Posledné staroročné horoskopy. Prečítajte si, čo vám radia hviezdy v období od 25. do 31. decembra

19.12.2023 14:42

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Cafkiel – Staré verzus nové

Duchovné rady na aktuálne dni: zvážte, čo chcete zmeniť; pustite sa do kľúčových „korekcií“; zatvorte staré brány – a buďte človek pripravený na čerstvé energie; myslite na to, čo vám robí dobre, nie na to, čo na vaše "Jánstvo" pôsobí deštruktívne; radujte sa zo všetkého pekného, čo pre vás nebeské sféry chystajú

Zdravotná výzva: objaviť sa môžu bolesti hlavy

Kľúčový minerál: červený jaspis

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Vyhýbajte sa konfliktom. Ak vám niekto lezie na nervy, radšej sa zavrite do svojej izby a pustite si film alebo obľúbenú hudbu. Práca, kariéra a financie: Ak sa vám do ničoho nechce, je to znak toho, že vaše Ja je unavené. Zdravotný stav: Oddychujte, meditujte, rozjímajte.        

Chcem vedieť viac!

 

Býk

Láska a vzťahy: V nadchádzajúcich dňoch „kočírujte“ vlastnícke správanie voči polovičke. Nesnažte sa ju držať v pomyselnej zlatej klietke. Práca, kariéra a financie: Spravte si peňažný plán na budúci rok – budete ho potrebovať. Zdravotný stav: Konzumujte potraviny bohaté na béčkové vitamíny.  

Chcem vedieť viac!

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Vneste do jestvujúceho zväzku novátorské energie. Napríklad spoločnou záľubou. Alebo aj intimitou. Práca, kariéra a financie: Hviezdy vás pobádajú k relaxácii. Veľké aktivity odložte na neskôr. Zdravotný stav: Ak by ste to prehnali s jedlom, ozve sa trávenie.           

Chcem vedieť viac!

 

Rak

Láska a vzťahy: Nemyslite iba na blaho iných; sústreďte sa aj na vlastné Ja. Venujte sa činnostiam, ktoré lahodia duši. Práca, kariéra a financie: Najskôr dokončite jednu povinnosť, až potom sa pustite do ďalšej. Inak „schaosíte“. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete migrenózne stavy.    

Chcem vedieť viac!

 

Lev

Láska a vzťahy: S najbližšími veľa debatujte – nie je vylúčené, že ich čosi trápi. A práve teraz – koncom roka - sa ich duše môžu otvoriť. Práca, kariéra a financie: Zvážte, či to, čo robíte, robíte rád alebo rada. Ak nie, naplánuje si, kedy uskutočníte nevyhnutné zmeny. Zdravotný stav: „Haprovať“ môže zažívanie.  

Chcem vedieť viac!

 

Panna

Láska a vzťahy: Je možné, že vo vašej blízkosti sa ocitne človek, ktorý rád čerpá cudziu energiu. Včas ho spozorujte – a, obrazne povedané, pristrihnite mu krídelká. Práca, kariéra a financie: Spravte si poriadok v rodinných peniazoch. Zdravotný stav: Myslite na vitalitu pohybového aparátu.    

Chcem vedieť viac!

 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Nadchádzajúce dni prinášajú veľa dobrého. Na obzore sú pekné udalosti, prajné správy a príjemné stretnutia. Práca, kariéra a financie: Pokúšajte Šťastenu – môže vás milo prekvapiť. Zdravotný stav: Nepresilujte si oči – napríklad večerným alebo nočným čítaním.    

Chcem vedieť viac!

 

Škorpión

Láska a vzťahy: V ostatnom čase ste si veľa odopierali; teraz máte byť voči vlastnému Ja štedrým človekom. Doprajte si všetko, čo si zbadáte na očiach. Práca, kariéra a financie: Výzvy, ktoré prídu ako blesk z jasného neba, môžete vnímať ako seriózne a perspektívne. Zdravotný stav: Nerobte rýchle pohyby – najmä zrána.             

Chcem vedieť viac!

 

Strelec

Láska a vzťahy: Niečo vo vašich osobných zväzkoch hapruje. Ešte však nehádžte flintu do žita. Náprava je možná. Práca, kariéra a financie: Na prehnane hospodárny režim zabudnite. Doprajte sebe alebo blízkym viac. Zdravotný stav: Stráňte sa konzumácie alkoholu.     

Chcem vedieť viac!

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Vypnite hlavu – v ostatnom čase uvažujete nad nepeknými „vecami“. Napríklad aj nad sklamaniami z minulosti. Práca, kariéra a financie: Koncoročnú etapu investujte do „kutia“ nových materiálnych plánov. Zdravotný stav: Objaviť sa môže chronické ochorenie.              

Chcem vedieť viac!

 

Vodnár

Láska a vzťahy: V prípade, že máte deti alebo vnúčatá, snažte sa im byť naporúdzi. Zrejme sa potrebujú pozhovárať o istej zásadnej „veci“. Práca, kariéra a financie: Stopnite akékoľvek činnosti, pri ktorých vnímate, že vám mizne sila a elán. Zdravotný stav: Oslabený je respiračný trakt.   

Chcem vedieť viac!

 

Ryby

Láska a vzťahy: Náladovosť zaveste na klinec – blízkym nerobí dobre. Práca, kariéra a financie: „Kočírujte“ lenivosť a vyčkávanie na to, čo pre vás spravia druhí. Prebuďte v sebe svoje aktívne Ja. Zdravotný stav: Neprechladnite.    

Chcem vedieť viac!