Anjeloskop na január

07.01.2022 13:37

Január 2022 – anjelská karta Požehnávanie



Kľúčová bytosť: Gabriel – ten, ktorý nosí do pozemských „alejí“ Božie Svetlo

Prvý mesiac je vhodný na: vytváranie dobra; modlenie sa za seba, za iných, za svet ako taký (odporúčajú sa vlastné modlitebné formulky, prýštiace z hlbín duše); pýtanie si vše-požehnávajúcich energií z nebeských „záhrad“; zachovávanie si pozitívneho zmýšľania, a to aj v kritickejších okamihoch

Liečivá farba: akékoľvek odtiene, ktoré majú optimistický ráz

Kľúčové minerály: melónový turmalín, krištáľ, opál

Osobná „mudra“: „Len širokospektrálne nebeské Svetlo rozbíja akúkoľvek temnotu“.
 


Zopár riadkov o Gabrielovi
Gabriel je prenádherná svetelná bytosť, strážca jasného bieleho Jasu. Hovorí sa mu aj Boží presvetľovač. To znamená, že všetky ťažké, negatívne alebo husté energie pretavuje do ľahkosti, slobodnosti a splývavosti. Pomáha nám zhodiť z pliec všetky pozemské bremená alebo záťaže – či už súvisia s citovou, pracovnou, alebo zdravotnou sférou. Gabriel z nás sníma vlastné aj cudzie záporné vibrácie. Umožňuje nám uzrieť negatívne vlastnosti alebo rysy nášho Ja, ktoré nám bránia v priťahovaní celostnej hojnosti a prosperity. Tým, že ich uzrieme a pomenujeme, dokážeme rýchlejšie započať proces ich eliminácie.
Mocný archanjel sa stará aj o to, aby z nás odplávali všetky cudzie negatívne vplyvy – vrátane urieknutí či porobení. Gabriel je tiež anjelom tvorivosti a kreativity. Vďaka jeho nebeským dotykom prichádzame na nevšedné nápady, ktoré nám môžu výrazne skvalitniť život. Archanjelský majster prináša do pozemských „vôd“ vše-požehnávajúce energie.
 

 

"Detoxikujte" svoje Ja. Objednajte si energetický očistný balíček.