Kartoskop od 11. do 17. mája

11.05.2020 07:45

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Sandalfon -  karta Nech sa deje, čo sa má diať

Aktuálne obdobie je vhodné na: prijatie všetkého, čo príde do života; stotožnenie sa s teóriou, že sme súčasťou múdreho a sofistikovaného Božieho plánu; jestvovanie pre moment „tu a teraz“

Kľúčová afirmácia: „Som v Božích rukách.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou črevný systém

Kľúčový minerálny kameň: chalcedón

Baran

Určitý človek odíde z vášho života, a to nečakane. Nesmúťte – ide o vec prirodzenej evolúcie. Na pracovnej pôde sa pred vami vinie novátorské obdobie. Ak prahnete po zmenách, siahnite po nich práve teraz. Korekcie sa pretavia aj do kvalitnejších finančných tokov. Na úrovni zdravia ustriehnite lonovú oblasť. 

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Býk

Vaša polovička alebo blízka osoba z vás má strach. Chrlíte škodlivú lávu, a to v podobe hnevu a hanlivých slov. Siahnite po náprave. V opačnom prípade sa od seba emočne vzdialite. Na pracovnej báze viete, čo robíte – a robíte to dobre. Len tak ďalej! Peniaze prichádzajú zo všetkých strán. Zdravotne ste fit. 

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Blíženci

V osobnom vzťahu sa stráňte náročnosti a kriticizmu. Vašej polovičke to prekáža. Zlepšite komunikáciu. V práci rozdynamizujte to, čo dlhodobo stojí a stagnuje. Pasivita a lenivosť nie sú na mieste – nahraďte ich akčnosťou a odvážnosťou. Za volantom dávajte väčší pozor. 

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Rak

Ak máte pocit, že vás polovička alebo blízka osoba drží v hrsti, manipulujúc vaším ja, vedzte, že nejde o výmysel. Je to fakt. Spravila si z vás bábku na špagátiku. Povedzte jasné nie. V práci sa otvorte novým výzvam a métam. Nemíňajte na zbytočnosti a malichernosti. Pite viac tekutín – telo ich potrebuje. 

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Lev

V týchto dňoch sa od vás očakáva ráznosť a rozhodnosť. K určitej veci – spojenej s citovým alebo ľúbostným životom – budete musieť zaujať striktný postoj. V práci odštartujte nové výzvy – aj keby mali pôsobiť riskantne. S peniazmi opatrne, najmä s ohľadom na väčšie investície. Na úrovni zdravia ukočírujte urogenitálny trakt. 

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Panna

Pred Pannami sa črtá „hojdačkové“ obdobie. Pokým citová sféra bude nanič, v práci zažijete množstvo príjemne prekvapivých chvíľ. Osobný vzťah prechádza krízou – či si to priznáte, alebo nie. V zamestnaní ste hotovým kráľom a kráľovnou – darí sa vo všetkom, do čoho vrazíte energiu. Na úrovni zdravia majte pod dohľadom žlčník a pečeň. 

Osobný výklad? Kliknite. 

 

 

Váhy

Viaceré Váhy môžu prežiť citovú dilemu, zvažujúc, si ostať v pôvodnom zväzku, alebo sa otvoriť novým vetrom. V prípade, že máte deti, posilňujte v nich odvahu – v ostatnom čase sú ustráchaným klbkom. V práci sa vám darí – a rovnako kvalitne priťahujete aj peniaze. S alkoholom opatrne!

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Škorpión

Aktuálny vzťah vás nenapĺňa. Kdesi vnútri cítite, že by to chcelo čosi nové, svieže, neošúchané. Pozhovárajte sa s polovičkou – a odhaľte svoje skutočné potreby. V práci uskutočnite nevyhnutné zmeny – lepšie si zorganizujte čas. Stráňte sa zbytočných stresov. Počas aktuálneho obdobia vás môže potrápiť choroba z minulosti. 

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Strelec

Zväzok, v ktorom jestvujete, stagnuje. Je žiaduce vliať doň novátorské a čerstvé vibrácie. Nečakajte na zásah polovičky – uskutočnite to vo vlastnej réžii. V práci pozor na lži, špekulácie, machinácie, podvody. Klamstvá by sa odhalili rýchlosťou blesku. Na úrovni zdravia majte pod drobnohľadom srdce, tlak, tep a cievy. 

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Kozorožec

Vo vzduchu visí podpásovka, a to od osoby, od ktorej by ste to vonkoncom nečakali. V osobnom vzťahu ustriehnite flirty či neveru – najmä zo strany polovičky. V práci viac konajte ako snívajte. Fantazírovanie vášmu ja nesvedčí. V prípade, že dlhodobo odkladáte určitý operačný zákrok, zrealizujte ho práve v týchto dňoch.  

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Vodnár

Pred vzdušnými jedincami sa vinie etapa, na ktorú nebudú spomínať s úsmevom na perách. Peripetie sa črtajú aj na úrovni vzťahov, aj na materiálnej báze. V osobnom vzťahu hrozia „krvavé“ rozbroje, v práci zasa pokarhania zo strany nadriadených. Toto všetko sa podpíše pod zdravotný stav – predovšetkým psychiku. 

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Ryby

Osobné vzťahy sa utužujú, osamelí Neptúnovci môžu naďabiť na spriaznenú dušu. Oplatí sa mať oči na stopkách. Pozvanie do milej spoločnosti neodmietnite. Rovnako neodignorujte rodinné posedenia či seansy. V práci utužte kolegiálne zväzky. Na úrovni zdravia majte pod dohľadom respiračný trakt. 

Osobný výklad? Kliknite. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay