Kartoskop od 20. do 26. mája

16.05.2019 07:34

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Uriel – karta Strach

Aktuálny týždeň je vhodný na: prekonanie strachov a obáv; odvážne skutky; smelé rozhodnutia; prebudenie internej sily; uvedomenie si, že prekážky existujú len v našich hlavách – nie v reálnom svete
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Duch odvahy, aktivuj sa!“
Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa sa treba vo väčšej miere starať o krížovú chrbticu a obličkový systém. 
Kľúčový minerálny kameň: karneol
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: hoci ste pragmatickejší jedinec, v aktuálnych dňoch rešpektujte hlasy intuície. Dobre vám poradia pri riešení citovej alebo vzťahovej dilemy. Práca, kariéra a financie: únava ostatných dní bude nahradená vervou a ctižiadostivosťou. Znova sa vo vás prebúdza ohnivá šelma, ktorá chce a má viac. Zdravotný stav: pod kontrolou majte zmyslové orgány. Chradnú môžu oči aj uši. Pite dostatok tekutín.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: pred zemskými bytosťami sa črtá mimoriadne prajný týždeň. Na úrovni vzťahov sa vyriešia staré spory či nuansy. Osamelí Býci môžu naraziť na takzvané spriaznené duše. Práca, kariéra a financie: cítite sa priam kráľovsky. Robíte dobré rozhodnutia, napredujete a ľudia vám, takpovediac, kľačia pri nohách. Materiálne plány sa pretavia do reality a prinesú nemalé peniaze. Zdravotný stav: cítite sa fit. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: pred vzdušnými jedincami sa vinie rozhodovací týždeň. Ak v určitej veci balansujete, teraz budete musieť vyriecť súd – a vydať sa buď tou, alebo onou cestou. Áno, aj na poli vzťahov. Práca, kariéra a financie: ráznosť a rozhodnosť sa od vás vyžaduje aj na pracovnej pôde. Hlavne žiadne strachy – verdikt, ktorý učiníte, bude správny. A zabezpečí kvalitnejšie finančné toky. Zdravotný stav: pod dohľadom majte pevné časti organizmu. 
 
RAK
Láska a vzťahy: duchovné sféry radia – počas aktuálnych dní veľa komunikujte, a to s osobami, ktoré ľúbite. Len vďaka priamemu dialógu si navzájom poviete, čo vás teší a čo – naopak – kvári. Práca, kariéra a financie: nevstupujte do nových projektov alebo aktivít – momentálne hviezdne konštelácie nie sú navibrované v prospech úspechu a zdaru. Vyčkajte – čoskoro k vám začnú prúdiť kvalitnejšie vetry. Zdravotný stav: ustriehnite respiračný trakt. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vo vzduchu visia spory, konflikty, prípadne aj podrazy, podpásovky, rozchody, rozvody. Partnerské nedorozumenia neriešte s chladnou hlavou. Buďte trpezlivý jedinec. Práca, kariéra a financie: nezdar na citovej pôde vykompenzuje úspech na poli matérie. Žezlo úspechu držíte pevne v rukách. V podstate platí, že všetky pracovné kroky či verdikty, ktoré učiníte, prinesú zber sladkých plodov. Zdravotný stav: pod dohľadom majte kardiovaskulárny systém. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: ak sa vám rozvíja nový zväzok, netlačte na pílu – všetko má prirodzený čas a prirodzenú evolúciu. Rýchle procesy by potenciálneho partnera alebo partnerku odradili. Práca, kariéra a financie: konečne! V práci sa vám darí – a priamoúmerne s tým sa zveľaďujú aj finančné toky. Aktuálne dni žičia investíciám rôzneho druhu. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte žalúdočné kyseliny. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia sebaláske. Doprajte si viac. Dajte svojmu ja na známosť, že ho ľúbite. Kúpte si vec, po ktorej vaše srdce piští už dlhší čas. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visia materiálne spory, konflikty a nedorozumenia. Ak si myslíte, že majú negatívny ráz, mýlite sa. Prostredníctvom nich sa vyčistí napätá klíma. Zdravotný stav: pod dohľadom majte tráviaci trakt. Jedzte hodnotnejšiu stravu. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: do osobných vzťahov vkladajte väčšiu masu pozitívnych energií. Nestrachujte sa, ako bude. Žite viac pre prítomný okamih, vychnutnávajúc si prekrásne chvíle s polovičkou. Práca, kariéra a financie: počas aktuálnych dní sa nepresilujte. Nenakladajte na svoje plecia viac než unesiete. A už tobôž nevykonávajte povinnosti za iných – mohla by byť za tým „púha“ vypočítavosť. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite lymfatický systém. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: určitá citová alebo vzťahová záležitosť potrebuje byť rozuzlená. Ak vás čosi trápi – trebárs v spojitosti s polovičkou alebo blízkou osobou, otvorte plodnú debatu. Práca, kariéra a financie: počas aktuálnych dní viac oddychujte ako konajte. Vplyvom preexponovania osobných síl sa môže stať, že vyhoríte. Naplánujte si letnú dovolenku. Zdravotný stav: v prípade potreby zrealizujte dôležitý operačný zákrok. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v ostatnom čase badáte, že medzi vami a polovičkou jestvuje priepasť. Dôvod? Odlišná optika a iné názory na život. Otvorte debatu – a pokúste sa nájsť prieniky a kompromisy. Práca, kariéra a financie: počas aktuálnych dní sa ponorte do oddychovejšieho režimu – vaše ja to potrebuje. Ak by ste pokračovali v prepínaní osobných síl, môže sa stať, že ochoriete. Zdravotný stav: venujte sa jarným pohybovým aktivitám. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na úrovni vzťahov – osobných alebo rodinných – dbajte na vyvážené energie. Dávajte aj berte. Ak by ste iba dávali, časom sa vaše ja úplne vyčerpá a vyšťaví. Práca, kariéra a financie: vaša hlava je plná dobrých nápadov. Áno, pokojne sa pustite do ich realizácie. Aj vďaka nim natečie do osobnej kasy viac peňazí. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť chronické ochorenia. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovné sféry radia – oživte svoj intímny život. Polovička má pocit, že je bezfarebný a stagnačný. Uvedomte si, že zväzky žijú aj z posteľových radovánok. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí podraz alebo sklamanie. Dávajte si pozor na ľudí, ktorí vás obklopujú. Niektorí nemusia oplývať čistými úmyslami. Dôverujte intuícii. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete starosti s očami, ušami alebo so zubami. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay