Kartoskop od 25. do 31. januára

22.01.2021 07:51

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Metatron – karta Smer

Aktuálny týždeň je vhodný na: bilancovanie doterajšieho života; kreovanie nových nápadov a ideí; hľadanie čerstvých životných smerov; mocný osobnostný prerod

Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Otáčam sa chrbtom k minulosti. A tvárou k svetlu.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou lymfatický systém

Kľúčový minerálny kameň: záhneda

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Ste citlivý, ba až precitlivený jedinec. Dávajte si pozor, aby ste pri debatách s blízkymi nevypenili. Z úst by vám vypadli aj také slová, ktoré by ste oľutovali. Práca, kariéra a financie: Na aktívne a dynamické kroky v týchto dňoch zabudnite. Rada duchovnej ríše je jasná: oddychujte, relaxujte, meditujte. Zdravotný stav: Dožičte si viac horčíka a draslíka.

Telefonická konzultácia s Petrom? Kliknite. 

 

Býk

Láska a vzťahy: Je čas venovať sa tým, na ktorých vám záleží. Spravte pre nich všetko, čo im vidíte na očiach. Zároveň však dbajte na reciprocitu – nielen dávajte, ale aj berte. Práca, kariéra a financie: Aj keď ste doma, hlavou sa vám ustavične hmýria myšlienky spojené s prácou či peniazmi. Vypnite! Na materiálnu sféru počas aktuálnych dní úplne zabudnite. Zdravotný stav: Doprajte si dostatok spánku. 

Telefonická konzultácia s Petrom? Kliknite. 

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Počas aktuálnych dní ste ako mĺkva ryba. Neprejavujete pravú a čistú podstatu svojho ja. Rodinní príslušníci tak nadobúdajú pocit, že ich neľúbite. Otvorte sa! Práca, kariéra a financie: Nastáva čas bilancovania – pouvažujte nad tým, či prácu, ktorej sa venujete, robíte zo srdca, alebo len kvôli peniazom. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu starosti s tlakom.  

Telefonická konzultácia s Petrom? Kliknite. 

 

Rak

Láska a vzťahy: Pred vodným znamením zvieratníka sa črtajú príjemné dni, v ktorých sa vám podarí dosiahnuť všetko, po čom túžite. Týka sa to aj vzťahov – nastolí sa v nich oveľa viac prajných energií. Práca, kariéra a financie: V ostatných mesiacoch ste makali ako fretky. To sa – pochopiteľne – odráža aj na stave financií. V týchto dňoch si ich vychutnajte naplno. Zdravotný stav: Stráňte sa alkoholu.

Telefonická konzultácia s Petrom? Kliknite. 

 

Lev

Láska a vzťahy: V kruhu najbližších sa môžu objaviť nepríjemné názorové strety. Držte sa svojej optiky, no nevypeňte. S úsmevom na perách sa riešia oveľa ľahšie aj tie najkomplikovanejšie situácie. Práca, kariéra a financie: Vaša finančná situácia je stabilná. A v tomto trende ostávate aj v najbližšom období. Zdravotný stav: Pozor na kolená a drobné úrazy nôh.  

Telefonická konzultácia s Petrom? Kliknite. 

 

Panna

Láska a vzťahy: Duchovná ríša vás vyzýva, aby ste počas nasledujúcich dní neostávali v depresívnom móde. Ak vám chýbajú blízki, uskutočnite video-hovor. Práca, kariéra a financie: Oživte staré záľuby a koníčky – vďaka nim prídete na čerstvé myšlienky. Zdravotný stav: Pozor na imunitu. Organizmus dopujte dostatočným množstvom vitamínov.  

Telefonická konzultácia s Petrom? Kliknite. 

 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Vo vzťahovej sfére sa snažte o nastolenie reciprocity – čiže súladu medzi dávaním a braním. Nebojte sa vypýtať si viac lásky – či už od polovičky, alebo rodinného príslušníka. Práca, kariéra a financie: Doprajte niečo pekné vlastnému Ja. Na peniaze nehľaďte. Zdravotný stav: Pod kontrolou majte žalúdok.

Telefonická konzultácia s Petrom? Kliknite. 

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Rozhliadnite sa okolo seba a uvedomte si, koľko príjemných, láskyplných a nápomocných ľudí vás obklopuje. Prejavte im svoju vďačnosť. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni nie sú vhodné na kutie veľkých materiálnych scenárov. Skrátka – chce to vypnutie hlavy a poriadny oddych. Nebojte sa leňošiť. Zdravotný stav: Pod kontrolou majte najmä chrbticu.  

Telefonická konzultácia s Petrom? Kliknite. 

 

Strelec

Láska a vzťahy: Aktuálne dni sú priam stvorené na utuženie vzťahov. S najbližšími veďte dialógy o všetkom možnom aj nemožnom – napríklad aj pri poháriku dobrého vína. Práca, kariéra a financie: Vo vašej hlave sa zrodí množstvo brilantných nápadov – takých, ktoré môžu skvalitniť materiálnu sféru. Všetky si spíšte na papier a čoskoro ich pretavte do reality. Zdravotný stav: Boľavý zub si vyžiada návštevu lekára.  

Telefonická konzultácia s Petrom? Kliknite. 

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Počas nadchádzajúcich dní dbajte na to, aby ste nemanipulovali svoju polovičku – najmä na emočnej báze. Doprajte jej dostatok slobody a voľnosti. Práca, kariéra a financie: Ak vás niekto zo spolupracovníkov vytočí a rozhorčí, pokúste sa ostať v pokojnom móde. S úsmevom na perách ide všetko ľahšie. Zdravotný stav: Pod drobnohľadom majte najmä trávenie. Neprejedajte sa.

Telefonická konzultácia s Petrom? Kliknite. 

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Od Vodnárov – nositeľov vzdušného znamenia zodiaku – sa v týchto dňoch vyžaduje život v celostnej čistote. Stráňte sa kučeravých a hriešnych myšlienok. Práca, kariéra a financie: Aktuálne obdobie je etapou štedrosti a rozdávania. Klepnite sa po vrecku a blízkym osobám splňte dlhodobé sny – aj také, ktoré majú luxusnejší charakter. Zdravotný stav: Pozor na respiračný trakt.

Telefonická konzultácia s Petrom? Kliknite. 

 

Ryby

Láska a vzťahy: Duchovná ríša radí, aby ste rozpohybovali stojace životné energie. Nie je vylúčené, že váš zväzok alebo rodinný kruh stagnuje. Pre ľudí, na ktorých vám záleží, vymyslite nevšedný program. Práca, kariéra a financie: Zrejme budete musieť uskutočniť dôležité materiálne alebo kariérne rozhodnutia. Nebojte sa ich. Zdravotný stav: Korigujte psyché.  

Telefonická konzultácia s Petrom? Kliknite. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay