Získajte srdce vytúženého človeka. Prezradím vám, ako na to...

01.11.2019 08:37

 

Jeseň býva náročným obdobím najmä pre tých jedincov, ktorí sú sami – bez polovičky. Málo svetla a sychravé dni im na pozitivizme nepridávajú. Vždy sú však možnosti, spôsoby či techniky, ako nebyť v osamelom móde – stačí zájsť medzi ľudí. Veď práve otvorenosť sa svetu môže priniesť aj nový vzťah; nech ste už v akomkoľvek veku. Vedeli ste, že každé znamenie zvieratníka pristupuje k témam lásky iným spôsobom? A že každého človeka si na svoju stranu získate svojskou metódou? Prezradím vám, ako na to...



Ako očaríte Barana?
Ideálna rada znie: buďte úprimná bytosť. Ohnivák patrí do spektra čestných ľudí a neznesie faloš a lož. Keďže sa pokladá skôr za rozumového než citového, nadviažte intelektuálny a hlboký rozhovor. Nesnažte sa však byť múdrejší jedinec a nevnucujte mu vlastné názory alebo optiky. Nechajte sa viesť - Baran je vodca a organizátor. Opantáte ho aktivitou a nevšednými záľubami, napríklad v športe či turistike.  
K Baranovi pasujú najmä Levi, Strelci, ale aj Vodnári či Blíženci.

Ako očaríte Býka?
Zemské znamenie štartuje pomaly - ale keď sa už raz rozbehne, nič ho nezastaví. Pozvanie na prvé rande si preto bude vyžadovať dlhší čas.
Na Býka sa nesmie priveľmi naliehať či tlačiť. Má rád jemnosť a prirodzenosť, dokonca býva konzervatívny. Na vylomeniny alebo šokujúce správanie preto zabudnite. Ocení praktickosť. Býva šetrný, a tak sa vyvarujte prílišnej rozhadzovačnosti. Rande ozvláštnite návštevou umeleckého podujatia. Pred stretnutím sa navoňajte – deti Venuše si potrpia na príjemné arómy.
Býci súladia najmä s Pannami a Kozorožcami, no rozumejú si aj s Rybami a Rakmi.

Ako očaríte Blížencov?
Vzdušní jedinci sú zvedaví, hraví a zbožňujúci tajomstvá. Blížencom by ste preto nemali ihneď na prvom stretnutí vyrozprávať celý životný príbeh, hoci ich jednanie vás k tomu môže nabádať – ustavične sa na niečo pýtajú, skúmajúc vaše odpovede ako na pitevnom stole.
Blíženci majú radi, keď ich počúvate a pritakávate. Predstavte ich svojim priateľom, pretože milujú dobrú spoločnosť. Patria k extrovertom. Buďte skôr akčný typ s dobrodružným fluidom a záľubou v cestovaní.
Vyhnite sa žiarlivostným scénam a manipulátorským sklonom. Blíženci neznesú, keď ich chce niekto vlastniť a držať v zlatej klietke.
Súladia najmä s Vodnármi, Váhami, ale aj s Baranmi a Levmi.

Ako očaríte Raka?
Rak rád pomáha – a preto počas rande analyzujte sociálne témy. Vhodnou debatou je rodinný život, pomoc chudobným alebo charitatívna činnosť. Ak poznáte jeho rodinných príslušníkov, hovorte o nich vždy len v superlatívoch. Jediné urážlivé slovo na ich adresu by mohlo mať katastrofálne následky. Nekritizujte račí vzhľad – dal by vám za to čierny bod.
Ideálnou prechádzkou počas prvého rande je príroda – bez masy ľudí. Pozor však na to, aby ste výlet neabsolvovali v príliš chladnom počasí; Raci bývajú zimomraví.  
K deťom Luny pasujú najmä Ryby a Škorpióni, ale aj Býci a Panny.

Ako očaríte Leva?
Lev sa rád predvádza. Dajte mu preto najavo, ako veľmi upútal vašu pozornosť a ako vás oslnil. Tak, ako nesmiete šetriť lichôtkami, nešetrite ani peniazmi - Lev má rád všetko vo veľkom štýle. Na prvé rande ho pozvite do luxusnej reštaurácie. Nezabudnite mu dať šancu, aby mohol rozprávať o svojich životných úspechoch a šikovnej povahe.
Vy sám či sama hovorte o dobrých skutkoch, ktoré ste učinili. Ohniváka opantáte – hoci pôsobí ako geroj, láskavosť iných jedincov si nesmierne váži.
K Levom pasujú najmä Barani a Strelci, no rozumieť si môžu aj s Blížencami a Váhami.

Ako očaríte Pannu?
Panna má zmysel pre detaily a určite ju nezaujmete, keď budete neupravený či špinavý. Ocení praktickosť a vecnosť. Merkúrovec je konzervatívny - a preto sa správajte slušne a decentne. Približujte sa k nemu pomaly. Buďte komunikatívny a zhovorčivý – Panna si rada všíma ústa, ale aj to, čo z nich prýšti. Netlačte na intímne zblíženie – to by augustovo-septembrového jedinca pobúrilo.
Stráňte sa chválenkárstva a gerojstva. Nekritizujte.
K Pannám ladia najmä Kozorožci a Býci, no rozumieť si môžu aj s Rakmi a Škorpiónmi.



