LETNÝ HOROSKOP je na svete. Toto vás čaká a neminie...

24.06.2018 08:30

 

Leto býva kľúčovým životným obdobím. Aj keď sa na prvý pohľad môže zdať, že horúce mesiace patria len oddychu, relaxu a dovolenkám, pravda je iná – práve počas letných dní čistíme svoju myseľ, a tak – krôčik po krôčiku – začíname upratovať svoje životy. Veď práve po lete zvykneme realizovať dôležité rozhodnutia a verdikty, a to tak na poli vzťahov či lásky, ako aj v materiálnej oblasti. Špeciálny kartoskop – vypracovaný spirituálnym poradcom a veštcom Petrom – vám odpovie, aké bude to vaše leto a v ktorej sfére života by ste mali siahnuť po očiste a inventúre. 
 
 
BARAN
Pracovná oblasť
Na poli práce a kariéry sa cítite ako ryba vo vode. Máte pevné postavenie a okolie si vašu robotu váži. Finančné toky sú stabilné. Striedate povinnosti s oddychom, a to je dobre – takýmto spôsobom u vás vyhorenie nehrozí. 
 
Vzťahy a lásky
Pravda je taká, že myslíte viac na seba a svoje záležitosti než na potreby blízkych osôb. Nečudujte sa, ak sa vám počas leta tí, na ktorých vám záleží, citovo vzdialia. Predíďte tomu včas – zaujímajte sa o ich potreby a buďte im naporúdzi. 
 
Zdravie
V letných mesiacoch vás môžu ochromiť nečakané zápalové procesy alebo alergické reakcie. 
 
Výzva na leto
Zľavte z egoizmu a okrešte svoj hrebienok. Myslite viac na iných než na seba. 
 
 
 
BÝK
Pracovná oblasť
V materiálnej sfére sa objavia škodlivé plamene. Na obzore sú konflikty s kolegami či nadriadenými. Dávajte si pozor na zbytočné chyby – držte sa hesla „trikrát meriam a raz režem“. Stresy odventilujte v prírodnom prostredí. 
 
Vzťahy a lásky
Citové nuansy či peripetie z predošlého obdobia upadajú do zabudnutia. S polovičkou, prípadne rodinnými príslušníkmi nachádzate zdravé kompromisy a slovné prieniky. V domácom prostredí udržujte pomyselné teplo pokoja a harmónie. 
 
Zdravie
Potrápiť vás môžu chronické a dlhodobo sa vlečúce ochorenia. Ustriehnite aj respiračný aparát a zmyslové orgány. 
 
Výzva na leto
Netvorte v sebe ani okolo seba škodlivý oheň – mohli by ste si ním poriadne zavariť. 
 
 
 
BLÍŽENCI
Pracovná oblasť
Pokým iní budú v lete oddychovať, vy makajte. Otvára sa pred vami vynikajúci priestor na osobnostný rast, rozvoj a progres. Pracovno-kariérne kroky, ktoré počas horúcich mesiacov zrealizujete, prinesú extra sladké plody úsilia. 
 
Vzťahy a lásky
Duchovná ríša apeluje na to, aby ste vo vzťahoch nastolili čestnosť, korektnosť a otvorenosť. Vo vzduchu visia lži a klamstvá – buď vaše vlastné, alebo od blízkych ľudí. V prípade, že ste vo vzťahu, flirty, aj naoko nevinné, zameťte pod koberec. 
 
Zdravie
Počas leta vám môže život znepríjemniť chrbtica – najmä jej spodná časť. 
 
Výzva na leto
Snažte sa komunikovať čo najotvorenejšie – prejavujte pravú podstatu svojho ja. 
 
 
RAK
Pracovná oblasť
Kroky, ktoré ste v ostatných mesiacoch zrealizovali, prinášajú osoh. Boli ste aktívny, dynamický a odvážny človek, ktorý vytvoril veľa hodnotného. Teraz si zaslúžite oddych, a to v podobe poriadnej a kvalitnej dovolenky. Nešetrite na nej. 
 
Vzťahy a lásky
Do všetkých zväzkov, ktoré vás obklopujú, prúdi svetlo pokoja. Na obzore nie sú žiadne hádky ani konflikty. Dokonca sa urovnajú dlhodobé medziľudské nešváry. Dôvod je najmä tam, že jestvujete v móde vnútorného mieru. A ten sa pretavuje aj do mieru externého. 
 
Zdravie
Pod kontrolou majte najmä pohybový aparát. Objaviť sa môžu nečakané bolesti nôh. 
 
Výzva na leto
Duchovná ríša radí – počas horúcich mesiacov neriešte ťažké životné témy. Naučte sa len tak byť. Ležte na pláži alebo v záhrade a vychutnávajte si harmonické energie. 
 
 
 
LEV
Pracovná oblasť
V ostatnom čase ste ukázali, kým ste, čo chcete, kam kráčate a akými kvalitami disponujete. Okolie vaše plusy ocenilo. Skrátka, ste úspešný jedinec. Pozor na to, aby ste v dynamickom móde neostali aj počas leta. Únava by sa mohla pretaviť do zdravotných ťažkostí. 
 
Vzťahy a lásky
Samota vášmu ja nesvedčí. V lete sa otvára priestor na bohatší spoločenský život. Čerstvým kontaktom sa nebráňte. V radoch nových ľudí naďabíte na príjemných jedincov, s ktorými odštartujete obojstranne osožný dialóg. 
 
Zdravie
Pod drobnohľadom majte najmä kardiovaskulárny systém. Pravidelne si kontrolujte tlak, tep, prípadne aj stav ciev. 
 
Výzva na leto
Nepresilujte sa a stotožnite sa s teóriou, že nie ste robot. Dožičte si kvalitný, aj dvoj- či troj-týždňový relax. 
 
 
 
PANNA
Pracovná oblasť
V lete sa pre vás otvára priestor na praktizovanie záľub. Ak žiadne nemáte, vytvorte si nové. Prostredníctvom koníčkov sa vaša myseľ uvoľní. Napokon, tony povinností a starostí, ktoré vám zosadli na plecia v ostatnom čase, poriadne zamávali s vašou psychikou. 
 
Vzťahy a lásky
Duchovná ríša prezrádza, že medzi vami a istými ľuďmi jestvuje škodlivé vákuum – niečo nevypovedané, nedoriešené, nevykomunikované. Práve teraz – počas leta – sa otvára priestor na vyriešenie vzťahových nuáns. Ak treba, odpustite tým, čo vás ranili.
 
Zdravie
Haprovať môže pohybový aparát, najmä spodky dolných končatín. Počas dovolenky pri mori nezabúdajte na chôdzu bosími nohami po kamienkoch alebo piesku. 
 
Výzva na leto
Robte to, čo vás baví a napĺňa príjemnými energiami – nie to, čo žiada okolie. 
 
 
VÁHY
Pracovná oblasť
Pokúste sa pracovné vzťahy pretransformovať na vzťahy priateľské či kamarátske. Pozvite kolegov alebo nadriadených na kávu, zákusok alebo pivo. Uvidíte, že aj v tých osobách, ktoré ste dosiaľ vnímali ako znepriatelené, objavíte takzvané spriaznené duše. 
 
Vzťahy a lásky
Leto láske žičí. Vychutnávajte si vzťahovú harmóniu. Obklopujú vás milujúci jedinci, ktorí by vám zniesli aj modré z neba. V prípade, že ste bez zväzku, počas horúcich mesiacov môžete naďabiť na milého človeka s príjemným vyžarovaním. 
 
Zdravie
V lete vás potrápi únava. Nelámte si nad ňou hlavu. Napokon, raz za čas môžete fungovať v takzvanom vypnutom móde. 
 
Výzva na leto
Milujte ľudí a ak treba, podajte im pomocnú ruku. 
 
 
 
ŠKORPIÓN
Pracovná oblasť
Ustráchanosť zameťte pod koberec. Ak ste dosiaľ váhali nad realizáciou určitej aktivity či konkrétneho projektu a vplyvom obáv ste ich odďaľovali, vedzte, že práve počas leta sa otvára priestor na odštartovanie nových výziev. Sudičky šťastia stoja po vašom boku. 
 
Vzťahy a lásky
Vo vašej hlave sa zrodia citové dilemy. Sužovať budú najmä tých Škorpiónov, ktorí jestvujú v nahlodaných vzťahoch. Zmocní sa vás otázka, či je lepšie ostať, alebo odísť. Striktný verdikt zatiaľ nerobte – udalosti musia, ako sa hovorí, dozrieť. 
 
Zdravie
Objaviť sa môžu nuansy spojené s tlakom a tepom. Na obzore sú aj črevné ťažkosti. 
 
Výzva na leto
Nenechajte sa vytočiť hlupákmi. Vždy konajte s chladnou hlavou. 
 
 
 
STRELEC
Pracovná oblasť
V júli oddychujte – doprajte si dovolenku, po akej vaše ja piští už dlhé roky. Nešetrite. Ide o dobrú investíciu. V auguste povzbuďte svoju osobnú silu a naplno sa pustite do nových materiálnych výziev. Budú úspešné. Napokon, ste šikovný jedinec, ktorý vie, čo chce. 
 
Vzťahy a lásky
Strelci budú na letné mesiace spomínať v dobrom. Na obzore je more lásky – a to tak pre zadaných, ako aj osamelých jedincov. Pozvania na spoločenské udalosti neodmietnite – budete sa na nich cítiť nadmieru spokojný. Stretnete osoby, ktoré ste už dlho nevideli. 
 
Zdravie
Pod kontrolou majte psychiku a nervy. Objaviť sa môžu aj migrény. 
 
Výzva na leto
Počúvajte ľudí navôkol – z ich skúseností sa môžete veľa naučiť, priučiť i poučiť. 
 
 
KOZOROŽEC
Pracovná oblasť
Na obzore sú takzvané podpásovky. Majte preto oči na stopkách. Nápady zvestujte len osobe, ktorej na sto percent dôverujete. Nevstupujte do intríg a v prípade, že sa intrigáni pustia do vašej osoby, odignorujte ich úsmevom na perách. 
 
Vzťahy a lásky
Pokoj a harmóniu na vzťahovej báze nabúrava interný alebo externý nepriateľ. Tým vnútorným môže byť vaša emočná uzatvorenosť, tým vonkajším osoba, ktorá vám – jednoducho povedané – nedopraje. Urobte si poriadok aj v sebe samom, aj okolo seba. Zbavte sa škodlivých emócií, zlých charakterových čŕt, ale aj nevhodných ľudí. 
 
Zdravie
Haprovať môže kardiovaskulárny systém, prípadne aj lonová oblasť. 
 
Výzva na leto
Uvedomte si, že to vy sám rozhodujete o tom, kto bude a kto nebude vo vašej blízkosti. 
 
 
 
VODNÁR
Pracovná oblasť
Leto je priam stvorené na kutie nových plánov, cieľov a mét. Dôkladne si ich rozanalyzujte v hlave, zvažujúc všetky za a proti. Hneď po skončení letných mesiacov sa s plnou vervou pustite do ich realizácie. Prinesú vám nemálo peňazí. 
 
Vzťahy a lásky
Duchovná ríša radí – zachovajte si vlastnú tvár. Je možné, že vás istá osoba, trebárs aj blízka, bude chcieť zmanipulovať na svoj obraz. Nedovoľte jej to – ak už raz poľavíte, stane sa z toho každodenná rutina. A vám by to kradlo neskutočné množstvo osobnej energie. 
 
Zdravie
Život vám môžu znepríjemniť starosti s krkom, štítnou žľazou alebo respiračným traktom. 
 
Výzva na leto
Majte vlastný názor – a držte sa ho zubami-nechtami. 
 
 
 
RYBY
Pracovná oblasť
Uvedomujte si svoje kvality a plusy – a nebojte sa ich prezentovať smerom navonok. Často pôsobíte ako šedá myška. Nečudo, že vás okolie neberie vážne. Ak zažiarite, zmeníte svoju osobnú vibráciu, a tak sa vykoriguje aj prístup ostatných ľudí k vášmu ja. 
 
Vzťahy a lásky
Na sebe ani na blízkych nešetrite. Počas leta si dožičte viac ako obvykle. Stotožnite sa s teóriou, že aj keď časť peňazí odíde, čoskoro ich nahradia nové. Príjemné chvíle s blízkymi – bez zbytočného žgrlošenia – vzťahy utužia a vylepšia. 
 
Zdravie
Objaviť sa môžu chronické ochorenia – teda neduhy, ktoré vás už kedysi potrápili. 
 
Výzva na leto
Obdarúvajte seba aj blízkych. 
 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay