Veľký HOROSKOP PARTNERSKEJ VERNOSTI. Zistite, či má vaša polovička zajačie úmysly

17.03.2019 08:18

 

Všetci po nej túžime, no málokto ju dokážete stopercentne poskytnúť. Reč je o vernosti. V dnešnej dobe ide o – obrazne povedané – nedostatkový tovar. Veď práve nevera má v rebríčku príčin rozpadov vzťahov nelichotivé prvenstvo. 
 
Ľudia po nej siahajú z rôznych príčin – a vždy je dôvod na oboch stranách. Za hľadaním útočiska v náručí iného jedinca môže byť dlhodobá emočná alebo fyzická nespokojnosť v pôvodnom zväzku, v menšom meradle aj takzvaná nymfománia. Vo väčšine prípadov je však nevera výsledkom oslabeného vzťahu – a v podstate prináša obom partnerom dôležitý impulz, že sa treba pozhovárať a odhaliť slabé stránky spojiva. Áno, ak do partnerstva či manželstva vkĺzne ľúbostný podraz či podpásovka, vzťah je na rázcestí. A vtedy už jestvujú len dve možnosti. Buď sa odhalí spúšťač milostného harašenia – a zväzok bude pokračovať, alebo sa skrze nevery vyplaví na povrch pravda, že zotrvanie vo vzťahu nemá zmysel.
Špeciálny horoskop vám prezradí, ktoré znamenia zvieratníka siahajú po flirtoch s inými ľuďmi najčastejšie a aké pohnútky ich k tomu vedú. V ezoterickej analýze nechýbajú informácie o tom, čo robiť, aby ste polovičke, ktorej sa zmocňujú kučeravé myšlienky, túžbu po tretej osobe – ľudovo povedané – vytĺkli z hlavy. 
Nezabúdajte však, že každý človek je iný - bez ohľadu na znamenie. Rady v horoskope majú preto výsostne orientačný charakter. 
 
 
Baran
Predpoklad nevery vo vzťahu: 65 %
Príčiny nevery
Baran je ohnivým znamením zvieratníka. Po svojom boku potrebuje mať aktívnu a dynamickú osobu, s ktorou bude ustavične zažívať nové a nové dobrodružstvá. Prahne po vášnivom a iskrivom vzťahu. Ak funguje vo zväzku nudnom, pasívnom, stereotypnom a sexuálne vyhasnutom, pokukuje po iných jedincoch.
 
Čo robiť, aby ste polovičku v znamení Barana udržali na uzde 
- Praktizujte spoločné športové aktivity. 
- Veľa ju chváľte a ospevujte.
- Vymýšľajte vždy nové a nové intímne praktiky. 
 
Býk
Predpoklad nevery vo vzťahu: 40 %
Príčiny nevery
Býci patria do spektra zemských jedincov. Radi fungujú v pevných a stabilných štruktúrach – bez otrasov a turbulencií. Preto ich intímne pokušenia príliš nelákajú. Ak im aj padne do oka iný jedinec, zväčša ostávajú pri fantáziách, prípadne jemných flirtoch. Po nevere siahajú vtedy, ak je partnerstvo či manželstvo dlhodobo vyhasnuté – a oni pociťujú absolútnu disharmóniu. 
 
Čo robiť, aby ste polovičku v znamení Býka udržali na uzde 
- Ustavične pracujte na vytváraní príjemnej rodinnej a domáckej atmosféry. 
- Spoločne – ruka v ruke – navštevuje umelecké podujatia. 
- Nechajte ju robiť závažnejšie rozhodnutia – bez toho, aby ste jej diktovali postupy. 
 
Blíženci
Predpoklad nevery vo vzťahu: 70 %
Príčiny nevery
Blíženci – ako nositelia vzdušného znamenia zvieratníka – patria do spektra voľnomyšlienkarskych a rozšafných jedincov, ktorým partnerská alebo manželská vernosť príliš veľa nehovorí. Dôvodom je, že ustavične hľadajú nové a nové podnety – a to, čo je poznané a ošúchané, ich prestáva baviť. Navyše, v hlave a srdci nosia emočný neporiadok – a v podstate nevedia, čo vlastne chcú. 
 
Čo robiť, aby ste polovičku v znamení Blížencov udržali na uzde 
- Veľa sa s ňou zhovárajte – pre Blíženca je kvalitná komunikácia základom vzťahu. 
- Doprajte jej voľnosť a slobodu, aby nemala pocit, že ju ovládate a držíte v opratách. 
- Navštevujte spoločných známych a priateľov. 
 
Rak
Predpoklad nevery vo vzťahu: 40 %
Príčiny nevery
Raci a Račice patria do tímu rodinne založených ľudí, pre ktorých je teplo domácnosti a súdržnosť medzi najbližšími grom spokojného života. K nevere sa utiekajú málokedy. Ak tak aj urobia, cítia sa vinní – a to dlhé roky. Potom u nich – vplyvom škodlivých emócií – vnikajú civilizačné ochorenia. Vodní jedinci siahajú po flirtoch či mimopartnerských zväzkoch vtedy, ak majú pocit, že rodinné hniezdo, ktoré pracne budovali, chradne alebo zlyháva. 
 
Čo robiť, aby ste polovičku v znamení Raka udržali na uzde 
- Vedno s ňou pracujte na vytváraní príjemného rodinného prostredia. 
- Často si prezerajte staré spoločné fotky a „vŕtajte“ sa v milých spomienkach. 
- Veľa sa smejte.
 
Lev
Predpoklad nevery vo vzťahu: 55 %
Príčiny nevery
Lev je ohnivým znamením zvieratníka. Element ohňa mu prináša expanzívnu a rozpínavú povahu autoritatívneho charakteru. Preto je rád, ak kraľuje a panuje, a to aj vo vzťahu. Páči sa mu, ak polovička, obrazne povedané, tancuje tak, ako on píska. Problém nastáva, ak ho partner či partnerka prevalcuje – vtedy sa jeho ego cíti ranené, čo môže ústiť do hľadania tretej osoby. 
 
Čo robiť, aby ste polovičku v znamení Leva udržali na uzde 
- Často ju chváľte a klaďte na piedestál.
- Ustavične ospevujte jej krásu.
- Zahŕňajte ju darmi – aj luxusnejšími. 
 
Panna
Predpoklad nevery vo vzťahu: 40 %
Príčiny nevery
Panny – zemské bytosti – patria do tímu rodinne založených jedincov. Po svojom boku potrebujú mať človeka s vyhranenými názormi na vzťah ako taký. Rady vedia, na čom vlastne sú. Neznášajú polovičky, ktoré ich vplyvom myšlienkovej alebo emočnej rozpoltenosti privádzajú do stavu chaosu a neporiadku. V takom prípade môžu siahnuť po flirtoch či nevere. Sex nekladú na piedestál. 
 
Čo robiť, aby ste polovičku v znamení Panny udržali na uzde 
- Debatujte s ňou o všetkom možnom aj nemožnom. 
- Majte jasné a jednoznačné odpovede na otázky spojené s láskou alebo vzťahom ako takým. 
- Nepoužívajte emočný nátlak. 
 
 
Váhy
Predpoklad nevery vo vzťahu: 65 %
Príčiny nevery
Váhy – vzdušní jedinci – patria do spektra takzvaných šantivých a jarých ľudí. Zväčša milujú zábavy, párty, oslavy, jubileá. A často ich opantáva alkohol. Všetky tieto atribúty môžu ústiť do flirtov alebo nevery. Paradoxne, po svojom boku potrebujú mať človeka s vyhranenými názormi na partnerstvo, teda osobu, ktorá ich napĺňa harmóniou. Ak cítia vzťahový diskomfort, nerobí im problém hľadať útočisku po boku niekoho iného. 
 
Čo robiť, aby ste polovičku v znamení Váh udržali na uzde 
- Majte spoločných priateľov a často navštevujte spoločenské či kultúrne akcie. 
- V domácnosti udržiavajte príjemnú, harmonickú a láskyplnú atmosféru. 
- Nevytvárajte zbytočné konflikty – Váhy neznášajú spory a takzvané rodinné boje. 
 
Škorpión
Predpoklad nevery vo vzťahu: 50 %
Príčiny nevery
Hoci sa v astro-kuloároch píše či hovorí, že Škorpióni sú najnevernejším znamením zvieratníka, zdanie klame. Ak majú harmonický a vyvážený vzťah, tretiu osobu nepotrebujú. Radi síce pokukujú po sexi jedincoch, no málokedy sa s nimi reálne dajú dokopy. Škorpión miluje nehu, dotyky, ale aj vášnivý sex. Ak tieto atribúty nemá, časom hľadá potešenie po boku iného človeka. 
 
Čo robiť, aby ste polovičku v znamení Škorpióna udržali na uzde 
- Neflirtujte v jej blízkosti s iným človekom – vráti vám to. 
- Buďte romantik. 
- Rozoberajte hĺbkové vzťahové témy – Škorpión je rodený psychológ. 
 
Strelec
Predpoklad nevery vo vzťahu: 50 %
Príčiny nevery
Strelci sú ohniví jedinci – vedno s Baranmi a Levmi. Majú radi aktívny a dynamický život. A takéhoto človeka aj potrebujú mať po svojom boku. Neznášajú domasedov, lenivcov a peciválov. Ak je zväzok, v ktorom fungujú, nudný, šťastie hľadajú po boku inej bytosti. Po nevere siahajú aj vtedy, keď je ich bohémska duša príliš tlačená do kúta – teda keď ich polovička drží v opratách, riadi, koordinuje a manipuluje. 
 
Čo robiť, aby ste polovičku v znamení Strelca udržali na uzde 
- Praktizujte spoločné aktivity – zamerané napríklad na pomoc iným. 
- Veľa cestujte. 
- Vytvárajte rovnovážny zväzok – teda vzťah, kde sa rovnako dáva aj prijíma. 
 
Kozorožec
Predpoklad nevery vo vzťahu: 30 %
Príčiny nevery
Kozorožec je zemským znamením. Má rád, keď všetko funguje v stabilných mantineloch bez otrasov a zemetrasení. A rovnaké atribúty potrebuje aj vo vzťahu. Vyžaduje polovičku, ktorá vie, čo chce. Nepáčia sa mu emočné typy ľudí; uprednostňuje racionálnych a pragmatických jedincov. Kozorožec siaha po nevere málokedy. Stáva sa tak napríklad vtedy, keď ho partner či partnerka nepodrží pri životných peripetiách, spojených trebárs s prácou alebo peniazmi.  
 
Čo robiť, aby ste polovičku v znamení Kozorožca udržali na uzde 
- Doprajte jej, nech vo vzťahu vládne a kraľuje. 
- O veciach lásky hovorte priamo a otvorene – bez nežiaducich emócií. 
- Nesmejte sa z jej neúspechov či pokleskov. 
 
Vodnár
Predpoklad nevery vo vzťahu: 70 %
Príčiny nevery
Vodnár je najoriginálnejším a zároveň najväčšmi rebelantským znamením zvieratníka. Prahne po všetkom, čo je nevšedné, unikátne, svojské, osobité. A rovnaké atribúty potrebuje mať aj vo vzťahu. Túži po polovičke, ktorá je čímsi iná. Nevera mu cudzia nie je. Ak ho niekto oslní, vyspí sa s ním. Hriešne myšlienky nedokáže zahnať do kúta. Po flirtoch siaha aj vtedy, ak v rodine vládne príliš nudná klíma. 
 
Čo robiť, aby ste polovičku v znamení Vodnára udržali na uzde 
- Majte zábavný vzťah.
- Do zväzku vnášajte vždy nové a nové impulzy. 
- Nesnažte sa jej pristrihnúť krídelká – čím väčšmi sa ju budete snažiť manipulovať alebo kontrolovať, tým rýchlejšie zdúchne. 
 
Ryby
Predpoklad nevery vo vzťahu: 50 %
Príčiny nevery
Posledné znamenie zodiaku patrí do spektra vodných, teda emočných jedincov. Ryba – či si to prizná, alebo nie – prahne po harmonickom a rodinne založenom zväzku. Po nevere siaha vtedy, ak jej polovička ubližuje, a to buď emočne, alebo fyzicky. Rovnako sa k flirtom utieka aj v takých prípadoch, ak jej niekto dlhodobo drukuje a častuje ju chválospevmi. Vodák sa necháva obalamutiť sladkými rečami – a pri nich zabúda na svojho partnera. Neveru potom trpko ľutuje.  
 
Čo robiť, aby ste polovičku v znamení Rýb udržali na uzde 
- Majte deti alebo aspoň domáceho miláčika, o ktorého sa budete spoločne starať. 
- Rybe doprajte veľa dotykov, bozkov, nehy a láskavosti. 
- Veďte hĺbavé a mystické dialógy, rozoberajte spirituálne pohľady na vzťah ako taký. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay