Karty sú hodené. Toto sú HOROSKOPY na obdobie od 15. do 21. januára

11.01.2024 14:34

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Raziel – Psyché

Duchovné rady na aktuálne dni: uvažujte výsostne pozitívne; posilňujte psychiku; vykonávajte aktivity, ktoré robia dobre duši; veľa sa zabávajte a smejte; obklopujte sa veselými jedincami; netrápte sa nad zbytočnosťami; neriešte ani minulosť, ani budúcnosť

Zdravotná výzva: objaviť sa môžu depresívne stavy

Kľúčový minerál: ametyst

 

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Niečo vo vašich zväzkoch stagnuje, a teda „zahníva“. Daná „vec“ sa však nevyčistí sama. Musíte to urobiť vo vlastnej réžii. Práca, kariéra a financie: Je možné, že vás istá osoba bude chcieť odradiť od zásadného kroku. Nedajte sa. Zdravotný stav: Siahnite po zimných športových aktivít – rozprúďte v sebe energie.

Odhaľte viac...

 

Býk

Láska a vzťahy: Aktuálne dni prajú sebaláske. Načúvajte svojmu telu i svojej duši – a doprajte im všetko, po čom prahnú. Práca, kariéra a financie: Vaša takzvaná materiálna intuícia silnie. Dovoľte jej rozhodovať, a to aj pri riešení kľúčových tém. Zdravotný stav: Vyživte nervový systém.

Odhaľte viac...

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Vnútri vás sa zrodia kučeravé myšlienky. Zameťte ich pod koberec – zvlášť, ak ste vo fixnom partnerstve či manželstve. Práca, kariéra a financie: Čoskoro vstúpite do silnej zmenovej etapy. Zvážte, či na úrovni matérie pociťujete celostnú spokojnosť. Zdravotný stav: Nezanedbávajte spánok.

Odhaľte viac...

 

Rak

Láska a vzťahy: Určitá osoba – zrejme z rodiny – vás zaťažuje svojimi starosťami. Nedovoľte jej to; inak hrozí extrémna únava. Energetická aj fyzická. Práca, kariéra a financie: Investujte do niečoho pekného – do niečoho, čo pohladí dušu. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu tráviace neduhy.   

Odhaľte viac...

 

Lev

Láska a vzťahy: Vo vašom ľúbostnom živote sa čosi odohralo. A vy sa k tomu myšlienkovo vraciate. Nerobte to; uvedomte si, že to, čo bolo, je nenávratne preč. Práca, kariéra a financie: Všetko, do čoho sa púšťate alebo pustíte, vyjde nad očakávania. Zdravotný stav: Pozor na drobné úrazy končatín.       

Odhaľte viac...

 

Panna

Láska a vzťahy: Vo vašom okolí sú ľudia, ktorí vám berú osobný elán. Spravte si v radoch blízkych jedincov „sito“, čiže selekciu. Práca, kariéra a financie: Hviezdna „klenba“ varuje pred nadmernou robotou. Zdravotný stav: Zrejme vás potrápi „nabúraná“ imunita.       

Odhaľte viac...

 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Ak vás niekto pochváli, nesklopte zrak. Uvedomte si, že oplývate množstvom kvalít. A preto je úcta voči vášmu Ja na mieste. Práca, kariéra a financie: Majte radostný a optimistický um – je to jeden z pomyselných kľúčov k úspechu. Zdravotný stav: Chráňte si respiračný trakt.

Odhaľte viac...

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Ak hľadáte spôsob, ako utužiť jestvujúci zväzok, vedzte, že tkvie v budovaní spoločných plánov. Práca, kariéra a financie: Všetko realizujte poctivo. Čiže bez špekulatívnych počinov. V opačnom prípade si zašpiníte karmu. Zdravotný stav: Do tela sa môže vkradnúť vírus alebo baktéria.  

Odhaľte viac...

 

Strelec

Láska a vzťahy: Ak má vaša polovička alebo rodina pocit, že ju kladiete na periférie, neklamú. Zmeňte priority. Práca, kariéra a financie: Nedajte sa nahovoriť na zlú investíciu. Zdravotný stav: Pod drobnohľadom majte chrbticu, predovšetkým tú hrudnú.

Odhaľte viac...

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Voči iným sa nesprávajte majetnícky. Uvedomte si, že v každom zdravom zväzku musí fungovať sloboda. Práca, kariéra a financie: Vinú sa pred vami novátorské dni. Nie je vylúčené, že sa vo vašom živote objaví zaujímavá ponuka. Zdravotný stav: Nezavrhujte alternatívne prístupy ku zdraviu.    

Odhaľte viac...

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Ak ste blízku osobu sklamali, „diera“ v srdci sa bude plátať dlhší čas. Buďte v tomto smere trpezlivá bytosť. Práca, kariéra a financie: Hviezdy radia – nepúšťajte sa do veľkých „vecí“. Priniesli by neúspech. Zdravotný stav: Jedzte potraviny, ktoré pôsobia dynamicky na črevnú systém.   

Odhaľte viac...

 

Ryby

Láska a vzťahy: Zmocňuje sa vás zimná melanchólia. Nedovoľte jej, aby sa podpísala pod depresiu. Práca, kariéra a financie: Užívajte si peniaze – miňte ich trebárs aj na zábavu. Zdravotný stav: Popíjajte čaje, ktoré osožia lymfe.  

Odhaľte viac...