Kartoskopy na obdobie od 20. do 26. novembra. Toto vám radia múdre hviezdy...

19.11.2023 18:18

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Jofiel – Karta Urieknutie

Duchovné rady na aktuálne dni: kontrolujte vypovedané slová; neohovárajte iných; nekľajte; zvýšte svoju energetickú ochranu, a to napríklad posilňovaním aury; vyhýbajte sa osobám, z ktorých sála iritujúca energia

Zdravotná výzva: zaregistrovať môžete nevoľnosť alebo "točáky"

Kľúčový minerál: čierny obsidián

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Zaoberáte sa zbytočnosťami. Neriešte témy, ktoré nemusíte. A nerobte z komára somára. Práca, kariéra a financie: Na „ľahké“ energie nezabúdajte ani pri výkone akýchkoľvek činností. Do všetkého sa púšťajte hravo a spontánne. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete „točáky“.  

Zistite viac...

 

Býk

Láska a vzťahy: Osobné zväzky treba „revitalizovať“ v každom ročnom období. Počas jesene tak môžete učiniť pekným výletom. Práca, kariéra a financie: Nových výziev sa nebojte. Uvedomte si, že strach vás zbytočne brzdí. Zdravotný stav: Teplo sa obliekajte.  

Zistite viac...

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Ak vám polovička vyčíta, že ste chaotická bytosť, v ktorej sa vyzná málokto, má pravdu. Urobte si vo vnútornom prostredí poriadok. Práca, kariéra a financie: Jeseň praje zmenám – pustite sa do nich bez váhania a zbytočnej oscilácie. Zdravotný stav: Starajte sa o urogenitálny trakt.

Zistite viac...

 

Rak

Láska a vzťahy: Váš osobný zväzok je niečím alebo niekým atakovaný. Zrejme naň vplýva iný človek. Majte sa na pozore – samozrejme, v zdravej miere. Práca, kariéra a financie: Ak sa vám v ostatnom čase podarilo čosi výnimočné, nezabudnite sa za to adekvátne pochváliť. Zdravotný stav: Stráňte sa návykových látok.  

Zistite viac...

 

Lev

Láska a vzťahy: Dostávate sa do obdobia dilem. Zrejme budete zvažovať, či ostať pri tom, čo poznáte, alebo by ste mali odštartovať čosi nové. Nebojte sa, rozhodnete sa správne. Práca, kariéra a financie: Lenivé energie zaveste na klinec. Prebuďte v sebe aktívne Ja. Zdravotný stav: Ani počas jesenných dní nezabúdajte na pohybové činnosti.

Zistite viac...

 

Panna

Láska a vzťahy: Hviezdy varujú pred žiarlivostnými scénami. Uvedomte si, že na ne nemáte dôvody. Práca, kariéra a financie: Istý človek z vašej blízkosti potrebuje pomoc – pravdepodobne psychickú. Jej alebo mu buďte naporúdzi. Zdravotný stav: Telo nezaťažujte príliš mastnými pokrmami.  

Zistite viac...

 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Ak máte s polovičkou oddelené spanie – teda vy ste v jednej a ona zas v druhej miestnosti, pouvažujte nad tým, či je to správne. Takto sa od seba emočne vzďaľujete. Práca, kariéra a financie: Vykonávané aktivity „dopujte“ radostnými a pozitívnymi energiami. Prinesú úspech. Zdravotný stav: Nepresilujte si oči.   

Zistite viac...

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Určití ľudia z vášho bytia odídu. Alebo sa z neho vytratili v ostatnom čase. Nezúfajte – malo to tak byť. Čoskoro stretnete nové – oveľa zaujímavejšie osoby. Práca, kariéra a financie: Hviezdna „klenba“ varuje pred takzvaným únavovým syndrómom. Nerobte viac než treba. Zdravotný stav: Okrem vyšťavenosti môžete zaregistrovať výraznejšie bolesti chrbtice.

Zistite viac...

 

Strelec

Láska a vzťahy: Zhora prichádza výstraha – neklamte svojich blízkych. Lož by vyplávala na povrch rýchlosťou blesku. Práca, kariéra a financie: Ak máte rozpracované isté úlohy alebo ciele, rýchlo ich doveďte do pomyselného finále. Onedlho by sa už do praxe pretavovali ťažšie. Zdravotný stav: Haprovať môžu orgány pod pravým rebrom – teda žlčník alebo pečeň.    

Zistite viac...

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: V osobnom zväzku nezabúdajte na intimitu. Je korením partnerstiev či manželstiev. Práca, kariéra a financie: Dbajte na trpezlivého ducha. Isté aktivity sa budú zreálňovať dlhšie a „kostrbatejšie“. Zdravotný stav: Kontrolujte sa pri chôdzi – aby ste sa nehrbili.  

Zistite viac...

 

Vodnár

Láska a vzťahy: V osobnom zväzku vám čosi chýba. Polovičku si posaďte za pomyselný okrúhly stôl – a vyjavte svoje emócie. Práca, kariéra a financie: Disponujete filozofickým Ja. Ľudia vám radi načúvajú a dôverujú. Ak vás niekto požiada o radu, nepovedzte „nie“. Zdravotný stav: Raz za čas si odmerajte krvný tlak či tep.    

Zistite viac...

 

Ryby

Láska a vzťahy: Hviezdy varujú pred chorobným lipnutím na inom človeku. Od ostatných ľudí si nevytvárajte závislosti. Práca, kariéra a financie: Pri riešení istej dilemy siahnite po motivačnej literatúre. Ukáže vám vhodné smery. Zdravotný stav: Bolesti hlavy indikujú, že premýšľate v preexponovanej podobe.

Zistite viac...