Toto by ste mali vedieť! Predpovede kariet na obdobie od 27. novembra do 3. decembra

26.11.2023 08:26

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Rafael – Karta Zdravie

Duchovné rady na aktuálne dni: starajte sa o svoje telá – telo energetické, fyzické aj duševné; praktizujte lepšiu životosprávu; konzumujte hodnotnú stravu; majte radostnú psychiku; korigujte stresy

Zdravotná výzva: posilňujte imunitu

Kľúčový minerál: smaragd

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Zrejme sa vás zmocnia sentimentálne myšlienky či pohnútky. Nedovoľte im „prerásť“ vaše Ja. Rozveseľujte sa. Práca, kariéra a financie: Na prelome mesiacov ustriehnite, aby ste si na plecia nenakladali viac ako unesiete. Zdravotný stav: Haprovať môže pohybový aparát. 

Zistite viac...

 

Býk

Láska a vzťahy: Až chorobne sa držíte vlastných názorov. A polovičke či rodinným príslušníkom to prekáža. Naučte sa rešpektovať aj iné uhly pohľadu. Práca, kariéra a financie: Posledný mesiac v roku žičí kutiu plánov do roka nového. Pouvažujte nad tým, čo na materiálnej báze chcete. Zdravotný stav: Precvičujte si krčnú chrbticu.  

Zistite viac...

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Aktuálne dni prajú spoločenskosti. Stretávajte sa s priateľmi. Aj na základe toho zabudnete na každodenné starosti. Práca, kariéra a financie: Vo vzduchu visí urážka – zrejme vás ktosi potupí. Neupadajte na duchu a jeho či jej reči odignorujte. Zdravotný stav: Starajte sa o kardiovaskulárny systém.

Zistite viac...

 

 

Rak

Láska a vzťahy: Čosi vás nesmierne poteší a rozihrá vašu dušu – môže ísť napríklad o veselú rodinnú záležitosť. Práca, kariéra a financie: Aj na úrovni matérie pôjde všetko ako po masle. Čo si zaumienite, aj zreálnite. Zdravotný stav: „Štrajkovať“ môže krvný tlak.   

Zistite viac...

 

Lev

Láska a vzťahy: Pozor na negativistické správanie. Najmä ráno – po zobudení sa – dbajte na to, aby ste svojím „kyslým“ výrazom neznepríjemnili deň polovičke, či dokonca celej rodine. Práca, kariéra a financie: Pustite sa do kúpy vianočných darčekov – je na to najvyšší čas. Zdravotný stav: Povzbuďte imunitu.

Zistite viac...

 

Panna

Láska a vzťahy: Hviezdna ríša vystríha pred uzatvoreným Ja. Vyjdite z  „ulity“, neizolujte sa. Práca, kariéra a financie: Ak vás nedávno sklamal istý človek a teraz na vaše pomyselné dvere zaklope opäť, zvážte, či ho vpustíte do svojej osobnej zóny. Jeho alebo jej pohnútky nemusia byť najčistejšie. Zdravotný stav: Vyhýbajte sa silnému vetru, môže vás prefúknuť.   

Zistite viac...

 

Váhy

Láska a vzťahy: Vo vašej blízkosti je energo-upír. Spoznáte ho podľa toho, že pri akomkoľvek kontakte s ním mizne vaša sila a chuť do života. Práca, kariéra a financie: Ste na dobrej ceste. Rozhodnutia ostatných dní alebo týždňov prinášajú sladké plody. Zdravotný stav: Vynechajte neskoré večere – tráveniu nerobia dobre.     

Zistite viac...

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Nikomu nedovoľte, aby vám určoval, čo máte robiť, ako sa máte správať, na čo máte myslieť. Vážte si vlastné Ja. Práca, kariéra a financie: Hviezdy vystríhajú pred stresmi – v týchto dňoch ich môže byť neúrekom. Zdravotný stav: Konzumujte potraviny bohaté na vlákninu.  

Zistite viac...

 

Strelec

Láska a vzťahy: Vo vašej blízkosti je človek, ktorému sa páčite. Ak ste sám či sama, otvorte svoje srdce. Ak ste vo zväzku, zvážte, či vám to za to stojí. Práca, kariéra a financie: Telo volá po oddychu – v ostatnom čase ste toho riešili až príliš. Zdravotný stav: Okrem vyčerpanosti sa môžu objaviť bolesti hlavy.     

Zistite viac...

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Nezanedbávajte rodinných príslušníkov – najmä tých, ktorí sú skôr narodení. Práca, kariéra a financie: Nápady, ktoré sa rodia vo vašej mysli, majú zdravé jadro. A teda aj potenciál. Pustite sa do nich. Zdravotný stav: Život vám môžu  znepríjemniť respiračné ochorenia.    

Zistite viac...

 

Vodnár

Láska a vzťahy: S polovičkou si „rozplánujte“ budúci rok. A do spektra cieľov dajte najmä také, ktoré budete plniť spolu. Ruka v ruke. Práca, kariéra a financie: Venujte sa kreatívnym činnostiam. Aj takto sa môžete oslobodiť od početných stresov. Zdravotný stav: Masírujte si nohy – aby nimi prúdila krv.     

Zistite viac...

 

Ryby

Láska a vzťahy: Sála z vás dobrá energia. A to k vám priťahuje nových ľudí. Odštartovať môžete zaujímavé priateľstvá. Práca, kariéra a financie: Ak čosi nevyjde, nezúfajte. Problémy majú chvíľkový charakter. Zdravotný stav: Pozor na priberanie.  

Zistite viac...