Ako očaríte Váhy?
Váhy potrebujú obdiv. Preto ospevujte ich inteligenciu, ale aj výzor. Nepoužívajte pritom otrepané frázy – to by vonkoncom neocenili. Musíte byť originálny a tvorivý jedinec. Neznášajú vulgarizmy, a preto majte vyberaný slovník. Váhy zbožňujú drahé veci a luxus – vezmite ich do štýlovej reštaurácie. Chýbať nesmú ani darčeky. Počas rande sa stráňte konfliktov a sporov – tie sa im bridia.
Na stretnutie si dajte pekné oblečenie, ktoré navoňajte fascinujúcou arómou.
Váhy ladia najmä s Vodnármi a Blížencami, ale aj s Levmi a so Strelcami.

Ako očaríte Škorpióna?
Dobrá rada nad zlato znie: predovšetkým buďte úprimný a pravdivý jedinec. Škorpión je rodený psychológ – a lož odhalí rýchlosťou blesku.
Rande absolvujte skôr v menšom prostredí bez masy ľudí. Škorpión je v skutočnosti introvert. Rozprávajte sa o tajomných, mystických alebo ezoterických témach. Miluje príjemnú hudbu a všakovaké omamné vône. Na sex netlačte; dieťa Pluta ho má síce rado, no drží sa hesla, že všetko má svoj čas.
Na stretnutiach dbajte na to, aby za jedlo či nápoje neplatil len „pichľavec“, ktorý má k tomu sklony. Dbajte na vyváženosť a reciprocitu.
K Škorpiónovi ladia najmä Raci a Ryby, no rozumieť si môžete aj s Kozorožcami a Pannami.

Ako očaríte Strelca?
Ohnivé znamenie zodiaku očaríte inteligenciou a duchovným prístupom. Na plytké a nič nehovoriace reči radšej zabudnite. Hovoriť smiete aj o viere či Bohu. Buďte k nemu úprimný - neznáša pokrytectvo a pretvárku. Prebuďte v sebe originalitu - Strelec je romantik a dobrodruh zároveň. Čím šialenejšiu vec počas rande vymyslíte, tým väčšmi očaríte jeho ja. Neberte ho do uzavretých priestorov, pretože potrebuje pocit slobody a voľnosti. Dieťaťu Jupitera neprotirečte – aj tak si vydobyje svoju pravdu.
K Strelcom sa hodia najmä Levi a Barani, ale aj Váhy a Vodnári.

Ako očaríte Kozorožca?
Na rande dorazte včas – potrpí si na presnosť a zodpovedný prístup. Veďte intelektuálnu debatu, napríklad o knihách. Nechajte sa od neho poučovať - robí to nesmierne rád. Keďže je rodinne založený, neznesie, aby ste sa krivo vyjadrovali o blízkych členoch. Naopak, ocení, ak si budete s jeho rodinným klanom rozumieť. Na rýchle intímne zblíženie radšej zabudnite. Ustriehnite tiež zbytočné utrácanie peňazí. Extravaganciu nahraďte zdravou konzervatívnosťou.
Ku Kozorožcom pasujú najmä Panny a Býci, ale aj Ryby a Škorpióni.

Ako očaríte Vodnára?
Zaujmete ho, keď budete originálny, svojský a nevšedne zmýšľajúci. Dokonca platí, že čím výstrednejšie a odlišnejšie budú vaše názory od názorov väčšiny, tým mohutnejšiu šancu máte na získanie si jeho priazne a pozornosti. Táto rada platí aj v otázke výberu miesta na rande – čím zvláštnejší priestor zvolíte, tým väčšmi očaríte jeho ja. Komunikujte o výdobytkoch vedy a techniky, netradičných filozofických smeroch alebo o hviezdach a ich vplyve na pozemšťanov.
S intímnym zblížením neváhajte; Vodnár je v tomto ohľade spontánny.
K deťom Uránu sa hodia najmä Blíženci a Váhy, no súladia aj s Baranmi a so Strelcami.

Ako očaríte Ryby?
Priťahuje ich umenie a mystické či spirituálne záležitosti - a preto nebude na škodu, ak rozhovor zacielite na tieto témy. Prvé stretnutie by malo byť romantické a skôr v komornejšej atmosfére. V pozadí musí hrať príjemná hudba. Buďte rázny a rozhodný jedinec; nie však egocentrik. V prejave buďte decentný a milý – Ryby sú vnímavé a často sa ich dotkne aj to, čo by iné znamenie nepostrehlo. Ideálnou prechádzkou je mini-túra jesennou prírodou.
Pri debatách si vždy zachovajte kúsoček tajomného a neprezradeného fluida – aby ste vo vodnej bytosti vzbudili chuť väčšmi vás spoznávať.
K Rybám ladia najmä Raci a Škorpióni. Relatívne súladný vzťah dokážu vytvoriť aj s Býkmi a Kozorožcami. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay