Kartoskopy veštca Petra - čo vás čaká a čo neminie v týždni od 17. do 23. apríla

13.04.2023 15:02

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Zadkiel – Karta Odpustenie

Duchovné rady na aktuálne dni: pouvažujte nad tým, na koho máte ťažké srdce – a odpustite mu; ak treba, požiadajte o odpustenie; zakopte vojnovú sekeru; nevytvárajte si zlé medziľudské vzťahy; neposudzujte a neodsudzujte; používajte láskavé slová; šírte „esencie“ mieru

Zdravotná výzva: objaviť sa môžu výkyvy krvného tlaku

Kľúčová vôňa: santal

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Máte v sebe veľa nahromadených emócií. Treba ich dostať von. Siahnite po tvorivých, umením dýchajúcich činnostiach. Práca, kariéra a financie: Ak vám niekto ublíži, nepomýšľajte nad pomstou. Karma to zariadi za vás. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu výkyvy krvného tlaku.      

Osobný minerál, ktorý si môžete ihneď objednať: angelit

 

Býk

Láska a vzťahy: Nečakajte na to, že váš osobný zväzok sa bude „vyživovať“ sám. Spravte pre vzťah alebo polovičku niečo pekné a dobré. Práca, kariéra a financie: Kroky, ktoré ste v ostatnom čase urobili, boli správne. Na dvere klope úspech. Zdravotný stav: Nehľaďte toľko do mobilu – škodíte očiam.      

Osobný minerál, ktorý si môžete ihneď objednať: karneol

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Je čas myslieť na blaho rodiny. Spravte pre tých, ktorí sú vášmu srdcu blízki, niečo hodnotné. Disponujte štedrosťou. Práca, kariéra a financie: Je možné, že niekto sa do vás slovne pustí – a poriadne okritizuje vaše aktivity. Pripravte si rázne a rozhodné argumenty. Zdravotný stav: Telu doprajte viac ovocia a zeleniny.

Osobný minerál, ktorý si môžete ihneď objednať: selenit

 

Rak

Láska a vzťahy: Korigujte škodlivý oheň – v podobe podráždenosti. Všetko riešte s pokojom v mysli i duši. Práca, kariéra a financie: Položte si otázku, či aktivity, ktorým sa venujete, tešia vaše Ja. Ak áno zotrvajte pri nich. Ak nie, čiahnite po zmene. Zdravotný stav: Dotýkajte sa stromov – posilnia vám štvrtú čakru.   

Osobný minerál, ktorý si môžete ihneď objednať: smaragd

 

Lev

Láska a vzťahy: Majte oči na stopkách – váš osobný zväzok môže byť atakovaný treťou stranou. Držte sa hesla – Dôverujem, ale preverujem. Práca, kariéra a financie: Konajte spontánne. Ak vám do nosa frnkne nová výzva, ihneď po nej „vyštartujte“. Zdravotný stav: Nejedzte ťažké potraviny.

Osobný minerál, ktorý si môžete ihneď objednať: prehnit

 

Panna

Láska a vzťahy: Čítajte motivačné alebo ezoterické knihy. Prinesú vám odpovede na otázky – i také, ktoré sa týkajú citovej oblasti. Práca, kariéra a financie: Uvedomte si, že vašou najväčšou brzdou pri osobnostnom rozkvete je strach. Eliminujte ho. Zdravotný stav: Nerozčuľujte sa – organizmus tenziu nemá rád.

Osobný minerál, ktorý si môžete ihneď objednať: lapis lazuli

   

   

Váhy

Láska a vzťahy: Venujte sa vlastnému Ja. Spravte čokoľvek, čo vás poteší a na vašej tvári vyčaruje úsmev. Práca, kariéra a financie: Pri kontakte s inými ľuďmi klaďte zreteľ na intuíciu. Poslúži ako sonda pri určovaní toho, ktorý človek to s vami myslí vážne. Zdravotný stav: Pite dostatok tekutín – nech sa riedi krv.  

Osobný minerál, ktorý si môžete ihneď objednať: citrín

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Pri nových výzvach zabudnite na skepsu, ktorou oplývajú vaši blízki. Riaďte sa výsostne vlastným Ja. Práca, kariéra a financie: Hviezdy pobádajú k odštartovaniu čerstvých úloh. Žiadne strachy – dopadnú nad očakávania. Zdravotný stav: Robte všetko preto, aby ste v žalúdku eliminovali kyslosť.    

Osobný minerál, ktorý si môžete ihneď objednať: krištáľ

 

Strelec

Láska a vzťahy: Ak vám blízki vyčítajú mentorské a dominantné správanie, nie sú ďaleko od pravdy. Zmeňte sa. Práca, kariéra a financie: Nezačínajte viaceré úlohy naraz – stratíte sa v nich. Zdravotný stav: Pozor, aby vás neofúkol jarný vánok – aj ten sa vie podpísať pod prechladnutie.     

Osobný minerál, ktorý si môžete ihneď objednať: perleť

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Veľa komunikujte. Blízki otvorenú povahu ocenia. Práca, kariéra a financie: Ak sa vám čosi nevydarí, s problémom sa nepasujte sami. Zdôverte sa človeku, ktorého máte rád či rada. Vzpruží vás. Zdravotný stav: Haprovať môže žlčník alebo pečeň.    

Osobný minerál, ktorý si môžete ihneď objednať: žltý jadeit

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Peknými slovami nešetrite. Tým, ktorých ľúbite, to aj patrične slovne odprezentujte. Práca, kariéra a financie: Pred vaším Ja sa vinie aktívny týždeň. Pozor na kopenie úloh. Zdravotný stav: Ak treba, zhoďte nadbytočné kilogramy.      

Osobný minerál, ktorý si môžete ihneď objednať: apatit

 

Ryby

Láska a vzťahy: Hviezdna ríša varuje pred domýšľavosťou. Fantáziu nahraďte zdravým raciom. Práca, kariéra a financie: Utužte kolegiálne zväzky – napríklad spoločným výletom či jarnou opekačkou. Zdravotný stav: Nepite ľadové nápoje.      

Osobný minerál, ktorý si môžete ihneď objednať: chalcedón