Vzťahová synastria - súlad medzi Vodnárom a Blížencami

01.11.2017 12:13

 

Medzi znamením Blížencov a Vodnára vládne magnetizujúca a doplňujúca kompatibilita. V astro-kruhoch sa hovorí, že ide o silné spojivo, veštiace dlhodobý a perspektívny zväzok. Aj Blížencom, aj Vodnárovi vládne element vzduchu - aspekt ľahkosti, slobodnosti, splývavosti, tvorivosti a fantazijnosti. 
 
 
Keď sa stretne Blíženec a Vodnár, väčšinou pocítia zvláštne vnútorné chvenie. Akýsi interný hlas im šepká, že práve s týmto človekom by mohli vybudovať čosi hodnotné a trvácne. Vyhovujú si fyzicky i duchovne. Spájať ich môžu aj spoločné záľuby, koníčky, životná optika, filozofia, nazeranie na okolitý svet. Priam brilantne dokážu spolu komunikovať - viesť dialógy o všetkom možnom aj nemožnom. Obe strany oplývajú kreatívnym a inovatívnym duchom a schopnosťou "lietať v oblakoch" /bez rizika strácania zmyslu pre realitu/. 
Ak vstúpia do partnerstva, sú očarení tým, čo všetko im opozitum dokáže poskytnúť.
Blížencovi sa na druhej strane páči vynachádzavosť a nápaditosť. Má chuť dať ideám Vodnára /hoci aj šialeným/ reálne kontúry.  Blíženca fascinuje aj zvedavosť a dobrodružno-dynamická povaha partnera. 
Naopak, Vodnárovi sa na polovičke pozdáva svieža osobná vibrácia, zvláštne erotické fluidum, brilantná komunikačná úroveň, ale aj schopnosť narábať s informáciami. Je očarený tým, že jeho nápady druhá strana nezametie pod koberec - ale je ochotná vštepiť im punc reálnosti. 
Blíženci a Vodnár si skvelo rozumejú aj pod perinou - skúšajú nové polohy i praktiky. 
Vzájomný vzťah je plný slobodných a splývavých energií. Chvíľami sú tam, no o pár sekúnd už kdesi úplne inde. Menia prostredia, milujú cestovanie, nuda či pasivita sú pre nich neznámym pojmom. A práve tieto atribúty vytvárajú - vzhľadom na budúcnosť vzťahu - otázne a neisté vibrácie. Problém nastáva, keď jedna strana zatúži po zastabilizovaní sa, no druhá chce naďalej ostať v koľajach voľnomyšlienkarstva a slobodomyšlienkarstva. Vzniknú spory, ktoré môžu ústiť do rozchodu. Je dôležité, aby sa vo vzťahu medzi Blížencami a Vodnárom stanovili jasné pravidlá hry - spojené s tým, kde sú hranice "pevnosti" a kde zasa hranice "voľnosti". Ak sa vedia dohodnúť - nájsť spoločný názorový prienik - šance na dlhodobé fungovanie zväzku sú mimoriadne štedré.
 
Máte záujem o osobnú vzťahovú synastriu? Rád vám ju vypracujem - kliknite.