Kartoskop od 1. do 7. marca

26.02.2021 07:48

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Raguel -  karta Nástrahy života

Aktuálne obdobie je vhodné na: nevzdávanie sa pri životných alebo osudových „buchnátoch“; zachovanie si ducha optimizmu a trpezlivosti; pozitívne vyladenie – aj keby, ako sa hovorí, fúriky padali

Kľúčová afirmácia: „Všetko zlé pominie.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou psychiku

Kľúčový minerálny kameň: čaroit

 

 

Baran

Ste až príliš náladový jedinec. Chvíľami ako anjel, chvíľami ako čert. A vašej polovičke to prekáža. Zmeňte sa. Ustriehnite kučeravé myšlienky – pozor na flirty či neveru. V práci pomôžte človeku, na ktorého ostatní naváľali masu povinností. Na úrovni zdravia majte pod dohľadom dolné končatiny a žily v nich.

 

Býk

V ostatnom čase nevkladáte do osobných vzťahov dostatok energie. Nečudo, že chátrajú. Zmeňte optiku – a zväzok vyživte sviežimi vibráciami. Polovička to ocení. Akčnosť sa od vás vyžaduje aj na poli matérie. Financií máte dostatok – a to kvôli tomu, že ich ľúbite. Do osobnej kasy natekajú rady. V rámci zdravia ustriehnite imunitu. 

 

Blíženci

Pred vzdušnými bytosťami sa vinie príjemný a harmonický týždeň plný lásky. Osamelí Blíženci môžu naďabiť na dvoj-plameň. V prípade, že máte deti, viac sa s nimi učte – potrebujú dospelácke rady. V práci ustriehnite preťaženosť, prípadne aj vyhorenie. Na úrovni zdravia majte pod dohľadom chrbticu.  

 

Rak

Deti Mesiaca prežijú toľko lásky, koľko už dávno nie. Dôvod? Spravili ste si poriadok v hlave. V rodinných kruhoch pozor na manipuláciu iných. V práci zaregistrujete viac sokov a rivalov. Odrovnáte ich správnou argumentáciou. Tok financií sa zlepšuje, zdravotne ustriehnite krvný tlak.   

 

Lev

Vaši blízki vám zazlievajú, že ste až príliš starostlivý jedinec. Hoci to myslíte dobre, v skutočnosti im leziete na nervy. Siahnite po náprave. Ak máte deti či vnúčatá, veďte ich k športovým aktivitám – v ostatnom čase lenivejú. Na pracovnej báze visia vo vzduchu pozitívne zmeny, ktoré prinesú viac peňazí. V rámci zdravia ustriehnite únavu. 

 

Panna

V osobných zväzkoch ste až príliš autoritatívny jedinec. Všetko chcete mať podľa seba. Uvedomte si, že polovičke sa to nepáči – a preto sa od vás emočne vzďaľuje. V domácnosti sa pustite do upratovania – izby ukrývajú more harabúrd. V práci utužte kolektív. Peňažné toky sa vďaka akčnému prístupu zlepšujú. Zdravotne ste fit. 

 

Váhy

Kdesi vnútri si uvedomujete, že zväzok, v ktorom jestvujete, potrebuje čerstvé vetry. Nečakajte na zásah polovičky; o svieže vibrácie sa postarajte vo vlastnej réžii. Rodinným príslušníkom väčšmi prejavujte lásku a náklonnosť. Pracovnú ponuku, ktorá sa zjaví ako blesk z jasného neba, neodignorujte. Nemíňajte na zbytočnosti.

 

Škorpión

Na aktuálne dni budú vodné bytosti spomínať v dobrom. Všetky vzťahy prejdú zázračným uzdravením. Do zabudnutia upadnú aj dlhodobé spory či nešváry. V práci pozor na chyby vplyvom roztržitosti. Peniaze neschovávajte v pančuche – kúpte si peknú vec. V rámci zdravia ustriehnite trávenie. 

 

Strelec

Vo vzduchu visí zrada alebo sklamanie. Pravdepodobne vás podrazí blízky človek. Partnerstvo môže byť nahlodané aj neverou. V práci konajte trpezlivo – nevzdávajte sa, ak sa isté méty pretavujú do reality dlhší čas. Ustriehnite mamon. Na úrovni zdravia vás nemilo prekvapí choroba, ktorá vás už kedysi potrápila. 

 

Kozorožec

Hviezdy radia – v osobných vzťahoch nielen dávajte, ale aj berte. Ak len poskytujete, vyčerpávate sa. V prípade, že máte deti, odsledujte okruh ich priateľov. Nie je vylúčené, že sa stretávajú s nevhodnými osobami. V práci ste magnetom na úspech. Na finančnej báze pozor na zbytočné výdavky. Zdravotne vás môže potrápiť žalúdok.  

 

Vodnár

Vaše osobné zväzky chátrajú. Dôvod? Vládnu v nich stagnačné energie. Musíte ich oživiť – v opačnom prípade stroskotajú. V prípade, že fungujete v práci, ktorá vás nesaturuje, nebojte sa siahnuť po zmenách. Budú prospešné. Korekcie sa pretavia aj do lepších finančných tokov. Pite viac tekutín. 

 

Ryby

Na obzore je zmenové obdobie. Dlhodobé vzťahové starosti sa konečne rozlúsknu. Vodáci, ktorí jestvujú v nenaplňujúcich zväzkoch, odídu za lepším. V práci využite naplno svoj tvorivý potenciál – chrlíte jednu dobrú ideu za druhou. Ste magnetom na peniaze. Pozor na úrazy a nehody.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay