Kartoskop od 12. do 18. júla

11.07.2021 21:15

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Cafkiel – karta Ja

Aktuálny týždeň je vhodný na: investovanie pozornosti do vlastného ja; sústredenie sa na vlastné potreby – nie na potreby či požiadavky iných; cibrenie sebalásky a sebahodnoty

Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Som úžasný človek.“

Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa sa treba vo väčšej miere starať o tráviace mechanizmy

Kľúčový minerál: jantár

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Osamelí ohniváci môžu naďabiť na spriaznenú dušu. Treba mať však oči dokorán. Práca, kariéra a financie: Na poli matérie dbajte na korektnosť, čestnosť a spravodlivosť. Vedzte, že akákoľvek lož alebo špekulácia by na povrch vyplávala rýchlosťou blesku. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu točáky.

Výklad na rok 2022? Kliknite. 

 

Býk

Láska a vzťahy: Vzťahové alebo citové starosti odplávajú do stratena. Niektoré vyriešite vo vlastnej réžii, iné sa vykryštalizujú samy. Práca, kariéra a financie: Vo vzduchu visí enormný stres. Snažte sa ho minimalizovať. V opačnom prípade sa objavia zdravotné ťažkosti, z ktorých by ste sa vysekávali dlhší čas. Zdravotný stav: Korigujte psyché.

Výklad na rok 2022? Kliknite. 

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Vzťahové nuansy sa rozplynú. Na obzore sú príjemné stretnutia či milé spoločenské udalosti. Práca, kariéra a financie: Majte hranice a mantinely – nikomu nedovoľte, aby na vás váľal svoje povinnosti či úlohy. Učte sa hovoriť „nie“. Zdravotný stav: Život vám môžu znepríjemniť bolesti hlavy. 

Výklad na rok 2022? Kliknite. 

 

Rak

Láska a vzťahy: Duchovná ríša apeluje na zdravú a otvorenú komunikáciu v osobných vzťahoch. Hovorte tak, ako vám ústa narástli. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni žičia ľudskosti. Pomôžte tým, ktorí to potrebujú. Ak vás kolega požiada o radu či usmernenie, bez váhania ju poskytnite. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu starosti s motorikou.  

Výklad na rok 2022? Kliknite. 

 

Lev

Láska a vzťahy: Ustavične sa vraciate do minulosti, prehodnocujúc staré a boľavé témy. A to je chyba. Žite pre moment tu a teraz. Práca, kariéra a financie: Osobnú energiu vrazte do všetkého, čo nesie punc čerstvosti a sviežosti. Realizácia nových výziev sa pretaví do kvalitných finančných tokov. Zdravotný stav: Pozor na žalúdok a okolité orgány.   

Výklad na rok 2022? Kliknite. 

 

Panna

Láska a vzťahy: Do vašich vzťahov sa vkrádajú duchovia lží. Je možné, že v istých veciach klamete vy, no zároveň je možné aj to, že nepravdu používa vaša polovička. Práca, kariéra a financie: Vo vzduchu visia hádky a spory. Nedajte sa vytočiť. Za každých okolností si zachovajte chladnú hlavu. Zdravotný stav: Jedzte veľa ovocia a zeleniny.

Výklad na rok 2022? Kliknite. 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Ak ste muž, prebuďte v sebe energie Adonisa, ak žena, vibrácie Afrodity. Uvedomujte si svoje fyzické aj duchovné kvality – a prezentujte ich. Práca, kariéra a financie: Nepreberajte na svoje plecia cudzie bremená. Nebuďte ako odpadkový kôš. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete starosti s pohybovým aparátom.

Výklad na rok 2022? Kliknite. 

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Pri dialógoch s blízkymi sa nesnažte mať zakaždým pravdu. Uvedomte si, že niekedy je dôležité okresať takzvaný ego-hrebienok. Práca, kariéra a financie: Sudičky úspechu a hojnosti stoja po vašom boku. Objavia sa aj nečakané peniaze. Investujte ich do niečoho pekného. Zdravotný stav: Pite veľa tekutín.

Výklad na rok 2022? Kliknite. 

 

Strelec

Láska a vzťahy: Vaše vzťahy – osobné, rodinné, priateľské či kolegiálne – sú nudné a stereotypné. A preto nefungujú tak, ako by mali. Vneste do nich ducha novátorskosti. Práca, kariéra a financie: V ostatnom čase ste lenivec a pecivál, ktorému sa do ničoho nechce. Siahnite po náprave. Oživte v sebe pomyselnú dravú šelmu. Zdravotný stav: Chrbát prahne po masáži.  

Výklad na rok 2022? Kliknite. 

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Zájdite medzi ľudí, oprášte staré kontakty. Pozvanie na oslavu neodmietnite. Práca, kariéra a financie: Na poli matérie sa vás zmocňuje dilema. Ponorte sa do ticha a opýtajte sa vnútorného dieťaťa, čo vlastne chce. Rozhodnite sa podľa neho. Zdravotný stav: Ak treba, schudnite.

Výklad na rok 2022? Kliknite. 

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Duchovná ríša radí – ustriehnite zbytočné žiarlivostné scény. Pravda je taká, že niekedy sú absolútne neopodstatnené. Práca, kariéra a financie: Mozgové závity vám frčia na plné obrátky. Výsledok? Množstvo brilantných nápadov. Nebojte sa ich pretaviť do reality. Zdravotný stav: Zmeňte životosprávu. 

Výklad na rok 2022? Kliknite. 

 

Ryby

Láska a vzťahy: V ostatnom čase z vás sála smútok. Rozveseľte sa – a to ľubovoľným spôsobom. Napríklad aj v milej spoločnosti. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša radí – dbajte na súlad medzi materiálnou a citovou sférou. Takzvaný životný čas rozdeľte na dve rovnocenné „kôpky“. Venujte sa v zhodnej miere vzťahom i práci. Zdravotný stav: Pozor na prekyslenosť žalúdka.

Výklad na rok 2022? Kliknite. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay