Kartoskop od 17. do 23. februára

14.02.2020 07:48

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Cafkiel – karta Rezonancia

Aktuálny týždeň je vhodný na: zlepšovanie medziľudských vzťahov; oživovanie starých kontaktov; budovanie nových známostí či priateľstiev; stretávky, oslavy, príjemné posedenia; otvorené dialógy

Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Som magnetom na dobrých a láskavých ľudí.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou krvný tlak a tep

Kľúčový minerálny kameň: jadeit

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Vo vašich osobných vzťahoch vládnu chaotické energie. Dôvod však nehľadajte na druhej strane – ale vnútri seba. V podstate neviete, čo chcete. Práca, kariéra a financie: Na obzore je masa povinností a úloh. Nesnažte sa ich všetky vyriešiť naraz a okamžite. Zdravotný stav: Telu doprajte viac minerálov.  

 

Býk

Láska a vzťahy: Po vašom boku sú osoby, na ktoré sa môžete spoľahnúť a ktoré si vás vážia. Poďakujte Bohu za všetko, čím vás na poli lásky požehnal. Práca, kariéra a financie: Vo vašej blízkosti je neprajník. Navonok sa môže usmievať, vnútri však prechováva jed. Zdravotný stav: Ukočírujte stravovacie návyky.  

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Uzatvorte minulosť. Ak sa ustavične vŕtate v starých citových krivdách, nečakajte, že vám do cesty príde spriaznená duša. Práca, kariéra a financie: Majte oči na stopkách – vo vašom okolí sú osoby, ktoré potrebujú pomocnú ruku. stav: Dbajte na vyváženú psychiku. 

 

Rak

Láska a vzťahy: Aktuálne dni žičia sebaláske. Starajte sa o svoje ja, doprajte si viac, investujte do krásy alebo vzdelania. Práca, kariéra a financie: Pracovné korektúry prinesú zber sladkých plodov. Hlavne sa ich nebojte. Zdravotný stav: Život vám môžu znepríjemniť ťažké alebo ubolené nohy.   

 

Lev

Láska a vzťahy: Majte jasno v tom, čo na poli lásky chcete, čo ste ochotný dať a čo zasa prijať. To je cesta k ľúbostnému úspechu. Práca, kariéra a financie: Po vašom boku stoja sudičky celostného šťastia. Finančné kornúty sú otvorené – využite to naplno. Zdravotný stav: Haprovať môže tlak či tep.  

 

Panna

Láska a vzťahy: Potrápi vás najmä vaša komplikovaná povaha, vplyvom ktorej si môžete rozhádať blízke osoby. Práca, kariéra a financie: Vo vzduchu visí mohutný stres. Pokúste sa ho zvládnuť bez zdravotnej ujmy. Meditujte a rozjímajte. Zdravotný stav: Okrem psychiky dbajte na zdravé trávenie. 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Okolo seba vytvárate fluidum vše-vedka, ktorý všetko vie a všade bol. Vašim blízkym táto póza prekážka. Práca, kariéra a financie: Je možné, že zaregistrujete úbytok financií. Nezúfajte – je to len dočasný stav. V živote človeka vládne húpačkový systém – raz sme hore, raz nižšie. Zdravotný stav: Pite viac tekutín.

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Nečudujte sa, ak to polovičku ťahá kamsi inam – po vašom boku sa nudí. Práca, kariéra a financie: V ostatných týždňoch ste si veľa materiálnej pasie neužili. Teraz sa karta obracia – Šťastena je na vašej strane. Zdravotný stav: Odsledujte pohybový aparát, najmä krčnú chrbticu.  

 

Strelec

Láska a vzťahy: V týchto dňoch dajte racio a pragmatizmus bokom. Konajte výsostne podľa intuície. Dobre vám poradí pri riešení kľúčových citových tém. Práca, kariéra a financie: Nedarí sa vám? Dôvodom sú prehnané strachy. Zameťte ich pod koberec. Zdravotný stav: Haprovať môže pohybový aparát. 

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: V ostatnom čase ste ako ľadová kráľovná či ľadový kráľ – neprejavujete city. Vašim blízkym to prekáža. Práca, kariéra a financie: Za ostatné týždne ste uviazli v akomsi materiálnom vákuu. Vo vašej hlave neskrsol žiaden dobrý nápad. Teraz sa situácia mení. Zdravotný stav: Dbajte na imunitu. 

 

Vodnár

Láska a vzťahy: V poslednom čase sa izolujete – ostávate zatvorený medzi štyrmi stenami. Je najvyšší čas zmeniť to. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni žičia výhram a víťazstvám. Pokúšajte Šťastenu, zdravo riskujte. Zdravotný stav: Dbajte na zdravé srdce a korigujte stravovacie návyky. 

 

Ryby

Láska a vzťahy: Ste plný negativizmu a skepsy. To preto sa vám ľudia vyhýbajú. Zmeňte uhol pohľadu – vo všetkom a v každom viďte to dobré. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša hovorí, že pôsobíte ako mŕtvola. Do ničoho sa vám nechce, v pasívnom duchu vyčkávate na zázraky. Zdravotný stav: Športujte.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay