Kartoskop od 11. do 17. marca

08.03.2019 08:43

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Uriel – karta Príbytok

Aktuálny týždeň je vhodný na: zmeny spojené s bývaním; predaj alebo kúpu nehnuteľnosti; rekonštrukčné práce; estetické úpravy príbytku; zadováženie si pekných a oku lahodiacich vecí, ktoré zútulnia byt alebo dom; veľké upratovanie /domácnosti aj pracovného prostredia/; očistu priestorov
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „V mojej domácnosti a v priestoroch, ktoré užívam, vládnu harmonické, láskyplné a dobrotivé energie.“
Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa sa treba väčšmi starať o pohybový aparát
Kľúčový minerálny kameň: rubín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: príjemným dňom nateraz odzváňa. Vo vzduchu visia vzťahové peripetie, ktoré vám odsajú príliš veľa energie. Polovičku vnímajte takú, aká je – nesnažte sa ju meniť na svoj obraz. Práca, kariéra a financie: na obzore sú takzvané ambivalentné dni. Chvíľami budete plný sily, chvíľami vyšťavený ako citrón. Aktívne dni zužitkujte naplno; počas tých slabších oddychujte. Zdravotný stav: haprovať môže krvný tlak.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: zemskí jedinci môžu zažiť príjemnou erotikou popretkávaný týždeň. S polovičkou vyskúšajte nové praktiky – naplnia vás spokojnosťou. A radostným fluidom nebude šetriť ani partner či partnerka. Práca, kariéra a financie: ste plný tvorivej a inovatívnej sily. Materiálny nápad, ktorý vám skrsne v hlave, zrealizujte. Hlavne žiadne strachy. Finančné kohúty sú otvorené. Zdravotný stav: počas aktuálnych dní viac športujte. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vaša polovička alebo blízky človek si myslí, že do vzájomného vzťahu nevkladáte dostatok energie. Skrátka – len v ňom ste, čakajúc, čo sa bude diať. Prebuďte v sebe aktívnu šelmu. Práca, kariéra a financie: dynamickosť sa od vás očakáva aj na poli matérie. Uvedomte si, že úspech neprichádza sám – treba sa oň pričiniť. Uvažujte pozitívne – na skeptické myšlienky zabudnite. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete bolesti hlavy. 
 
RAK
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní utužte rodinné vzťahy. Postarajte sa o to, aby v domácnosti vládli láskyplné energie. Máte v rukách všetky potrebné páky. Práca, kariéra a financie: vaši kolegovia si myslia, že ste takzvaný osamelý hráč. Izolujete sa, schovávate, oplývate tajomstvami. Buďte viac kolektívny jedinec – takto sa vám na poli práce bude fungovať oveľa ľahšie. Zdravotný stav: dbajte na zdravú stravu. 
 
LEV
Láska a vzťahy: duchovné sféry radia – prestaňte si prikrášľovať ľudí, ktorí vás obklopujú. V podstate sú úplne iní než ich vidíte, presnejšie chcete vidieť. Uzrite ich pravú tvár. Odstrihnite sa od energo-upírov. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase vládne na poli matérie nesúlad medzi vydanou a prijatou energiou. Ak máte pocit, že viac dávate, nebojte sa vypýtať si za odvedenú robotu viac. Zdravotný stav: haprovať môžu oči, ale aj chrbtica. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia cibreniu seba-lásky. Zabudnite na potreby okolia – venujte sa vlastnému Ja. Doprajte si aj to, čo ste si odriekali dlhý čas. Práca, kariéra a financie: na poli matérie sa od vás očakáva rázny a fixný verdikt. Nebalansujte a neoscilujte – k pracovnej téme zaujmite rozhodný postoj. Zdravotný stav: ak vás už dlhodobo trápia neidentifikovateľné tráviace ťažkosti, vyhľadajte pomoc lekára. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: niekto si z vás robí takzvaný dobrý deň – manipuluje vami a hrá sa na mačku a myš. Uvedomte si svoju silu a hodnotu – a nikomu nedovoľte, aby vami mával tak, ako chce on sám. Práca, kariéra a financie: duchovné sféry hovoria – do roboty vkladáte príliš veľa energie. Zľavte z tempa. V opačnom prípade môžete ochorieť. Zdravotný stav: okrem materiálnej únavy dbajte na zdravý pohybový aparát. Cvičte. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: duchovná ríša hovorí – do osobného vzťahu sa vkladáte až príliš. A polovička to nedokáže oceniť. Zľavte z dajnosti. A naučte sa brať. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nie sú vhodné na takzvané vybíjanie pracovných batérií. Majte hranice a mantinely – v žiadnom prípade sa nepresilujte. Môžete na to doplatiť, a to aj psychickými problémami. Zdravotný stav: okrem psychiky ustriehnite kvalitu spánku. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: ste plný lásky – a dokážete ju rozosievať do širokého okolia. A to je dobre. Veď už dávno ste si uvedomili, že láskavý prístup dokáže zázraky. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch môžete blízko seba zaregistrovať sokov, rivalov, neprajníkov a nepriateľov. Majte sa na pozore – a včas ich odhaľte. Poradí vám intuícia – vnútorný pocit. Zdravotný stav: škrt cez rozpočet vám môžu urobiť respiračné ťažkosti. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: vaša polovička má pocit, že v posteli čosi nie je s kostolným poriadkom. Áno, váš intímny život hapruje. Uskutočnite nápravu – uvedomte si, že každý vzťah potrebuje aj sexuálny „výboj“. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – o tom, čo chcete, viac hovorte – emócie si neschovávajte v útrobách. Vďaka otvorenému prístupu predídete problémom či konfliktom na poli matérie. Zdravotný stav: pozor na prechladnutie. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na obzore je týždeň vhodný na cestovanie. S polovičkou alebo blízkou osobu si naplánujte „trip“, prípadne aj dovolenku. Do vzájomného vzťahu tak natečú svieže vibrácie. Práca, kariéra a financie: na materiálne výzvy nateraz zabudnite – viac pozornosti orientujte do zväzkov, ktoré vás obklopujú. Uvedomte si, že nielen prácou je človek živý. Zdravotný stav: pod dozorom majte močové cesty a genitálie. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: stráňte sa kučeravých myšlienok – zvlášť v prípade, že máte vzťah. Ďakujte za polovičku – a neháďžte jej do chrbta jedovaté šípy v podobe flirtov, či dokonca nevery. Príde na to. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase viac snívate ako konáte. Drieme vo vás pocit, že úspech príde sám. Na túto skreslenú tézu zabudnite. Len zdravá aktivita a dynamika prináša človeku zdar a prosperitu. Zdravotný stav: haprovať môže imunita. Pozor aj na sexuálne prenosné ochorenia. 
 
 
Horoskop nie je striktným určením futúra. Ide o odporúčanie a usmernenie. Riadiť sa treba najmä zdravým umom skombinovaným s intuíciou. 
Zdroj obrázkov: pixabay