ROK 2018 - TAKÝTO BUDE. Prečítajte si, čo dobré i zlé vám prinesie

18.12.2017 08:15

 

Obdobie, keď sa lámu roky, je mimoriadne magické a tajomné. Mnohých z nás sa zmocňujú otázniky, čo nám sudičky naservírujú v nadchádzajúcich mesiacoch. Aj keď budúcnosť ako taká je meniteľná a ovplyvniteľná veličina – akási otvorená kniha, ktorá sa kreuje a „farbí“ každučkú sekundu – určité kontúry futúra predsa len jestvujú. Pri ich odhaľovaní pomáhajú rôzne veštecké pomôcky – intuitívne vhľady, karty, priezračné gule, kocky, runy, kyvadlá. Veštec a spirituálny poradca Peter siahol po viacerých typoch karát – a na základe vyšlých symbolov určil udalosti roka 2018 pre všetkých 12 znamení zvieratníka. 
 
 
Nový rok v kocke
*Na obzore je karmický rok. Čo to znamená? Do života mnohých ľudí vstúpia nečakané zvraty. Netreba ich vnímať cez prizmu zla – ako ako aspekty, ktoré sú nevyhnutné k dočisťovaniu karmických štruktúr, a teda i k silnému duchovnému zreniu. 
*Rok 2018 preverí čestnosť človeka. Lži a podvody sa odhalia priam raketovou rýchlosťou. Dlhodobé súdne spory budú uzatvorené. 
*Nespokojnosť na poli práce narastie – a to preto, že si mnohí ľudia začnú uvedomovať nesymbiózu medzi tým, čo by chcelo robiť ich skutočné Ja, a tým, v akom zamestnaní reálne fungujú. Výsledkom budú početnejšie výpovede. 
*Financie budú prúdiť najmä do takých rodín, v ktorých vládne čistá láska, úcta a vše-rešpekt. Naopak, tie domácnosti, kde hrajú prím takzvané husté energie a hriešnosť, zaregistrujú úbytok peňazí. 
*Na úrovni vzťahov nás čaká relatívne harmonický rok. Nerestné energie – v podobe flirtov či nevery – sa zmiernia. 
*Osoby, ktoré sa dlhodobo nevedeli spamätať zo starých citových rán a úderov, nájdu vytúžený pokoj. Odbremenia sa od ľudí z minulosti. 
*Nové vzťahy sa budú kreovať pomalšie a s trpezlivým duchom. Na obzore sú silné duchovné spojivá.
*Ľudí potrápi viac problémov s pohybovým aparátom a psychikou. Zvýši sa počet pacientov s alergiami na potraviny. Na obzore je aj väčší počet črevných alebo žalúdočných viróz. 
*Čoraz viac ľudí si začne uvedomovať nevyhnutnosť viery – ale nie takej, ktorá je naučená a ortodoxná; ale takej, ktorá pramení z najhlbších útrob človeka. Hovorí sa tomu nachádzania samotného Boha vnútri ľudskej bytosti. 
 
 
BARAN
*Vzťahová oblasť
Nadchádzajúci rok prináša do citovej sféry pokoj a mier. Spory či problémy – aj tie dlhodobé – upadnú do zabudnutia. 
To, čo môže mierne nahlodať jestvujúce zväzky Baranov, je takzvaný duch slobodnosti. Mnohí „ohniváci“ sa začnú vo väčšej miere zdržiavať mimo domova. Praktizovať budú nové koníčky, pritiahnu ich dobrodružstvá v podobe ciest a turistiky. Treba pritom dbať na to, aby dané zmeny partner nevnímal ako útek zo vzťahu. 
Osamelí Barani budú obletovaní viacerými záujemcami alebo záujemkyňami, no pravdepodobne si v ich radoch nevyberú človeka na život. 
 
*Práca, kariéra a peniaze
Pokojný a mierumilovný ráz nadobudne aj materiálna oblasť. Čím viac harmonických energií vnesiete do aktivít či projektov, tým viac úspechu zožnete. Pamätajte, že na pracovnej báze sa vám zadarí len v takom prípade, ak nebudete tlačiť na pílu a vyvíjať prehnané emócie. Adekvátne oddychujte a pravidelne vypínajte hlavu. 
S ľuďmi na pracovisku nesúťažte a nevytvárajte si zbytočných sokov. Šlo by o zbytočne vyhodenú energiu. 
Ak treba, vzdelávajte sa – nové poznatky nevyjdú nazmar. 
V rámci práce sa nebráňte cestám a cestovaniu. 
Finančná situácia bude stabilná. 
 
*Zdravie
Rok 2018 je rokom odštartovania kvalitnejšej životosprávy. Mnohí Barani si uvedomia, že základom vitality je výživná strava a adekvátny pohyb. 
Ustriehnite najmä priberanie, poruchy metabolizmu a celý pohybový aparát, najmä nohy. Vaším liečivým minerálom je krištáľ – kameň celostnej transformácie. V rámci aromaterapie vyskúšajte lotosové kvety. 
 
*Osobný archanjel
V roku 2018 vám bude robiť svetelnú spoločnosť najmä archanjel Gabriel.
 
 
 
 
BÝK
*Vzťahová oblasť
Nositelia zemského znamenia zvieratníka – ovládaní planétou Venušou - budú počas celého roka väčšmi prejavovať svoje Ja. Aj preto sa môžu v osobných vzťahoch objaviť nuansy – najmä vtedy, ak majú po svojom boku autoritatívneho jedinca, ktorý chce mať všetko podľa seba. Býkom to začne prekážať – a daný rozmer ovplyvní celkový ráz osobného zväzku. 
Rok 2018 prežijú a prekonajú len také partnerstvá či manželstvá, v ktorých vládne rovnovážnosť a v ktorých si životná polovička plne uvedomuje kvality Býka – a adekvátne ho za to chváli.
Osamelí jedinci zaujmú okolie kvalitnejšou a príťažlivejšou osobnou vibráciou. 
 
*Práca, kariéra a peniaze
Rok 2018 je rokom aktívnym a dynamickým. Materiálny progres máte na dosah. Narásť môžete kariérne i finančne. Ašpirovať smiete aj na vysoké pozície. Zadarí sa vám aj v takom prípade, ak okúsite nové pracovné výzvy. Pod úspech sa podpíše najmä vaša rozhodnosť a ráznosť.
Okolie očaríte kvalitnou komunikačnou úrovňou a brilantnou danosťou presviedčať druhých. Uspejete v konkurzoch, súťažiach alebo na pohovoroch či mítingoch. Do vienka získate aj dar učiť alebo vzdelávať druhých.
 
*Zdravie
Počas celého roka dbajte na vitálny nervový systém a psychiku. Tým, že budete ustavične v aktívnych a dynamických vibráciách, je pravdepodobné, že zabudnete na adekvátny oddych. Vplyvom toho sa môžu objaviť nediagnostikovateľné choroby so silným psychosomatickým nábojom.  
V roku 2018 sa stráňte rýchlych jázd a adrenalínových športov. Vaším harmonizačným a liečivým minerálnym kameňom je rubín – polodrahokam, ktorý v útrobách človeka prebúdza skutočnú šelmu. V rámci aromaterapie vyskúšajte kúzelnú vôňu kávy. 
 
*Osobný archanjel
Počas nasledujúceho roka veďte spirituálne dialógy najmä s archanjelom Hanielom. 
 
 
 
 
BLÍŽENCI
*Vzťahová oblasť
Stáva sa z vás nový človek. Už viete, aké chyby ste urobili na citovej báze – a poučili ste sa z nich. Rovnako ste sa poučili z buchnátov, ktoré vám na ľúbostnej báze „zasadili“ iné osoby. Týmto peripetiám nateraz odzváňa. Rok 2018 je silne naklonený budovaniu harmónie vo všetkých vzťahoch, ktoré vás obklopujú.  
Jestvujúce zväzky sa upevnia, osamelí Blíženci stretávajú spriaznené duše – a v ich radoch si môžu vybrať aj polovičku na život. Ku skvalitneniu medziľudských záležitostí vo veľkej miere prispeje aj vaša komunikatívnosť a neschovávanie emócií v útrobách.
 
*Práca, kariéra a peniaze
Mnohí Blíženci – „deti Merkúra“ - nachádzajú v roku 2018 komplexnú saturáciu na materiálnej pôde. Vykonávať budú profesie, plne rezonujúce s ich dušou. Už viete, čomu sa máte venovať – a to je základ celostného zdaru.
Otvorený prejav, zdravá komunikatívnosť a optimistický duch od vás odtiahnu intrigánov či energo-upírov. 
Rok 2018 žičí investíciám, kúpe a predaju. Pokúšať smiete aj sudičky šťastia – na obzore sú menšie výhry. 
 
*Zdravie
V roku 2018 získate množstvo kvalitných informácií  - od priateľov, známych, z kníh alebo internetu - vďaka ktorým môžete žiť oveľa zdravšie než dosiaľ. Majte preto oči aj uši dokorán. Nebráňte sa alternatívnym liečebným procesom – skĺbte ich s klasickými technikami. V rámci zdravia dbajte na imunitu, vitálne srdce i trávenie. Vaším harmonizačným minerálom na celý nadchádzajúci rok je lapis lazuli. Z liečivých vôní vyskúšajte kadidlo.
 
*Osobný archanjel 
Nad vaším Ja drží ochrannú ruku archanjel Sandalfon. 
 
 
 
RAK
*Vzťahová oblasť
V novoročnom osudovom balíčku sa črtá viacero ľúbostných alebo vzťahových nuáns a peripetií. Do zväzkov – partnerských, manželských, rodinných, priateľských či kolegiálnych – sa vkradnú pomyselní zlí duchovia. Dostaviť sa môžu hádky alebo nedorozumenia, a teda i chladnutie citov, či dokonca vzťahové rozklady. Je dôležité, aby ste dodržali zlaté pravidlo – chybu nehľadajte v okolí, ale vnútri seba. Zbavte sa kritickosti, náročnosti, ustavičnej podráždenosti a hnevlivosti, ale aj túžby riadiť či manipulovať ostatných. Uvidíte, že aj veľké trhliny sa takýmto spôsobom dokážu zaplátať. 
 
*Práca, kariéra a peniaze
Nadchádzajúci rok nie je etapou akčnou a dynamickou. Veľké projekty odsuňte na neskôr. Je tiež žiaduce, aby ste sa držali hesla – robím len toľko, koľko znesie moje skutočné Ja. Nepresilujte sa, nehazardujte so svojím zdravím, zbavte sa tendencií preberať všetky povinnosti na svoje plecia a riešiť ich okamžite. Adekvátne oddychujte – dovolenky s blízkymi určite nevynechajte. 
Finančná situácia bude stabilná, no zaregistrovať môžete nečakané výdavky. Pozor na krádeže a špekulácie. 
 
*Zdravie 
To, čo treba v novoročnom období ustriehnuť, je pohybový aparát, najmä nohy. Dožičte im kvalitnú obuv, masáže a  oddych. Objaviť sa môžu aj bolesti krčnej chrbtice, hlavy alebo starosti s nervovým aparátom. 
Rok 2018 praje zmene životosprávy a detoxu – ideálne pod dohľadom odborníkov. Vaším osobným liečivým minerálom je ametrín. V rámci aromaterapie vyskúšajte blahodarné účinky jazmínu.
 
*Osobný archanjel
Počas roka 2018 veďte transcendentálne dialógy s Jofielom. 
 
 
 
 
LEV
*Vzťahová oblasť
Ak ste dlhodobo sami – bez milovanej a milujúcej polovičky – treba si položiť otázku, či svojím narcizmom, preexponovaným sebavedomím a „hrdinkárčením“ len nezakrývate ľúbostnú prázdnotu. Ak ostanete v tomto vyladení – pôsobiac ako jedinec, ktorý lásku nepotrebuje, pretože si poradí sám so sebou, stretnutie životného partnera sa odsúva na neurčito. Naopak, ak sa naučíte väčšmi prejavovať pravú podstatu svojho Ja – hoci romantickú, citlivú a prahnúcu po nežnostiach, predpoklad na pritiahnutie duchovnej polovičky sa výrazne zvyšuje - ale až koncom roka 2018.
Charakterový prerod sa vyžaduje aj v prípade, že ste vo zväzku. Upravte svoju komplikovanú povahu a zachráňte tak vzťah, ktorý už troskotá alebo len začne chátrať. 
 
*Práca, kariéra a peniaze
Pokým citová sféra bude turbulentná, v materiálnej sa svitá na lepšie časy. Tvorivý duch, nápaditosť, vynachádzavosť, odvaha, ráznosť, rozhodnosť a schopnosť získať si iných ľudí na svoju stranu – to sú atribúty, ktoré z vás počas roka 2018 urobia hotových guruov. Viac-menej všetky projekty, do ktorých vrazíte energiu, sa vydaria. 
Keďže však vstupujete do takzvaného ego-roka, ktorý otestuje, nakoľko dokážete kresať svoj osobnostný hrebienok, dbajte na to, aby ste popri materiálnom rozkvete nezabúdali na zdravú pokornosť, úctu, čestnosť a duchovnú čistotu. 
 
*Zdravie
Počas nadchádzajúcich mesiacov treba ustriehnuť najmä dýchací aparát a kardiovaskulárny systém. Dýchanie vám na psychosomatickej báze narúšajú uzamknuté a nevyjavované emócie, pod poruchy tlaku, tepu alebo srdca sa podpisuje neuspokojivý milostný život.
Vaším osobným harmonizačným minerálom na rok 2018 je olivín. V rámci aromaterapie vyskúšajte vôňu ruží. 
 
*Osobný archanjel
Počas roka 2018 nad vami bdie archanjel Chamuel.
 
 
 
 
PANNA
*Vzťahová oblasť
Panny prežívali v ostatných rokoch citovú disharmóniu. Pod vzťahové nuansy sa podpísali karmické bremená – nánosy z predošlých životov. Samozrejme, svoju rolu zohrala aj komplikovaná povaha zemského znamenia – prehnaná náročnosť, a to na seba i okolie, ustavičné porovnávanie a analyzovanie, kritickosť, prípadne i nespracovanie zašlých sklamaní či citových bôľov a s tým spojená ustráchanosť vstupovať do nových partnerstiev.
Vedzte, že rok 2018 bude iný. Podarí sa vám rozlúsknuť všetky „negácie“, a tak vstúpiť do sviežejšej etapy bytia. Vďaka osobnostnému prerodu jestvuje veľký predpoklad vstupu do kvalitného a trvácneho zväzku, stojaceho na pevných pilieroch. 
 
*Práca, kariéra a peniaze 
„Merkúrovci“, ako sa Pannám hovorí, chytia druhý dych. No čo je hlavné – vnútri nich sa zrodia jasné, fixné a striktné pracovné alebo kariérne predstavy. Osobná vibrácia tak nadobudne silné pozitívne odtiene a začne pôsobiť ako magnet na celostnú prosperitu.
V materiálnej sfére sa však pripravte sa väčší počet nepriateľov, sokov alebo závistlivcov. Naučte sa ich vnímať ako nevyhnutnosť – v podstate budú testovať vašu pevnú vôľu, schopnosť nevzdávať sa a zároveň danosť seba-prezentácie. Skrátka, nesmiete sa im poddať. Hravo ich odrovnáte vnútornou múdrosťou, správnou argumentáciou a úsmevom na perách. 
 
*Zdravie
V roku 2018 dbajte najmä na imunitu. Ustriehnite zápalové procesy – predovšetkým v urogenitálnom trakte. V prípade, že sa ozvú starosti s krvným tlakom alebo tepom, je to preto, že málo oddychujete.
Hviezdy tiež hovoria, že v nadchádzajúcom období sa pravdepodobne budete musieť postarať o chorého rodinného príslušníka. 
Vaším harmonizačným minerálom na rok 2018 je labradorit. V rámci aromaterapie siahnite po santalovom dreve.
 
*Osobný archanjel
Počas nasledujúceho roka sa prihovárajte najmä Michaelovi. 
 
 
 
 
VÁHY
*Vzťahová oblasť
„Venušovci“ – ako sa Váham hovorí - prežijú príjemný a harmonický rok. Dôvody sú tri. V prvom rade ste ukončili staré vzťahové peripetie z predošlého roka. Po druhé - už viete, čo na poli lásky chcete. No a do tretice - disponujete vše-vierou, čiže dôverujete tomu, že máte absolútne právo na vyváženú a recipročnú lásku. 
Existujúce partnerstvá alebo manželstvá budú v nadchádzajúcich mesiacoch naplnené pozitívnymi energiami. Na obzore je viac romantiky, celostného súladu, obdarúvania. Intímnosti, ktoré boli na istý čas zaseknuté, sa obnovia.
Osamelé Váhy vstupujú do hodnotného a trvácneho spojiva, v ktorom sa nastolí obojstranná vernosť.
 
*Práca, kariéra a peniaze
Plodné obdobie sa črtá aj na materiálnej pôde. Treba však prízvukovať, že úspech na poli práce, kariéry alebo financií bude v prvom rade závislý od vášho vyladenia. Duchovné princípy len „odklepnú“ a požehnajú vaše kroky. Kvalitné rozhodnutia, rázny prístup k výzvam, komplexná viera a dôvera, neoscilujúce vyžarovanie a presvedčivý výraz v tvári z vás urobia magnet na celostný zdar.
V klasickej robote sa stanete ukážkovým zamestnanom, ktorý vie, čo robí – a nemá strach si za odvedenú robotu vypýtať adekvátne peniaze. V prípade, že podnikáte alebo živnostníčite, o plodné obchody núdza nebude. Financie pritečú zo všetkých svetových strán.
Hviezdy však majú aj jednu výstrahu – dávajte si pozor, aby ste neboli oklamaný alebo podvedený určitou blízkou osobou z pracovného prostredia.
 
*Zdravie
V roku 2018 si dávajte pozor najmä na imunitu a zápalové procesy v organizme. V prípade, že sa ozve dávnejšie ochorenie, je to preto, že ste kedysi nedoriešili jeho hĺbkové, čiže psychosomatické spúšťače. Opätovne vypukne preto, aby ste v tomto smere uskutočnili nápravu – teda eliminovali tie negatívne energie, emócie alebo myšlienky, ktoré sa podpisujú pod zrod danej choroby.
Vaším osobným harmonizačným minerálom na nadchádzajúci rok je serafinit. V rámci aromaterapie vyskúšajte škoricu. 
 
*Osobný archanjel
Počas nasledujúceho roka veďte duchovné dialógy najmä s archanjelom Metatronom. 
 
 
 
ŠKORPIÓN
*Vzťahová oblasť
Na milostnú sféru nebudú nositelia vodného znamenia zodiaku spomínať v dobrom. Na obzore sú starosti a peripetie rôzneho druhu. Mnohí Škorpióni si budú chovať hada na pleciach, čiže jestvovať vo vzťahu s človekom, ktorý im vyciciava vitalitu. Duchovná ríša nabáda k tomu, aby takýto zväzok veľmi dôsledne zvážili – a v prípade, že v ňom dochádza k výraznej nereciprocite medzi dávaním a prijímaním citov, bude nevyhnutné takéto spojivo prestrihnúť.
Osamelí Škorpióni alebo tí jedinci, ktorí sa v roku 2018 rozhodnú pre ukončenie existujúceho puta, budú nový a perspektívny vzťah hľadať kostrbato. 
 
*Práca, kariéra a peniaze
 „Deti Pluta“ – ako sa Škorpiónom hovorí - zrealizujú všetko, čo si zaumienia. Úspešne dokončia aktivity, odštartované vlani, a s vervou sa pustia aj do nových mét - dokonca i takých, ktoré nesú prívlastky odvážne či riskantné. 
Pozor však na prehnané orientovanie pozornosti do materiálnej oblasti. To dokáže vyústiť do neduhov – spojených so vzťahmi, no predovšetkým so zdravím. Ak sa Škorpióni v novom roku nenaučia striedať povinnosti s adekvátnym oddychom, hrozí chladnutie blízkych zväzkov, ale najmä zdravotné nuansy.
Financií bude nadostač. Nezabúdajte si ich vychutnávať.
 
*Zdravie
V roku 2018 sa objavia neduhy spojené najmä so psychikou, hlavou, spánkom a tráviacim traktom. Dbajte na vyváženú myseľ a adekvátny oddych. Veľa plávajte. Nezabúdajte na kvalitnú stravu – popri mohutnom pracovnom vypätí sa môže stať, že do žalúdka nahádžete všetko, čo vám príde pod ruku. Osobný liečivý minerál je čaroit, silný spirituálny polodrahokam. V rámci aromaterapie vyskúšajte vôňu bazy.
 
*Osobný archanjel
Počas nasledujúceho roka vzývajte najmä archanjela Raziela. 
 
 
 
 
STRELEC
*Vzťahová oblasť
Pred Strelcami sa črtá rok plný sviežich energií. Definitívne sa odstrihnú od ľudí, s ktorými si už nemajú čo odovzdať. Naopak, jestvuje obrovská šanca, že si pritiahnu duchovnú polovičku, takzvaný dvojplameň. V novom vzťahu bude nastolená čistá a vyvážená láska, no zároveň aj adekvátna ľahkosť, slobodnosť a splývavosť – aspekty také dôležité pre „ohnivákov“. Zväzok vznikne náhle a nečakane. 
Nadchádzajúci rok je aj obdobím kvalitnej erotiky a intimity. V prípade, že ste na tejto báze registrovali problémy či nuansy, vedzte, že im práve teraz odzváňa.
 
*Práca, kariéra a peniaze
Po boku „detí Jupitera“ stoja prajné materiálne sudičky. K celostnému úspechu a zdaru dopomôžu najmä tí správni ľudia, ktorých Strelci v nasledujúcej etape života stretávajú. Osožné kooperácie, fúzie, kontrakty a zmluvy prinesú plodné projekty či obchody, a teda aj kvalitnejšie finančné toky. Je dôležité, aby sa „ohniváci“ stotožnili s nasledujúcou tézou - viac hláv, viac rozumu. Individualizmus by mal nahradiť kolektívny duch a schopnosť vytvárať nápomocné kontakty. 
Počas nasledujúcich mesiacov veľa cestujte, prípadne sa venujte činnostiam, ktorých menovateľom je cudzina. 
 
*Zdravie
Pod drobnohľadom majte najmä nohy. Doprajte im adekvátny oddych, pravidelnú masáž a kvalitnú obuv. Duchovná ríša tiež radí, aby ste si v nadchádzajúcom roku dávali pozor na úrazy dolných končatín – predovšetkým pri cestovaní.
Haprovať môže aj imunita či respiračný aparát. Vaším osobným liečivým kameňom je chryzokol. Z harmonizačných vôní vyskúšajte šafran.
 
*Osobný archanjel
V roku 2018 veďte spirituálne dialógy najmä s archanjelom Rafaelom. 
 
 
 
 
KOZOROŽEC
*Vzťahová oblasť
Na obzore sú zrady a sklamania. Je pravdepodobné, že vás podrazí partner. Možno odíde za lepším, možno zatúži po slobode – bez nutnosti viazať sa. Hoci to zabolí, pokúste sa daný fakt vnímať cez prizmu prirodzenej životnej evolúcie. Skrátka, malo sa to udiať.  
Po rozchode sa do nového vzťahu nehrňte – nič dobré by to neprinieslo.
V prípade, že existujete v kvalitnom zväzku, v nadchádzajúcich mesiacoch ustriehnite, aby ste sa príliš neprispôsobovali polovičke – strácali by ste tak svoju identitu a autenticitu.
Počas roka 2018 väčšmi myslite na vlastné Ja. Čo tak radikálne zmeniť imidž?
 
*Práca, kariéra a peniaze
Pokým citová oblasť vás zabolí, tá materiálna vám vyčaruje úsmev na perách. Vo vašich útrobách sa zrodí obrovské množstvo odvahy, vervy a nebojácnosti. Vstúpite aj do takých sfér, ktoré ste doteraz registrovali ako riskantné či príliš dobrodružné. Postúpite na kariérnom rebríčku a v prípade, že podnikáte, odštartujete plodné obchody. 
V každom prípade si treba uvedomiť, že nasledujúca etapa života nie je obdobím dogmatizmu, štruktúrovanosti, nalinajkovanosti. Práve naopak – má charakter inovatívnosti, netradičnosti, spontaneity a nevšednosti. 
 
*Zdravie
Kozorožci, „deti Saturnu“, by mali mať pod dohľadom najmä kosti a kĺby. Skôr narodených jedincov potrápi reuma, dna, artróza alebo pätné ostrohy. Vaším kľúčovým liečivým kameňom je oranžový kalcit, minerál osobnej sily, sebahodnoty a tvorivého ducha. V rámci aromaterapie vyskúšajte esenciálny olej z jablka.
 
*Osobný archanjel
V roku 2018 nad vami „bdie“ archanjel Cafkiel.
 
 
 
 
VODNÁR
*Vzťahová oblasť
Mnohí Vodnári mali doteraz klapky na očiach - skrátka, osobné zväzky si idealizovali. V roku 2018 nastáva prerod. „Deti Uránu“ si uvedomia svoje charakterové nuansy, ktorými živili vzťahy. Ide najmä o slobodomyšlienkarstvo, túžbu po neviazanosti, kučeravé myšlienky či ustavičné citové napätie. Ego bude v nadchádzajúcich mesiacoch skresané – a na základe toho sa vzdušní jedinci pozrú na vlastné Ja cez prizmu dokonalej pravdy. Skrátka – uvedomia si, ktoré záporné atribúty vkladali do partnerstiev.
Na strane druhej – Vodnárom sa vyjasní zrak aj v súvislosti s polovičkou. Ak si ju dosiaľ čačkali, teraz obnažia jej skutočnú podstatu. A to môže smerovať k tomu, že v nich skrsne zlomová téza – partner vlastne vôbec nie je taký, po akom prahne ich duša. Výsledkom tohto precitnutia môže byť uzatvorenie nefunkčného citového spojiva.
Nositelia vzdušného znamenia, ktorí chcú v roku 2018 okúsiť chuť nového partnerstva, by si mali dávať pozor na zadaných jedincov. 
 
*Práca, kariéra a peniaze
Povinností bude ako maku – a to je dobre. Viac roboty znamená aj viac peňazí. Duchovná ríša však radí - pozor na prepínanie osobných síl. V roku 2018 hrozí, že si pre nestanovené hranice a mantinely vybijete životné batérie. Dostaviť sa môže totálna únava či vyhorenie. Naučte sa hovoriť „nie“ a cudzie kompetencie nepreberajte na svoje plecia. Stráňte sa zbytočných stresov. 
Vo vašej hlave skrsne mnoho brilantných materiálnych nápadov – napokon, novátorstvo je typické pre vzdušné znamenie zodiaku.
 
*Zdravie
Ustriehnite najmä lymfatický systém. Jedzte potraviny, ktoré ho štartujú. Pohybovému aparátu dožičte viac športových aktivít – nech ste už v akomkoľvek veku. Vaším liečivým a harmonizačným minerálnym kameňom na rok 2018 je obsidián vločkový. V rámci aromaterapie vyskúšajte céder. 
 
*Osobný archanjel
Počas nasledujúceho roka vzývajte najmä archanjela Raguela.
 
 
 
 
RYBY
*Vzťahová oblasť
V roku 2018 sa od Rýb, nositeliek vodného znamenia zvieratníka, vyžaduje aktívny duch. Skrátka, treba si uvedomiť, že vývoj vzťahov ako takých závisí od toho, koľko dynamických vibrácií do nich vnesiete. Rada duchovnej ríše je jasná: do každého citového spojiva musia prúdiť čerstvé vetry – v podobe zážitkov, dobrodružstiev, spoločných aktivít či koníčkov, kvalitnej intimity. Len vtedy je láska vyživovaná. Pasívnosť a vyčkávavosť sú v tomto smere zabijakmi.
Aktívnosť a dynamickosť sa od vás vyžaduje aj v prípade, že ste bez vzťahu. Buďte spoločenský, otvorený a komunikatívny jedinec, nemajúci strach odštartovať nové partnerstvo.
 
*Práca, kariéra a peniaze
Bez práce nie sú koláče – tento frazeologizmus je priam šitý na „rybiu“ mieru. V roku 2018 sa od vás okrem silnej aktivity vyžaduje triezvy úsudok, racionálny prístup a jednoznačná optika. A to všetko bez ružových okuliarov. Je nevyhnutné, aby ste si v sebe urobili inventúru a poriadok – a odstrihli od seba všetko, čo vám nevyhovuje. V prípade, že existujete v robote či podnikateľských dimenziách, ktoré si len čačkáte a v podstate vám nič neprinášajú, pristúpte k zmene. 
Vedzte, že ak budete v roku 2018 viac konať a menej snívať, prosperita nebude neznámym pojmom.
 
*Zdravie
Staré ochorenia upadnú do zabudnutia. Dôvod? Nebudete na ne toľko myslieť, a to vzhľadom na aktívny charakter nadchádzajúcich mesiacov. Pravda je taká, že v ostatných rokoch – keďže ste boli ponorený do pasívneho, zasneného a premýšľavého „vákua“ – ste chorobám venovali viac pozornosti než si zaslúžia. Dokonca ste si ustavičnou analýzou mohli určité zdravotné neduhy aj hypochondricky pritiahnuť. Tomuto trendu odzváňa.
To, čo môže v roku 2018 haprovať, je psychika, nervový systém, hlava alebo spánok. Osobný liečivý minerál je koral. V rámci aromaterapie vyskúšajte aníz.
 
*Osobný archanjel
Počas nasledujúceho roka proste o pomocné „perute“ najmä archanjela Uriela. 
 
 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay