Kartoskopy veštca Petra - čo vás čaká a čo neminie v týždni od 24. do 30. apríla

19.04.2023 12:24

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Raziel – Karta Myslím na to, čo mi robí dobre

Duchovné rady na aktuálne dni: pretvorte svoju myseľ; uvažujte nad peknými momentmi – nie nad „negáciami“; vždy viďte svetlo, teda možnosti – a nie tmu, čiže prekážky; disponujte optimizmom

Zdravotná výzva: objaviť sa môžu migrenózne stavy

Kľúčový minerál: čaroit

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Viac sa radujte zo života. Rozhliadnite sa vpravo i vľavo. Uvidíte, koľko krás núka okolitý svet. Práca, kariéra a financie: Nečakajte na zázraky – ak niečo chcete, uskutočnite to sám alebo sama. Zdravotný stav: Upravte životosprávu.       

Liečivý kameň na tieto dni: citrín

 

Býk

Láska a vzťahy: Niečo vás nemilo prekvapí. Vylúčená nie je ani medziľudská podpásovka. Ostávajte silným jedincom. Práca, kariéra a financie: Dôverujte svojim pocitom, a teda i rozhodnutiam. Sú správne. Zdravotný stav: Pri chôdzi sa nehrbte.        

Liečivý kameň na tieto dni: rodonit

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Vinie sa pred vami spoločenský týždeň. Pozvanie medzi príjemných ľudí neodmietnite. Práca, kariéra a financie: Nachádzate sa pod plodnými finančnými hviezdami. Pokúšajte Šťastenu – v zdravej miere. Zdravotný stav: Pozor na nedostatočne tepelne upravené potraviny.  

Liečivý kameň na tieto dni: ruženín

 

Rak

Láska a vzťahy: Zužitkujte silu pozitívnych mantier a afirmácií. Ich opakovaním si zlepšíte život. Práca, kariéra a financie: Keď vás za odvedené činnosti nepochvália iní, učiňte tak vo vlastnej réžii. Zdravotný stav: Chráňte si oči – aj jarné slnko vie byť silné.

Liečivý kameň na tieto dni: ametyst

 

Lev

Láska a vzťahy: Uvedomte si, že ľudia sú nemenní. Keď vás niekto sklamal raz, urobí tak aj druhýkrát. Práca, kariéra a financie: Odstrihnite sa od jedincov, ktorí radi intrigujú. Ide o takzvané toxické bytosti. Zdravotný stav: Nepresilujte si hrdlo.

Liečivý kameň na tieto dni: modrý achát

 

Panna

Láska a vzťahy: Ak v istej veci balansujete, poproste o vedenie duchovnú ríšu. Anjeli vám ukážu správne cesty. Práca, kariéra a financie: V domácnosti porozdeľujte úlohy – nesnažte sa všetko riešiť vy sám alebo sama. Zdravotný stav: Pozor na prechladnutie zospodu.

Liečivý kameň na tieto dni: koral

 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Nemajte na iných prehnané požiadavky. Momentálne vám nevedia poskytnúť to, čo potrebujete. Práca, kariéra a financie: Stres a napätie treba vypustiť zo života – napríklad častými prechádzkami jarnou prírodou. Zdravotný stav: Haprovať môže tlak.

Liečivý kameň na tieto dni: olivín

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Vaše mystické kvality a danosti silnejú. Ak vás niekto požiada o duchovnú radu, nepovedzte „nie“. Práca, kariéra a financie: Nemíňajte na zbytočnosti. Robte si zdravé zásoby do budúcnosti. Zdravotný stav: Neponocujte.

Liečivý kameň na tieto dni: lapis lazuli

 

Strelec

Láska a vzťahy: Polovičky sa väčšmi dotýkajte. V ostatnom čase vníma emočný chlad. Práca, kariéra a financie: Niekto vám energeticky škodí. Daného človeka odhalíte pocitmi – skrátka, ak sa pri niekom cítite výsostne zle, ide o nepriateľa či neprajníka. Zdravotný stav: Jedzte plody bohaté na céčko.

Liečivý kameň na tieto dni: serafinit

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Hviezdna ríša varuje pred zbytočným konfliktmi. Neprovokujte blízkych. Práca, kariéra a financie: Dodržujte zákony životnej rovnováhy – dávajte i berte. Zdravotný stav: Nie je vylúčené, že telo ukrýva dlhodobý zápal.     

Liečivý kameň na tieto dni: selenit

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Prečistite rodové „nitky“. Napríklad familiárnymi modlitbami. Práca, kariéra a financie: Ak máte deti alebo vnúčatá, učte ich takzvanej peňažnej gramotnosti. Zdravotný stav: Po večeroch nekonzumujte nezdravé maškrty v podobe slaných orechov alebo čipsov.       

Liečivý kameň na tieto dni: machový achát

 

Ryby

Láska a vzťahy: Určitá osoba vás klame. A vy jej to tolerujete. Nemajte na očiach ružové okuliare. Práca, kariéra a financie: Na obzore sú dobré rozhodnutia – verdikty, vďaka ktorým sa vaše peňažné kohútiky otvoria dokorán. Zdravotný stav: Podporte psychiku.     

Liečivý kameň na tieto dni: granát