, ktoré súvisia s krásou, estetikou alebo umením. 
 
 
*VODNÁR – karta Nečakaná radosť
Celková vízia vzťahov – vzdušné znamenie zverokruhu prežije príjemné a harmonické obdobie. Podarí sa vám skoncovať so všetkými zväzkami, ktoré dlhodobo nefungujú, a – naopak – posilniť také partnerská, ktoré stoja na pevných pilieroch. V aktuálnych dňoch vás niekto z blízkych poteší mimoriadne pozitívnou správou. 
 
Predpoklad stretnutia novej lásky – pred osamelými Vodnármi, ktorí už dlhší čas prahnú po čistých citoch, sa otvára prajné obdobie. Potenciálny partner či partnerka čaká za rohom – stačí sa poobzerať. Novú lásku môžete stretnúť na miestach, kde vládne príjemné fluidum – na zábave, na oslave alebo v kaviarni. 
 
 
 
*RYBY – karta Materiálno
Celková vízia vzťahov – vodné znamenie zverokruhu má pred sebou obdobie, ktoré z hľadiska vzťahov a lásky nie je až také podstatné. Hviezdy vás vyzývajú, aby ste v jarno-letnej etape investovali viac pozornosti do pracovných, kariérnych a finančných tém. Nie je vylúčené, že keď sa zastabilizujú tieto oblasti, nastanú spontánne a priaznivé zmeny aj na ľúbostnej báze.
 
Predpoklad stretnutia novej lásky – aktuálne dni nie sú ideálne na objavenie duchovnej polovičky. Črtá sa však etapa, počas ktorej môžete rozvinúť kontakty priateľské, kolegiálne alebo obchodné. Môžu vás posunúť vpred. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay