Kartoskop od 8. do 14. februára

05.02.2021 09:23

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Chamuel -  karta Láska je  kľúč

Aktuálne obdobie je vhodné na: venovanie sa vzťahovým témam; utužovanie partnerstiev či manželstiev; šírenie energií dobra

Kľúčová afirmácia: „Byť milovaný/á je úžasné.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou tlak a tep

Kľúčový minerálny kameň: ruženín

 

 

Baran

Vaša polovička pre vás robí maximum. Odvďačte sa jej – napríklad pekným slovom či darčekom. V práci pozor na podpásovky, a to aj od ľudí, od ktorých by ste to nečakali. Financie sú ako na hojdačke – chvíľami pritekajú, chvíľami odtekajú. V rámci zdravia vás zasiahne karmická choroba. Prináša vám ponaučenie – ako byť lepším človekom.  

 

Býk

Vaša polovička vami máva a manipuluje – tak, ako vyhovuje jej samej. V podstate sa vás snaží preonačiť na svoj obraz. Zamedzte tomu, kým je čas. Takýmto spôsobom prichádzate o svojskosť a autenticitu. Naopak, v práci ste kráľom a kráľovnou. Darí sa vám vo všetkom, do čoho vrazíte energie. V rámci zdravia ustriehnite lonové zápaly.  

 

Blíženci

Vzťahové alebo citové peripetie vrcholia. Výsledkom môže byť ukončenie vzťahu – aj dlhodobého. Nemajte oči pre plač – zmierte sa s presvedčením, že príde niečo lepšie. Na materiálnej báze sa vám darí, v podstate ste magnetom na úspech. V rámci zdravia ustriehnite chrbticu. Doprajte si masáž.  

 

Rak

V ostatnom čase myslíte viac na prácu a kariéru než na osobné vzťahy. Niet divu, že vám blízki zazlievajú emočný chlad. Siahnite po náprave – ak chcete predísť katastrofe. V práci zľavte z tempa – uvedomte si, že nie ste perpetuum mobile. Na úrovni zdravia ustriehnite kardiovaskulárny systém. Merajte si tlak a tep. 

 

Lev

Váš osobný vzťah prechádza skúškami. Dôležité je vziať si z nich to dobré – a nevzdávať sa. S polovičkou hľadajte a nachádzajte kompromisy. To je cesta k záchrane. V práci pozor na zbytočné chyby – vplyvom neopatrnosti či zbrklosti. Financií je dosť. Na úrovni zdravia ukočírujte srdce.

 

Panna

Ak váš osobný zväzok chátra, príčinu nehľadajte v partnerovi alebo partnerke; tkvie vnútri vás. Na vzťah kašlete a nevyživujete ho novátorskými energiami. Navyše, pôsobíte chladne. Niet divu, že mizne iskra lásky. Na materiálnej báze odštartujte nové méty – vyjdú nad vaše očakávania. V rámci zdravia majte pod dohľadom nohy.

 

 

Váhy

Na aktuálne dni budú „Venušovci“ spomínať s trpkými spomienkami. Negatívnejšie udalosti sa črtajú tak na úrovni vzťahov, ako aj na pracovnej pôde. Vo vzduchu visia hádky s blízkymi. V robote narazíte na falošných kolegov. S peniazmi narábajte opatrne – buďte v šetrnejšom režime. V rámci zdravia pozor na imunitu. 

 

Škorpión

Osobné vzťahy zažívajú renesanciu. Ak v nich dosiaľ jestvovali stagnačné energie, teraz sa rozpohybujú. Výsledkom bude viac vášne i romantiky. V práci sa objavia rivali a sokovia. Odrovnáte ich tak, že nad ich počínaním mávnete rukou. V rámci zdravia vás môže potrápiť bolesť hlavy. 

 

Strelec

Na obzore je konflikt s blízkou osobou. Nevyhnete sa mu. Jeho cieľom je vyčistiť dlhodobo napätú klímu. V práci ustriehnite lenivosť – v ostatnom období ste v pasívnom a vyčkávacom režime. Bez akčnosti sa nezlepšia ani finančné toky. Pri podpisovaní akýchkoľvek zmlúv alebo listín sa vyžaduje obozretnosť. V rámci zdravia pozor na pečeň. 

 

Kozorožec

Aktuálne dni žičia sebaláske. Pozornosť orientujte najmä do vlastného ja. Doprajte si to, po čom prahnete už dlhší čas. Nemyslite toľko na iných. V práci zľavte z tempa – v opačnom prípade môžete vyhorieť. Finančnú pomoc blízkej osobe neodmietnite. Vyhýbajte sa závislostiam rôzneho druhu. 

 

Vodnár

Osobný vzťah sa otrasie v základoch. Dôvodom je, že čosi v jeho hlbinách ostalo zaseknuté. Chce to priamu a otvorenú komunikáciu s polovičkou. V práci nebalansujte – k istej veci zaujmite striktný postoj. Ak sa cítite unavene, odpozorujte, či vašu vitalitu nekradne takzvaný energetický upír. 

 

Ryby

Ste emočne presiaknutý jedinec. Polovička vás dáva more lásky – a vám to v podstate prekáža. Vydiskutujte si to. Aktuálne dni žičia urovnaniu starých rodinných sporov. V práci pozor na podpásovky a jedovaté šípy. Finančné toky sú strnulé. V rámci zdravia ukočírujte chrbticu. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay