Kartoskopy veštca Petra - čo vás čaká v týždni od 27. marca do 2. apríla?

24.03.2023 08:05

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Rafael – Karta Príroda, mocná čarodejka

Duchovné rady na aktuálne dni: často navštevujte prírodné prostredie; vnímajte energie prebúdzajúcej sa Matky Zeme; zbierajte prvé liečivky; dýchajte svieži jarný vzduch

Zdravotná výzva: objaviť sa môžu bolesti dolných končatín

Kľúčový minerál: serafinit

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Polovičke alebo blízkej osobe prekáža, že jej nedôverujete. Prejdite „seba-prerábkou“. Práca, kariéra a financie: Hviezdy vystríhajú pred zlými investíciami, prípadne aj pred požičiavaním peňazí nevhodným osobám. Zdravotný stav: Korigujte stresy.   

Chcete vedieť viac? Kliknite...

 

Býk

Láska a vzťahy: V týchto dňoch sa nepúšťajte do riešenia zásadných citových tém. Nedopadlo by to najlepšie. Práca, kariéra a financie: Máte v hlave nápad, ako sa dopracovať ku kvalitnejším finančným tokom? Zrealizujte ich, a to bez obáv. Zdravotný stav: Neprejedajte sa.   

Chcete vedieť viac? Kliknite...

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Na niekoho sa zlostíte. Alebo – naopak - iná osoba sa zlostí na vaše Ja. Zakopte vojnovú sekeru. Pomyselný medziľudský rest si vydiskutujte. Práca, kariéra a financie: Peniaze investujte do jarnej rodinnej dovolenky. Zdravotný stav: Cvičte, a to aspoň dvakrát do týždňa.   

Chcete vedieť viac? Kliknite...

 

Rak

Láska a vzťahy: Zrejme vám z úst vypadnú nepekné slová. A raníte nimi iného človeka. Pokúste sa tomu predísť – najskôr uvažujte, až potom čosi vyrieknite. Práca, kariéra a financie: Starosti z roboty neprenášajte do domáceho prostredia. Zdravotný stav: Konzumujte veľa čerstvých plodín.

Chcete vedieť viac? Kliknite...

 

Lev

Láska a vzťahy: Niekto vás požiada o pomoc. Nepovedzte „nie“. Dobrá energia sa vám vráti. Práca, kariéra a financie: Odštartujte ľubovoľnú environmentálnu aktivitu, teda činnosť, ktorou dáte prírode najavo, že vám nie je ľahostajná. Zdravotný stav: Nezabúdajte si čistiť zuby. 

Chcete vedieť viac? Kliknite...

 

Panna

Láska a vzťahy: Pozor na jedinca, ktorý vás emočne ovláda. Dajte jeho alebo jej manipulátorským technikám rýchle „zbohom“. Práca, kariéra a financie: Ak si myslíte, že ste pripravený či pripravená na nové začiatky, rozhoďte siete. A nájdite si zaujímavejší džob. Zdravotný stav: V prípade, že vás kvária závažnejšie ochorenia, vyskúšajte akupunktúru.   

Chcete vedieť viac? Kliknite...

 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Zvýšte svoju energo-ochranu. Okolo vás sú ľudia, ktorí vám môžu porobiť. Zužitkujte silu larimaru – strážneho polodrahokamu. Práca, kariéra a financie: Nerobte z komára somára. Nič nepreveličujte. A nepanikárte. Zdravotný stav: Rozjímajte v prírodnom prostredí. Má liečivú moc.   

Chcete vedieť viac? Kliknite...

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Učte tých, ktorí vedia menej ako vy. No dovoľte tým, ktorí sú vzdelanejší, aby čosi múdre odovzdali vášmu Ja. Práca, kariéra a financie: „Rozbite“ škodlivý schematizmus. Skrátka, k povinnostiam pristúpte inak než dosiaľ. Zdravotný stav: Do stravy zaraďte viac vlákniny.

Chcete vedieť viac? Kliknite...

 

Strelec

Láska a vzťahy: Spravte pre vašu domácnosť niečo pekné. Upracte ju, vyzdobte ju alebo si zadovážte nový nábytok. Práca, kariéra a financie: Či si to priznáte, alebo nie, zmocňuje sa vás lenivosť. Nedovoľte jej, aby z vás „vykresala“ pecivála či domaseda. Zdravotný stav: Ak treba, schudnite. .  

Chcete vedieť viac? Kliknite...

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Polovičku kladiete na periférie. Grom vášho života sa stávajú záľuby a koníčky. Pouvažujte nad tým, či je to správny postoj. Zrejme sa dopracujete k zápornej odpovedi. Práca, kariéra a financie: Nachádzate sa pod hviezdami blahobytu. A v týchto intenciách sa ponesú i nadchádzajúce dni. Zdravotný stav: Zájdite na masáž chrbta.

Chcete vedieť viac? Kliknite...

 

Vodnár

Láska a vzťahy: V ostatnom čase ste spravili rozhodnutia, ktoré sa neukázali ako najsprávnejšie. Pozor na to, aby ste chyby nezopakovali. Práca, kariéra a financie: Držte sa hesla – Dôverujem, ale preverujem. Zdravá obozretnosť je a bude na mieste. Zdravotný stav: Bolesti hlavy zažehná čaj z rimbaby.   

Chcete vedieť viac? Kliknite...

 

Ryby

Láska a vzťahy: Vŕtate sa v niečom starom. Zatvorte dávnoveké brány. A odpustite. Práca, kariéra a financie: V spojitosti s peniazmi nemyslite na nedostatok, ale na hojnosť. Financie sú citlivé na to, keď sa pre ne človek strachuje. Potom od neho odskakujú. Zdravotný stav: Pite dostatok vody.   

Chcete vedieť viac? Kliknite...