Predvianočné horoskopy. Čo vás čaká v týždni od 11. do 17. 12.? Toto ukazujú karty veštca Petra...

11.12.2023 07:36

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Luniel – Meditácia

Duchovné rady na aktuálne dni: nerobte zásadné rozhodnutia; nenáhlite sa; nekonajte zbrklo; adekvátne oddychujte; meditujte a rozjímajte; prihovárajte s nebeským sféram

Zdravotná výzva: objaviť sa môžu bolesti hlavy

Kľúčový minerál: angelit

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Ak vás niekto permanentne zlostí, vedzte, že vám nastavuje zrkadlo. V podstate vám ukazuje, aké škodlivé vlastnosti v sebe nosíte. Práca, kariéra a financie:  Nadchádzajúce dni prajú vzdelávaniu. Zdravotný stav: Objaviť sa môže zvýšená teplota.      

Odhaľte viac...

 

Býk

Láska a vzťahy: Tak veľmi sa snažíte zmeniť istého človeka, no nejde to. Na snahu preonačovať ho zabudnite. Jeho alebo jej povaha je fixná. Práca, kariéra a financie: Zhora dostávate „odobrenie“ na všetky aktivity. Skrátka, úspech je za dverami. Zdravotný stav: Myslite na blaho kardio-systému.

Odhaľte viac...

 

Blíženci

Láska a vzťahy: V ostatnom čase myslíte najmä na prácu; teraz sa pred vami otvára „časo-priestor“ na venovanie sa partnerstvu alebo manželstvu. Práca, kariéra a financie: Nebojte sa časť povinností delegovať na iných. Zdravotný stav: Váš imunitný systém nie je ideálny.          

Odhaľte viac...

 

Rak

Láska a vzťahy: Všetko riešte s pokojom v mysli, v duši, v srdci i v hlase. Nerozčuľujte sa. Práca, kariéra a financie: Zrejme sa vás zmocní dilema, či to, čo robíte, je v súlade s potrebami duše. Nebojte sa, duša je spokojná. Narušený balans má dočasný charakter. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete bolesti hlavy.  

Odhaľte viac...

 

Lev

Láska a vzťahy: Nad vaším Ja sa nachádzajú hádavé hviezdy. Na obzore sú konflikty. Pokúste sa im predísť. Práca, kariéra a financie: Vplyvom škodlivého správania a nepekných slov si môžete pohnevať ľudí, ktorí vám dosiaľ dôverovali. Zdravotný stav: Vyživte nervový systém.   

Odhaľte viac...

 

Panna

Láska a vzťahy: Načúvajte intuícii – dobre vám poradí aj pri riešení ľúbostných otáznikov. Práca, kariéra a financie: Nikomu nedovoľte, aby na vás energeticky alebo aj fyzicky „ryžoval“. Majte zdravé hranice, naučte sa hovoriť „nie“. Zdravotný stav: Potrápi vás trávenie.

Odhaľte viac...

 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Niekto sklame vašu dôveru. Zoberte si z toho ponaučenie. A spravte si v radoch blízkych ľudí „sito“. Práca, kariéra a financie: Nespoliehajte sa na iných; spoľahnite sa výsostne na vlastné Ja. Ste šikovná bytosť. Zdravotný stav: Neposlúchať môže chrbtica.  

Odhaľte viac...

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Aktuálne dni žičia sebaláske. Spravte niečo pekné a dobré pre vlastné Ja. Práca, kariéra a financie: Naďalej nad vami bdejú hviezdy šťastia a úspechu. Vychutnávajte si vše-hojnosť. Zdravotný stav: Pozor na priberanie.           

Odhaľte viac...

 

Strelec

Láska a vzťahy: Život vnímajte ako jednu veľkú lekciu. Vedzte, že i naoko negatívne citové udalosti majú pre vaše Ja význam aj osoh. Práca, kariéra a financie: Ustriehnite nepokoru voči iným ľuďom. Zdravotný stav: Pomyselný škrt cez rozpočet vám môžu narobiť respiračné ťažkosti.   

Odhaľte viac...

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: „Kočírujte“ mentorské a autokratické správanie voči polovičke. Nie je vaším majetkom. Práca, kariéra a financie: Ste v karmickom týždni. Ak ste v ostatnom čase konali korektne, pozbierate sladké plody. Zdravotný stav: Spite aspoň 8 hodín denne.            

Odhaľte viac...

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Ak na vás polovička žiarli, má na to dôvody. Korigujte takzvané flirtovačné Ja. Práca, kariéra a financie: Do vykonávaných aktivít vkladajte lásku. Práve tá je „kľúčom“ k úspechu. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu bolesti hrdla.         

Odhaľte viac...

 

Ryby

Láska a vzťahy: Nebojte sa o blízkych. Strachom ich paralyzujete. Spoľahnite sa na to, že sú v bezpečí. Práca, kariéra a financie: Obavy ustriehnite aj na úrovni matérie. Prebuďte v sebe odvážne Ja. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete boľavé bedrá alebo kolená.   

Odhaľte viac...