Kartoskop od 1. do 7. februára

01.02.2021 07:53

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Sandalfon – karta Pierko

Aktuálny týždeň je vhodný na: ostávanie v móde pokoja a mieru – aj keby, ako sa hovorí, fúriky padali; odľahčovanie a odbremeňovanie sa – napríklad pohybom, tvorivými činnosťami alebo meditačnými „seansami“; stopnutie tenzie a stresových faktorov

Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Všetko sa vyrieši a vyčistí. Viem to.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou dýchací systém

Kľúčový minerálny kameň: akvamarín

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Niečo vo vašich osobných alebo rodinných vzťahoch už istý čas štrajkuje a chátra. Teraz nastáva ideálne obdobie si vydiskutovanie si restov. Debatám sa nebráňte. Práca, kariéra a financie: Nezabudnite si ctiť spolupracovníkov alebo obchodných partnerov. Vyslovte im vďačnosť, prípadne ich odmeňte menším darčekom. Zdravotný stav: Telu doprajte dostatok céčka. 

 

Býk

Láska a vzťahy: V nasledujúcich dňoch budete cítiť podráždenosť a jedovitosť. Zrejme preto, že plnenie istých úloh nepôjde podľa vašich predstáv. Pokúste sa interný hnev nevnášať do vzťahov. Práca, kariéra a financie: V aktuálnych dňoch vás môže rozohniť rozhodnutie šéfa alebo spolupracovníkov. Nepodľahnite zlosti a nad situáciou sa povzneste. Zdravotný stav: Pozor na žalúdok a okolité orgány. 

 

Blíženci

Láska a vzťahy: V týchto dňoch nadobudnete pocit, že od vás stále niekto niečo chce. A nie ste ďaleko od pravdy. Stanovte si hranice a mantinely – aby ste neskĺzli do pozície človeka, ktorý je využívaný a zneužívaný. Práca, kariéra a financie: Financie si k vám postupne hľadajú cestu. A v nasledujúcej etape bytia to bude ešte lepšie. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu starosti so žlčníkom.

 

Rak

Láska a vzťahy: V týchto dňoch sa na poli lásky nebudete cítiť isto. Dôveru vo vás nahlodá partner alebo partnerka. Včas sa so svojou polovičkou porozprávajte – škodlivé a nevyjavené emócie by mohli spôsobiť úbytok prajných citov. Práca, kariéra a financie: Materiálny úspech máte na dosah – budete v správny čas na správnom mieste. Investujte. Zdravotný stav: Pozor na črevný trakt. 

 

Lev

Láska a vzťahy: Sužuje vás minulosť. V ostatnom čase sa príliš vraciate k tomu, čo bolo. Živíte v sebe zašlé sklamania. Zmeňte to. V opačnom prípade bude váš citový život haprovať. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša radí – dôverujte vlastnému ja. Disponujete obrovským množstvom odvahy, ale aj dobrých nápadov. Nebojte sa tieto plusy plne ukázať svetu. Zdravotný stav: Pozor na hrdlo. 

 

Panna

Láska a vzťahy: Váš citový život dlhší čas hapruje. Pravda je však taká, že si to nepriznáte. Skrátka, žijete s hlavou v oblakoch. Duchovná ríša radí – sňajte si z očí ružové okuliare. Práca, kariéra a financie: V týchto dňoch dbajte na zdravú a otvorenú debatu. V práci sa vyjadrujte jasne a fixne. Predídete tak zbytočným komunikačným šumom, a teda i nedorozumeniam. Zdravotný stav: Pozor na imunitu.

 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Pred vzdušným znamením zodiaku sa črtá samotársky týždeň. Buďte v tichu s vlastným ja. Napokon, takýto režim aj potrebujete. Práca, kariéra a financie: Na obzore je zmenový týždeň. Uzatvorte všetky činnosti, aktivity alebo projekty, ktoré už nefungujú alebo neuspokojujú vašu dušu. Zdravotný stav: Haprovať môžu kĺby či kolená.

 

Škorpión

Láska a vzťahy: V týchto dňoch sa vás bude chcieť niekto emočne zmocniť – čiže vás manipulovať a ovládať. Stopnite to včas - uvedomte si silu a moc vlastného ja. Práca, kariéra a financie: Na obzore sú materiálne špekulácie. Preklepnite všetkých ľudí, na ktorých vám – ľudovo povedané – niečo nesedí. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu starosti s očami.

 

Strelec

Láska a vzťahy: Aktuálne dni nie sú stvorené na izolovanie sa. Oživte zašlé kontakty, napríklad aj prostredníctvom video-chatu. Práca, kariéra a financie: Pred ohnivákmi sa črtá vynikajúci, priam rozprávkový materiálny týždeň. Všetky aktivity prinesú zber sladkého ovocia. Objaviť sa môžu aj výhry. Zdravotný stav: Neprejedajte sa.

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Pred zemským znamením zvieratníka sa črtá hádavý a konfliktný týždeň. Pravdepodobne si vojdete do vlasov s rodinným príslušníkom. Nepeňte príliš – snažte sa zachovať si chladnú hlavu. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša radí: nemyslite toľko na druhých, ale na vlastné blaho. Doprajte si to, po čom vaše ja piští už dlhší čas. Zdravotný stav: Obmedzte mastné jedlá.  

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Na obzore je urovnávací týždeň. Vygumujte zo svojho ja všetky staré škodlivé emócie – najmä v podobe hnevu na určitú osobu. Odpustite tým, čo vás ranili. Práca, kariéra a financie: Pred Vodnármi sa črtá aktívny materiálny týždeň. Uvedomte si, že čím viac dynamiky vyviniete, tým viac sladkých plodov nazbierate. Zdravotný stav: Pite viac tekutín.

 

Ryby

Láska a vzťahy: Zakopte vojnovú sekeru. Ak sa na niekoho z blízkych hneváte, odpustite mu. Uvidíte, ako sa vám uľaví – z vášho srdca spadne mohutné bremeno. Práca, kariéra a financie: V týchto dňoch vám v hlave skrsne nevšedný materiálny nápad. Nenechajte si ho iba v mozgových závitoch – naplno ho zrealizujte. Tvorte a kreujte. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu starosti s vyprázdňovaním.  

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay