Kartoskop od 15. do 21. februára

15.02.2021 07:38

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Rafael -  karta Príroda volá

Aktuálne obdobie je vhodné na: prechádzky pod holým nebom; sledovanie postupne sa prebúdzajúcej prírody a nasávanie jej blahodarných vibrácií; ekologické aktivity

Kľúčová afirmácia: „Z prírody prijímam energiu čchi.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou kardiovaskulárny systém

Kľúčový minerálny kameň: nefrit

 

 

Baran

Vás osobný vzťah má lektorský charakter. Obe strany sa v ňom dokážu veľa naučiť. Vnímajte ho cez túto optiku. V rodinných kruhoch pozor na zbytočné hádky – vplyvom odlišných názorov. Aktuálne dni žehnajú uzatváraniu zmlúv, dokumentov a listín. Na úrovni zdravia majte pod drobnohľadom krčnú chrbticu.  

 

Býk

Vo vzduchu visia konflikty, a to s najbližšími. Dôvodom je vaša hašterivá, tvrdohlavá a zarytá povaha. Siahnite po osobnostnom prerode. V práci sa stráňte špekulácií a machinácií rôzneho druhu – lži a podvody by na povrch vyplávali rýchlosťou blesku. V rámci zdravia majte pod dohľadom kardiovaskulárny systém.  

 

Blíženci

Počas aktuálneho obdobia si dávajte pozor na neveru, a to jednak z vašej strany, jednak zo strany polovičky. Uvedomte si, že riešenie vzťahovej krízy flirtmi prináša viac sĺz než potešenia. V práci ustriehnite prepracovanosť. Áno, na pleciach toho máte viac než dosť. Okrem únavy vás môžu potrápiť dolné končatiny.  

 

Rak

Pred vodnými jedincami sa vinie nie príliš prajné obdobie. Skrátka, dá vám zabrať, a to aj na úrovni vzťahov, aj na materiálnej báze. S polovičkou ochladne komunikácia aj intimita. V robote sa vyskytnú neočakávané problémy. Nevešajte hlavu – čoskoro sa stav zvráti. A úrovni zdravia majte pod dohľadom lymfu.  

 

Lev

Určitý človek odíde z vášho života, a to nečakane. Nesmúťte – ide o vec prirodzenej evolúcie. Na pracovnej pôde sa pred vami vinie novátorské obdobie. Ak prahnete po zmenách, siahnite po nich práve teraz. Korekcie sa pretavia aj do kvalitnejších finančných tokov. Na úrovni zdravia ustriehnite imunitu.  

 

Panna

Vaša polovička alebo blízka osoba z vás má strach. Chrlíte škodlivú lávu, a to v podobe hnevu a hanlivých slov. Siahnite po náprave. V opačnom prípade sa od seba emočne vzdialite. Na pracovnej báze viete, čo robíte – a robíte to dobre. Len tak ďalej! Peniaze prichádzajú zo všetkých strán. Zdravotne ste fit. 

 

Váhy

V osobnom vzťahu sa stráňte náročnosti a kriticizmu. Vašej polovičke to prekáža. Zlepšite komunikáciu. V práci rozdynamizujte to, čo dlhodobo stojí a stagnuje. Pasivita a lenivosť nie sú na mieste – nahraďte ich akčnosťou a odvážnosťou. Za volantom dávajte väčší pozor. 

 

Škorpión

Ak máte pocit, že vás polovička alebo blízka osoba drží v hrsti, manipulujúc vaším ja, vedzte, že nejde o výmysel. Je to fakt. Spravila si z vás bábku na špagátiku. Povedzte jasné nie. V práci sa otvorte novým výzvam a métam. Nemíňajte na zbytočnosti a malichernosti. Pite viac tekutín – telo ich potrebuje. 

 

Strelec

V týchto dňoch sa od vás očakáva ráznosť a rozhodnosť. K určitej veci – spojenej s citovým alebo ľúbostným životom – budete musieť zaujať striktný postoj. V práci odštartujte nové výzvy – aj keby mali pôsobiť riskantne. S peniazmi opatrne, najmä s ohľadom na väčšie investície. Na úrovni zdravia ukočírujte trávenie.  

 

Kozorožec

Pred „Saturnovcami“ sa črtá takzvané hojdačkové obdobie. Pokým citová sféra bude nanič, v práci zažijete množstvo príjemne prekvapivých chvíľ. Osobný vzťah prechádza krízou – či si to priznáte, alebo nie. V zamestnaní ste hotovým kráľom a kráľovnou – darí sa vo všetkom, do čoho vrazíte energiu. Na úrovni zdravia majte pod dohľadom žlčník. 

 

Vodnár

Viacerí Vodnári môžu prežiť citovú dilemu, zvažujúc, si ostať v pôvodnom zväzku, alebo sa otvoriť novým vetrom. V prípade, že máte deti, posilňujte v nich odvahu – v ostatnom čase sú ustráchaným klbkom. V práci sa vám darí – a rovnako kvalitne priťahujete aj peniaze. S alkoholom opatrne!

 

Ryby

Aktuálny vzťah vás nenapĺňa. Kdesi vnútri cítite, že by to chcelo čosi nové, svieže, neošúchané. Pozhovárajte sa s polovičkou – a odhaľte svoje skutočné potreby. V práci uskutočnite nevyhnutné zmeny – lepšie si zorganizujte čas. Stráňte sa zbytočných stresov. Počas aktuálneho obdobia vás môže potrápiť choroba z minulosti. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay