Z ezoterickej kuchyne veštca Petra: Takýto bude rok 2018 pre Vodnárov

09.12.2017 08:59

 

*Rok 2018 v kocke
Prahnutie po pravde a snímanie ružových okuliarov – to sú kľúčové slovné spojenia pre ľudí, ktorí prišli na svet v januárovo-februárovom období ľubovoľného roka. Na všetko – vrátane vlastného Ja – sa začnú pozerať cez neskreslenú prizmu, čiže racionálnu a pragmatickú optiku.  Tento rozmer sa vo veľkej miere dotkne citovej sféry. Pravda je taká, že mnohí Vodnári jestvovali v prikrášľujúcich štruktúrach – skrátka, osobné zväzky si idealizovali. Teraz nastáva prerod. „Deti Uránu“ si uvedomia svoje charakterové nuansy, ktorými živili vzťahy. Ide najmä o slobodomyšlienkarstvo, túžbu po ľahkosti a neviazanosti, kučeravé myšlienky či ustavičné citové napätie. Ego bude v nadchádzajúcich mesiacoch skresané – a na základe toho sa vzdušní jedinci pozrú na vlastné Ja cez prizmu dokonalej pravdy. Skrátka – uvedomia si, ktoré záporné atribúty vkladali do partnerstiev.
Na strane druhej – Vodnárom sa vyjasní zrak aj v súvislosti so životnou polovičkou. Ak si ju dosiaľ „čačkali“, teraz obnažia jej skutočnú podstatu. A to môže smerovať k tomu, že v nich skrsne zlomová téza – partner vlastne vôbec nie je taký, po akom prahne ich duša. Výsledkom tohto precitnutia môže byť uzatvorenie nefunkčného citového spojiva.
Nositelia vzdušného znamenia, ktorí chcú v roku 2018 okúsiť chuť nového partnerstva, by si mali dávať pozor na zadaných jedincov. Odštartovanie takéhoto zväzku by mohlo priniesť viac peripetií a starostí.
Materiálna sféra bude stabilná – no nabitá vyčerpávajúcimi a napäťovými energiami. Vyžaduje sa stanovenie si fixných mantinelov.
Rok 2018 je vhodný na vzdelávanie rôzneho druhu. Nasávajte nové poznatky – vďaka nim sa kariérne vyšvihnete.
Nasledujúce mesiace žičia stopnutiu akýchkoľvek závislostí a nerestí. Skoncovať môžete aj s dlhodobými nešvármi – popíjaním či fajčením.
Spirituálne vedy – hoci vás veľmi zaujímajú – dajte v roku 2018 bokom. Samozrejme, úplne ich od seba neodstrihnite. Snažte sa fungovať väčšmi racionálne a pragmaticky. Vyhýbajte sa čiernej mágii a pofidérnym ezoterickým kruhom.
 
 
*Citový život
Rok 2018 je rokom celostnej pravdy. Vodnári sa naučia nazerať na vlastné Ja cez číru prizmu – a tak upravia svoje charakterové muchy, ktorými dosiaľ deštruovali vzťahovú sféru. Zbavia sa predovšetkým voľnomyšlienkarstva, citového tápania a ustavičného napätia.
Na strane druhej – bez ružových okuliarov – sa pozrú aj na svoju polovičku. Zrejme si uvedomia, že si ju dosiaľ iba prikrášľovali a v skutočnosti vôbec nie je taká, akú by chceli. Výsledok? Rozchody či rozvody.
Nositelia vzdušného znamenia, ktorí sú bez vzťahu, by si v nadchádzajúcich mesiacoch mali dávať pozor na zadaných ľudí. Určite to neskúšajte s osobami, ktoré sú v inom citovom spojive. Takýto „akt“ by priniesol enormné množstvo komplikácií. Rovnako sa stráňte ľudí so závislosťami rôzneho druhu – vybíjali by vám životné batérie.
Počas roka si treba dávať pozor aj na neželané tehotenstvá – samozrejme, platí to pre mladších jedincov.
Duchovná ríša prezrádza, že v roku 2018 sa môžu zrodiť aj pekné a hodnotné spojivá – musí však do nich však prúdiť svetlo absolútnej pravdy.  
 
*Materiálna sféra
Práce, povinností a úloh bude ako maku. A to je dobre. Vynaložené úsilie prinesie finančnú prosperitu. Pozor však na prepínanie osobných síl. V roku 2018 reálne hrozí, že si pre nestanovené hranice a mantinely vybijete životné batérie. Dostaviť sa môže totálna únava či vyhorenie. Naučte sa hovoriť „nie“ a cudzie kompetencie nepreberajte na svoje plecia.
V nadchádzajúcich mesiacoch ustriehnite stresy a napäťové situácie – mohli by ohroziť zdravie.
Hviezdy tiež prezrádzajú, že na pracovnej pôde vás sklame blízka osoba – zrejme vás podrazí.
 
*Zdravotná stránka
V rámci zdravia majte pod kontrolou lymfatický systém. Jedzte potraviny, ktoré ho štartujú. Ustriehnite i pohybový aparát – môže výrazne štrajkovať, prípadne ho poškodia úrazy. Vaším liečivým a harmonizačným minerálnym kameňom na rok 2018 je obsidián vločkový. 
 

 

Ak si želáte osobný celoročný výklad, kliknite.