Vzťahová synastria: súlad medzi Blížencami a Baranmi

31.05.2017 21:11

 

Blížencom vládne element vzduchu, Baranom element ohňa. Tieto aspekty sú magnetizujúce, ale aj napäťové. Keď sa stretnú nositelia vzdušných a ohnivých elementov, je viac než pravdepodobné, že si padnú do oku. "Rozihrajú" sa medzi nimi zvláštne iskry. Ak sa pustia do ľúbostného "dialógu", spočiatku si rozumejú. Majú pocit, že si navzájom dávajú to, čo druhej strane chýba. 
 
 
 
Baran je pre Blížencov zaujímavým a netradičným jedincom so vzrušujúcim fluidom. Sála z neho dobrodružná povaha a čosi nesmierne magnetické.
Naopak, Blíženci sú pre nositeľov ohnivého znamenia otvoreným jedincom, v ktorom môžu ľahko čítať, prípadne ho aj ovládať a manipulovať na svoj "obraz". Blíženci prinášajú Baranom nové inšpirácie, originálne myšlienky a idey. 
Postupne sa však "priepasť" medzi danými osôbkami prehlbuje. Vznikajú časté spory, konflikty a nedorozumenia. Baran "srší" ohnivými vibráciami, býva jedovatý, netrpezlivý, majetnícky, žiarlivý. Na strane druhej - Blíženci majú "rozlietanú" myseľ a strácajú prehľad v tom, čo vlastne chcú a čo nie. Tieto "disproporcie" zo vzťahu medzi Blížencami a Baranom postupne "odkrajujú". 
Zväzky medzi vzdušným a ohnivým znamením bývajú na isté obdobie, potom idú zväčša do stratena. Vyžadujú si totiž obrovskú masu prispôsobenia sa - čo ale Blíženci, a už tobôž  Baran - nedokážu zrealizovať.
 
Chcete spoznať osobnú kompatibilitu? Objednajte si vzťahový balíček.