Kartoskop od 1. do 7. júna

29.05.2020 08:02

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Metatron -  karta Poznatky

Aktuálne obdobie je vhodné na: investovanie času, energie i peňazí do vzdelávania; osobnostný rast i rozvoj; kurzy prednášky – aj v online podobe; čítanie múdrych kníh

Kľúčová afirmácia: „Celostne múdriem.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšeným dohľadom spánok

Kľúčový minerálny kameň: ametyst

 

 

Baran

Pred Baranmi, deťmi Marsu, sa vinie materiálne slabšie obdobie. Pracovné alebo kariérne méty sa budú do praxe pretavovať pomalšie, kostrbatejšie, zložitejšie a komplikovanejšie. Aj preto sa naruší prvá, čiže základná čakra ohnivého znamenia. Výsledkom môžu byť starosti s pohybovým aparátom.

 

Býk

Už nejaký ten čas vediete mohutnú dilemu - či ostať pri starom spôsobe života, alebo sa otvoriť novým možnostiam. Rozhodovanie môže súvisieť s citovou, ale i pracovnou či kariérnou oblasťou. Nepretržite zvažujete všetky za i proti a hlava vám beží na plné obrátky. Nerozhodnosť, ktorú v sebe máte, sa začína odzrkadľovať aj na zdravotnom stave. Najväčší pozor si dávajte na pohybový aparát.

 

Blíženci

Vašou osobnou kartou na nadchádzajúce dni je symbol Múdrosť. Učte sa, nasávajte nové poznatky, cibrite šedú kôru. Všetky informácie, ktoré získate, budú prospešné pre vaše ja. Pozorne si všímajte okolité udalosti – môžu vás v mnohom poučiť. Na vzťahovej či medziľudskej báze sa od vás očakáva kvalitnejší spoločenský život.

 

Rak

Vodáci, deti Mesiaca, sú zväčša introverti. Osoby, s ktorými sa schádzajú, si vyberajú prísny sitom. Teraz na izolačné techniky zabudnite – a hor sa do spoločnosti. Vaše ja to potrebuje. Medzi ľuďmi, trebárs aj pri poháriku vínka, resetujete hlavu. V ostatnom čase je prepätá. V rámci zdravia pozor na chrbticu.  

 

Lev

Vo vašom ja sa prebúdza ohnivá šelma, prahnúca po nových a nových métach. Mnohí Levi sa pustia do čerstvých výziev – a môžete si byť istí, že vyjdú nad vaše očakávania. Hviezdy však radia – neprežeňte to, majte hranice a mantinely. V opačnom prípade sa vám zahustí psychika.

 

Panna

Zemskí jedinci, vinie sa pred vami rodinný týždeň. Snažte sa maximum času tráviť s blízkymi jedincami. Zaslúžia si vašu pozornosť. V ostatnom čase ste na nich kašľali. V práci ustriehnite nerozhodnosť a balansovanie. K určitej veci alebo výzve zaujmite striktný postoj – bez oscilovania. Nemíňajte na hlúposti – môže sa vám to vypomstiť.

 

Váhy

Už dávno ste zistili, že o zväzky sa treba patrične starať – ustavične ich dopovať pozitívnymi vibráciami. Len vtedy môžu rásť a expandovať. Partnerstvá alebo manželstvá budú stáť na pevných pilieroch. Vo vzduchu nevisia žiadne katastrofy či tragédie. Polovička vás ľúbi – a rovnako aj vy ju. V rámci zdravia pozor na točáky.

 

Škorpión

Ak máte pocit, že vo vašom osobnom zväzku čosi škrípe, nie ste na omyle. Skutočne je to tak. Aj keď sa vám polovička snaží nahovoriť, že je všetko ok, kdesi vnútri registrujete, že pravda je inde. Otvorte dialóg – a vyčistite napätú klímu. V práci sa vám darí – konečne ste magnetom na úspech i prosperitu.

 

Strelec

Pred ohnivými jedincami sa črtá nie príliš prajný týždeň – aspoň čo sa vzťahov týka. Budú napäté a tenzné. Vo vzduchu visia početné hádky. Vylúčené nie sú ani rozklady či rozchody – hoci dočasné. V práci dbajte na vyvážené energie – súlad medzi dávaním a braním. Peniaze do vašej osobnej kasy natečú – no rovnako aj zmiznú.  

 

Kozorožec

Materiálne starosti a komplikácie ovplyvnia citovú sféru. Kozorožci budú do osobných alebo rodinných vzťahov vkladať málo pozitívnych vibrácií. Samozrejme, polovička alebo blízka osoba si to všimne – a bude na to reflektovať rovnako stagnačnými alebo ignorantskými praktikami. To všetko vyústi do oslabenia zväzkov.

 

Vodnár

Vašou osobnou kartou na nadchádzajúce dni je symbol Sebaláska. Nebojte sa do seba investovať čas aj peniaze. Ak treba, zmeňte imidž. Starajte sa o svoj zovňajšok. Korekcia osobnej vibrácie transformuje aj okolie – pre ľudí sa stanete atraktívnejší jedinec. Súčasné dni sú mimoriadne vhodné aj na stretnutie spriaznených duší.

 

Ryby

Deti Neptúna, môžete si mädliť ruky. Do vášho života pritekajú esencie lásky. Vzťahy zadaných sa upevnia; osamelé vodné bytosti naďabia na svoj dvoj-plameň, a to úplnou náhodu – hoci, ako sa vraví, náhody nejestvujú. V práci zažijete sklamanie – určitá materiálna méta nevyjde podľa predstáv. Nezúfajte – čoskoro sa negatívny stav zvráti.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay