Inšpirujte sa múdrymi kartami. Toto sú HOROSKOPY na obdobie od 18. do 24. decembra

15.12.2023 10:03

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Gabriel – Karta Energie Vianoc

Duchovné rady na aktuálne dni: vychutnávajte si čaro predsviatočných i sviatočných dní; cíťte sa komfortne; trávte príjemné chvíle s tými, ktorých ľúbite; radujte sa; usmievajte sa; majte pozitívny um; dbajte na to, aby ste do svojho bytia nevpúšťali stresy a tenziu; vyhýbajte sa hádkam; myslite na dobro - nie na "negácie"

Zdravotná výzva: objaviť sa môže psychická slabosť

Kľúčový minerál: krištáľ

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Spravte niečo pekné pre domácnosť – aby sa v nej cítili komfortne všetci členovia rodiny. Práca, kariéra a financie: Stresy okrešte na minimum. Napätie dokáže negatívne vplývať na všetky časti organizmu. Zdravotný stav: Majte radostnú psychiku.   

Odhaľte viac...    

 

Býk

Láska a vzťahy: Nikomu nedovoľte, aby na vás váľal vlastné problémy alebo starosti – extrémne by vás to unavilo. Práca, kariéra a financie: Zásadné úlohy sa snažte uzatvoriť ešte v starom roku. Neprenášajte si ich do roka nového. Zdravotný stav: Stráňte sa konzumácie ťažkých jedál.  

Odhaľte viac...    

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Spravte si analýzu toho, či ste citovo uspokojený jedinec. Ak nie, zvážte, aké kroky učiníte v tomto smere počas nadchádzajúceho roka. Práca, kariéra a financie: Robte si peňažné zásoby. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu bolesti krížovej chrbtice.           

Odhaľte viac...    

 

Rak

Láska a vzťahy: V týchto dňoch silnie moc modlitieb. Prihovorte sa anjelom – a poproste ich o požehnávajúce energie pre celú rodinu. Práca, kariéra a financie: Poďakujte si za úspech, ktorý ste dosiahli. Zdravotný stav: Nepresilujte si končatiny – ani horné, ani dolné.   

Odhaľte viac...    

 

Lev

Láska a vzťahy: Istá osoba k vám nie je úprimná. Prezradí ju sklopený zrak – čiže pri komunikácii hľadí nadol. Práca, kariéra a financie: Zľavte z tempa. A v pokojnom režime pobudnite minimálne do konca starého roka. Zdravotný stav: Kontrolujte si tlak.    

Odhaľte viac...    

 

Panna

Láska a vzťahy: Ak ste sa v ostatnom období k iným ľuďom správali úctivo, teraz sa vám pekné energie vrátia. Poteší vás tiež dobrá správa. Práca, kariéra a financie: Hrdosť na vlastné Ja je na mieste. V ostatnom čase ste toho dokázali veľa. Zdravotný stav: Pod kontrolou majte kardio-systém.

Odhaľte viac...    

 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Polovička vám „poláska“ dušu, a to svojím ukážkovým správaním a romantickým Ja. Práca, kariéra a financie: Naplánujte si, čo všetko chcete zvládnuť a zdolať budúci rok. Cieľmi nešetrite. Zdravotný stav: Popíjajte lymfatické čajové zmesi.   

Odhaľte viac...    

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Aktuálne dni prajú rozhovorom. Ak voči istej osobe nemáte vysporiadané emócie, sadnite si za spoločný stôl. A starú tému predebatujte. Práca, kariéra a financie: Životná energia a verva vám nechýbajú. Aj preto zažívate jeden úspech za druhým. Zdravotný stav: Pozor na úrazy v externom prostredí.            

Odhaľte viac...    

 

Strelec

Láska a vzťahy: Je čas zabudnúť na staré krivdy, ktoré sa odohrali v starom roku. Odpustite a prepustite. Práca, kariéra a financie: Nemajte na seba nadštandardné požiadavky. A zľavte aj z puntičkárstva. Zdravotný stav: Nepreťažujte si žlčník – ak ho ešte v tele máte.

Odhaľte viac...    

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: V nasledujúcich dňoch spravte niečo pekné pre vlastné Ja. Napríklad sa skrášlite. Práca, kariéra a financie: Ak bude niekto hodnotiť vašu robotu, jeho alebo ju odignorujte. Názory danej osoby nie sú relevantné. Zdravotný stav: Precvičujte si nohy.             

Odhaľte viac...    

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Niekto vás bude chcieť vytočiť, a to hašterivým správaním. Zachovajte si chladnú hlavu. Práca, kariéra a financie: Podporte svoje tvorivé Ja – a povenujte sa kreatívnym alebo umeleckým činnostiam. Zdravotný stav: Ranná únava môže indikovať, že nemáte správny matrac.  

Odhaľte viac...    

 

Ryby

Láska a vzťahy: Dobrá energia, ktorú ste doteraz vkladali do osobných zväzkov, sa vám konečne vráti späť. Práca, kariéra a financie: K vykonávaným aktivitám nepristupujte s obavami. Strach by vás zbytočne paralyzovať. Zdravotný stav: Chrbát volá po masáži.    

Odhaľte viac...