Kartoskop od 13. do 19. mája

02.05.2019 07:47

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raziel – karta Viera

Aktuálny týždeň je vhodný na: posilňovanie dôvery – aj vo vlastné ja, aj v najvyššie princípy; praktizovanie modlitieb, mantier a afirmácií; radostné uvažovanie a pozitívne očakávanie; stotožnenie sa s teóriou, že všetko sa napokon vyvinie v prospech dobra – a teda i v náš prospech
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Verím a dôverujem.“
Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa treba správne dýchať
Kľúčový minerálny kameň: serafinit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní vás potrápi blízka osoba. Možno svojím komplikovaným správaním, možno starosťami, ktoré zavesí na vaše plecia. Stanovte si mantinely a hranice, nenechajte sa zneužívať. Práca, kariéra a financie: zmluvy alebo dohody, ktoré sa chystáte podpísať, sú seriózne. V práci sa snažte presadiť si vlastný názor – je správny. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť bezsenné noci. Doprajte si čajové zmesi na zaspatie.   
 
BÝK
Láska a vzťahy: v ostatnom čase myslíte viac na povinnosti a pracovné záležitosti než na osobné vzťahy. Nečudo, že chátrajú. Uskutočnite nápravu – partner či partnerka si to zaslúži. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni majú novátorský charakter. Chopte sa sviežich ponúk – aj keby sa vám na prvý pohľad zdali byť mierne riskantné. Zdravotný stav: napäté telo zregenerujete športovými aktivitami – ideálne pod holým nebom. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: osobné zväzky vás v ostatnom čase unavujú. A to aj kvôli tomu, že polovička chce s vami tráviť maximum času. Máte pocit, že sa jej enormne prispôsobujete. Stanovte si nové pravidlá hry. Práca, kariéra a financie: na poli práce registrujete stagnačné energie. Čakáte, že to, čo stojí, sa rozpohybuje. Omyl! Rozhodnutia musíte učiniť vo vlastnej réžii – až potom sa pomyselné pasívne vody rozčeria. Zdravotný stav: merajte si krvný tlak. 
 
RAK
Láska a vzťahy: voči blízkym vystupujete príliš dominantne, autoritatívne, mentorsky. A pravda je taká, že to nemajú radi. Zľavte zo svojho „učiteľovania“. Práca, kariéra a financie: pracovný alebo materiálny problém, s ktorým zápasíte dlhší čas, sa konečne vykryštalizuje. A vám spadne kameň zo srdca. Otvorenej debaty so šéfom alebo kolegami sa nebojte. Zdravotný stav: zaevidovať môžete bolesti hlavy. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vo vašej blízkosti je osoba, ktorej sa páčite a ktorá voči vám prechováva mimoriadne prajné city. Ak ste vo vzťahu, majte sa na pozore. Ak ste bez zväzku, otvorte oči dokorán. Práca, kariéra a financie: dosiaľ ste zbierali praktické vedomosti – a teraz ich môžete naplniť zrkadliť v praxi. Ste odvážny človek, ktorý s vervou uskutočňuje materiálne sny. Len tak ďalej! Zdravotný stav: pod dozorom majte srdcovo-cievny systém. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: pred zemskými jedincami sa črtá konfliktný týždeň. Rozpory môžete viesť vo vnútornom, ale i vonkajšom prostredí. Má to význam – vďaka tomu si upracete v sebe i okolo seba. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase viac dávate ako beriete. Na materiálnej báze to môže prinášať nedostatočné morálne či finančné ohodnotenie. Spravte nápravu – a svojmu ja dajte najavo, že si ho vážite. Zdravotný stav: pod kontrolou majte žalúdok. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: citový alebo ľúbostný problém, ktorým sa zaoberáte, sa nevykryštalizuje sám – aj keby ste veľmi chceli. Musíte zasiahnuť – a uskutočniť rázne rozhodnutie. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – peniaze si neschovávajte v pančuche, ale ich investujte do správnych vecí – napríklad aj do vlastného ja. Napokon, zaslúžite si to. Zdravotný stav: počas aktuálnych dní vás môžu potrápiť bolesti chrbtice. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia spoločenskosti. Choďte medzi ľudí – vaše ja si to pýta. Uvedomte si, že partner alebo partnerka nie je jedinou osobou, s ktorou sa máte schádzať. Práca, kariéra a financie: ste magnetom na úspech, prosperitu a peniaze. Dá sa povedať, že všetky nápady, ktoré nosíte v hlave alebo ktoré už pretavujete do praxe, prinášajú pozitívne výsledky. Zdravotný stav: pozor na závislosti rôzneho druhu. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: aktuálne dni žehnajú urovnávaniu starých sporov. Ak sa na niekoho zlostíte, prípadne niekto sa hnevá na vás, siahnite po náprave. Odpustite alebo požiadajte o „odpustok“. Práca, kariéra a financie: na poli matérie ste príliš egoistický a narcistický jedinec. Pôsobíte bohémsky a panovnícky. Teraz na to môžete doplatiť, a to tvrdým pádom. Ak v niečom neuspejete, to je príučka za pýchu. Zdravotný stav: pite viac tekutín. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: ak si myslíte, že osobný zväzok sa bude vyvíjať alebo kreovať sám, ste na omyle. Je žiaduce, aby bol ustavične vyživovaný novátorskými energiami. Vyskúšajte svieže sexuálne praktiky. Práca, kariéra a financie: projekt, do ktorého ste sa pustili, vyjde nad vaše očakávania. V týchto dňoch veľa cestujte – práve „putovanie“ vám dobije životné batérie. Zdravotný stav: pod dozorom majte horné aj dolné končatiny. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: citový život je pre vás hotovou katastrofou – nedokážete sa v ňom zakoreniť a nájsť celostný pokoj. Dôvod? Neporiadok vo vašom vlastnom ja. Upracte svoje vnútro. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – nepresilujte sa. Ak to preženiete s povinnosťami, môžete ochorieť. A zdravotný neduh by sa liečil dlhší čas. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite kvalitu spánku. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní si dávajte pozor na „dvojtvárovosť“. To, že ste chvíľami ako anjel a chvíľami ako čert, vaša polovička nemusí akceptovať. Práca, kariéra a financie: v práci ustriehnite vypovedané slová – mohli by ste nimi raniť alebo uraziť šéfa či kolegu. Narušený spor sa bude plátať a čistiť dlhší čas. Zdravotný stav: pod dozorom majte dolné končatiny, ale aj urogenitálny trakt. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay