Z ezoterickej kuchyne veštca Petra: Takýto bude rok 2018 pre Ryby

09.12.2017 09:00

 

*Rok 2018 v kocke
V nadchádzajúcom období nebude nič zadarmo – Ryby, nositeľky vodného znamenia zodiaku, si budú musieť všetko zaslúžiť, a to aktívnosťou a dynamickosťou. Pasívnemu vyčkávaniu na zázraky – zdá sa – definitívne odzváňa.
Verva sa vyžaduje tak na poli lásky, ako i na úrovni práce a zárobkovej činnosti.
Pravda je taká, že viaceré Ryby – „deti Neptúna“ – na ľúbostnej báze spasívneli. Osamelí jedinci ostali zaseknutí v pomyselnej ničote, zadané osoby fungovali v stagnujúcich zväzkoch bez života. A to veru správne nie je. V prípade, že sa v tomto smere nedostavia zmeny, nastúpia ľúbostné nuansy – samotári ostanú i naďalej v bolestivej izolácii a zadané Ryby môžu zažiť vzťahový úder pod pás – polovička odíde za niekým, kto jej poskytne viac vzrušenia. Zakročte, kým je čas. Ak ste sami, urobte všetko preto, aby ste dali láske priestor na zakvitnutie – chce to najmä bohatší spoločenský život. V prípade, že ste v stagnačnom zväzku, vlejte doň stratenú vitalitu. Väčšmi sa zaujímajte o potreby polovičky, praktizujte s ňou spoločné záľuby, veľa cestujte, kreujte, vymýšľajte, zlepšujte intímny život.
V materiálnej sfére máte dve úlohy – sňať si ružové okuliare a prebudiť v sebe aktívnu šelmu. V prípade, že fungujete v robote, ktorú si len prikrášľujete, no nič vám neprináša, zmeňte ju.  V zamestnaní či v rámci podnikania vyvíjajte dostatok úsilia – menej snívajte a viac konajte. Uvedomte si, že vývoj v materiálnej oblasti bude počas najbližších mesiacov závislý od jednoduchej rovnice – čím viac konkrétnych, ráznych a presvedčivých krokov zrealizujete, tým viac úspechu zožnete.
V roku 2018 dbajte na striedanie duševného a fyzického vypätia. Praktizujte športové činnosti.
 
 
*Citový život
Rok 2018 je obdobím nevyhnutej aktivity. Uvedomte si, že vývoj vzťahovej oblasti závisí od toho, koľko dynamických vibrácií do nej vštepíte. Rada duchovnej ríše je jasná: do každého citového spojiva musia prúdiť čerstvé vetry – v podobe nových zážitkov, dobrodružstiev, spoločných aktivít či koníčkov, zažívania nevšedných chvíľ. Len vtedy je láska opakovane „zažínaná“. Pasívnosť a vyčkávavosť sú v tomto smere zabijakmi.
Aktívnosť a dynamickosť sa od vás vyžaduje aj v prípade, že ste bez vzťahu. Buďte spoločenský, otvorený a komunikatívny jedinec, nemajúci strach odštartovať nové partnerstvo.
 
*Materiálna sféra
V živote človeka jestvujú roky, keď ide všetko samo a spontánne – a to preto, že pri ňom bdejú sudičky šťastlivých náhod. V opozite stoja obdobia, keď majú sudičky dovolenku a materiálny vývoj je výsostne v našich rukách. A to je aj prípad Rýb. Skrátka – úspech je závislý od vás samých – vnútornej šelmy, ktorú buď prebudíte a zažijete vše-hojnosť, alebo ju necháte v uspatom režime, čo ale vyústi do nespokojnosti a nezdaru.
Vedzte však, že ak budete v roku 2018 viac konať a menej snívať, prosperita nebude neznámym pojmom.
 
*Zdravotná stránka
To, čo môže v nadchádzajúcich mesiacoch haprovať, je psychika, nervový systém, hlava alebo spánok. Pod drobnohľadom majte aj krv – je žiaduce, aby ste kontrolovali jej zloženie a hustotu. Vaším osobným liečivým minerálom je koral. 
 

 

Ak si želáte osobný celoročný výklad, kliknite.