Toto váš čaká v týždni od 2. do 8. októbra...

01.10.2023 16:27

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Uriel – Karta Dobré rozhodnutia

Duchovné rady na aktuálne dni: spravte si životnú „inventúru“; zvážte, čo potrebujete a čo nie; urobte zásadné rozhodnutia – verdikty, prostredníctvom ktorých sa zbavíte toho, čo už vášmu Ja nerobí dobre

Zdravotná výzva: zaregistrovať môžete boľavú chrbticu

Kľúčový minerál: jaspis mookait

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Istá záležitosť vás hnevá – a visí vo vzduchu. Chce to otvorený dialóg s polovičkou alebo rodinným príslušníkom. Práca, kariéra a financie: V ostatnom čase ste až príliš puntičkárska osoba. Zľavte z prehnaného detailizmu – škodí vám. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu bolesti hlavy.      

Zistite viac - stačí kliknúť...  

 

Býk

Láska a vzťahy: Na obzore sú dobré správy, pozitívne udalosti a šťastlivé momenty. Vychutnajte si ich naplno. Práca, kariéra a financie: Aktivita, ktorá sa vliekla, sa teraz – v najbližších dňoch – pretaví do zdarného konca. Zdravotný stav: Vyhýbajte sa sedeniu na chladných povrchoch.  

Zistite viac - stačí kliknúť...  

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Nevstupujte do výmen názorov s ľuďmi, ktorí sú myšlienkovo „zatvrdnutí“. Aj tak ich o svojej pravde nepresvedčíte. Práca, kariéra a financie: Uvedomte si, že peniaze sú takzvanou živou energiou. A majú rady pozitívne uvažovanie. Myslite preto na hojnosť, nie na nedostatok. Zdravotný stav: Telo je náchylné na vírusy či baktérie.

Zistite viac - stačí kliknúť...  

 

Rak

Láska a vzťahy: Aktuálne dni prajú harmonizácii „nabúraných“ zväzkov. Ak ste s niekým na nože, zakopte vojnovú sekeru. Práca, kariéra a financie: Dbajte na to, aby ste po skončení práce nemysleli na robotu. Energie zo zamestnania neprenášajte do domáceho prostredia. Zdravotný stav: Kontrolujte si krvný tlak.

Zistite viac - stačí kliknúť...  

 

Lev

Láska a vzťahy: Je čas oživiť rodinné „nitky“. Venujte sa familiárnym témam. Najbližším osobám vyjavujte svoje city. Práca, kariéra a financie: Ak vám do nosa „frnkne“ zaujímavá kniha, napríklad aj motivačná, pustite sa do jej čítania. Obohatí vás. Zdravotný stav: Na obzore sú žalúdočné ťažkosti.     

Zistite viac - stačí kliknúť...  

 

Panna

Láska a vzťahy: Zľavte zo svojej kritickosti voči iným. Viac oceňujte kvality a plusy polovičky. Práca, kariéra a financie: Nenadávajte na naoko negatívne udalosti. Majú svoj význam. Sú to karmické lekcie, ktorými si máte prejsť. Zdravotný stav: Starajte sa o duševnú vitalitu.  

Zistite viac - stačí kliknúť...  

 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Aktuálne dni sa môžu podpísať pod žiarlivostné energie. Zvážte však, či sú opodstatnené. Niekedy máte tendenciu robiť z komára somára. Práca, kariéra a financie: Hviezdy apelujú na to, aby ste so sebou nenechali „mávať“. Hovorte „nie“ vždy, keď treba. Zdravotný stav: Pod drobnohľadom majte močové cesty.    

Zistite viac - stačí kliknúť...  

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Ustriehnite, aby ste sa nebáli o svojich blízkych. Strach je ťažkou energiou – a priťahuje to, čoho sa týka. Práca, kariéra a financie: Progresívne kroky najbližších dní prinesú úspech. A aj dostatok peňazí. Zdravotný stav: Stratenú energiu „vstrebávajte“ v prírodnom prostredí.             

Zistite viac - stačí kliknúť...  

 

Strelec

Láska a vzťahy: Vo vašom Ja sa prebúdza mudrc a filozof. Raďte tým, ktorí potrebujú pomoc, inšpiráciu či pomyselné nakopnutie. Práca, kariéra a financie: Najbližšie dni prajú štartovaniu nových výziev. S ich rozbehom neváhajte ani sekundu. Zdravotný stav: Uvedomte si, že nadmerné pozeranie do mobilu škodí očiam. A nielen tým.     

Zistite viac - stačí kliknúť...  

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Zužitkujte októbrové dni na absolvovanie spoločenských udalostí. Stretnite sa s priateľmi alebo so známymi. Práca, kariéra a financie: Univerzum vám žičí. Ak sa do niečoho pustíte, úspech na seba nenechá dlho čakať. Zdravotný stav: V prípade, že priberáte, „vykorigujte“ stravu.

Zistite viac - stačí kliknúť...  

 

Vodnár

Láska a vzťahy: V osobnom zväzku nemlčte – hovorte o tom, čo cítite. Polovička vo vás často nedokáže „čítať“. Práca, kariéra a financie: V najbližších dňoch ustriehnite, aby ste – ako sa hovorí – nesadli na lep podvodníkovi. Zdravotný stav: Myslite na vitalitu srdcovo-cievneho systému.

Zistite viac - stačí kliknúť...  

 

Ryby

Láska a vzťahy: Vyžeňte z príbytku stagnačné energie. Upracte ho. A nezabudnite siahnuť aj po očistnom „vydymení“. Práca, kariéra a financie: Vo vašom osobnom horoskope svieti výstraha – varovanie pred presilením sa. Majte hranice. Zdravotný stav: Okrem únavy ustriehnite tráviace mechanizmy.

Zistite viac - stačí kliknúť...