Kartoskop od 3. do 9. februára

31.01.2020 13:09

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Haniel – karta Manifest

Aktuálny týždeň je vhodný na: uvedomovanie si svojich kvalít a plusov – a ich prezentovanie; „predávanie sa“; manifestovanie sebalásky, sebaúcty a sebahodnoty; kráčanie si za svojím – nie však na úkor iných

Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Žiarim.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou žalúdok a okolité orgány

Kľúčový minerálny kameň: jantár

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Váš osobný vzťah rozkvitá. Dôvodom je, že doň vkladáte veľa zrelých energií. I vy, i polovička viete, čo chcete. Práca, kariéra a financie: Na obzore je záťažový týždeň. Na plecia vám zosadne tona povinností. Urobte si v nich už od začiatku poriadok. Zdravotný stav: Okrem psyché môžu haprovať kolená.

 

Býk

Láska a vzťahy: Vzťahové problémy upadnú do zabudnutia. Staré rany sa zaštopkajú – a vy chytíte druhý dych. Práca, kariéra a financie: Ste plný sily. Máte v sebe odvahu, vervu, odhodlanie a zanietenie pre správnu vec. A to všetko sú atribúty, ktoré z vás urobia magnet na úspech. Zdravotný stav: Pite krv prečistujúce čaje.

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Jestvujte v duchu ľahkosti a splývavosti. Stotožnite sa s tézou, že vzťahové starosti sa rozplynú samy. Práca, kariéra a financie: Ak v ostatnom čase registrujete úbytok peňazí, dôvod nehľadajte v osude či zlých konšteláciách. Jediná príčina tkvie v lenivosti a pasivite. Zdravotný stav: Pozor na priberanie.  

 

Rak

Láska a vzťahy: Polovičke sa pokúste viac dôverovať – a to i napriek tomu, že v ostatnom čase mohla spraviť viaceré prešľapy. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni majú zmenový ráz. Ak túžite po korektúrach na poli zamestnania, odštartujte ich práve teraz. Zdravotný stav: Ochromiť vás môžu točáky.

 

Lev

Láska a vzťahy: Vzťahový otáznik sa snažte riešiť cez prizmu intuície. Máte ju mimoriadne silnú. Práca, kariéra a financie: Ak zažívate pracovný nezdar, dôvodom je, že do vykonávaných aktivít nevkladáte dostatok lásky. Ak začnete ľúbiť to, čomu sa venujte, sudičky úspechu opäť zaklopú na vaše brány. Zdravotný stav: Merajte si tlak.

 

Panna

Láska a vzťahy: Váš osobný vzťah hapruje. Dôvodom je, že doň nevkladáte novátorské energie. Spoliehate sa na to, že nejako bolo, nejako bude. Práca, kariéra a financie: Na obzore sú nové zmluvy, kontrakty, klienti či zákazníci. Oplývate skvelými komunikačnými danosťami. Zdravotný stav: Pozor na dolné končatiny. 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Na obzore sú zvláštne vzťahové zvraty. Dôvodom je čistenie karmických dlhov a restov. Práca, kariéra a financie: Ste ako továreň na dobré nápady – nebojte sa ich prezentovať, prípadne pretavovať do reality. Zdravotný stav: Boľavá hlava môže indikovať preťaženosť.   

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Vo vzduchu visia spory s najbližšími. Pokúste sa netrápiť sa pre ne. Uvedomte si, že konflikty sú raz za čas nevyhnutné – pretože sa prostredníctvom nich vyčistí napätá atmosféra. Práca, kariéra a financie: Život je štedrý – momentálne vám ponúka nové výzvy. Zdravotný stav: Doprajte si viac spánku.

 

Strelec

Láska a vzťahy: Nerobte zbrklé vzťahové alebo citové rozhodnutia – udalosti sa vyvinú viac-menej samy. Práca, kariéra a financie: Na obzore je ničotný týždeň. Ani si nepolepšíte, ale ani nepohoršíte. Zdravotný stav: Haprovať môže krčná chrbtica. Telo volá po dobrej masáži.  

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Ak medzi vami a blízkou osobou vládne napätie, je najvyšší čas vykomunikovať si zašlé krivdy. Práca, kariéra a financie: Pracovné povinnosti môžu byť narušené nečakaným zdravotným problémom. Ak vás určitá choroba vyradí z prevádzky, dôkladne ju vyležte – a neleťte hneď do roboty. Zdravotný stav: Meditujte.

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Zvyčajne ste radostný jedinec, no aktuálny týždeň vám z optimizmu ukradne. Dôvod? Spory s blízkou osobou. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša vyzýva: nebuďte lakomec. Naučte sa nielen brať, ale i dávať. Zhŕňanie majetku vášmu ja nesvedčí. Zdravotný stav: Pozor na drobné úrazy v domácnosti.

 

Ryby

Láska a vzťahy: Vo vašej blízkosti sa ocitnú ľudia, ktorí budú potrebovať nakopnutie, usmernenie, radu. Stane sa z vás lektor alebo guru. Práca, kariéra a financie: Na obzore sú zlé správy. Neprepadajte panike – uvedomte si, že po každej búrke vychádza slnko. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu chronické ochorenia.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay