Kartoskop od 16. do 22. marca

16.03.2020 07:51

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Haniel – karta Poriadok

Aktuálny týždeň je vhodný na: vyčistenie všetkých „buniek“ života; pomyselný detox hlavy aj tela; vyupratovanie príbytku

Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Vnútri mňa aj okolo mňa vládne dokonalý poriadok.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba konzumovať ľahšiu a výsostne jarnú stravu

Kľúčový minerálny kameň: krištáľ

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Jestvujúci vzťah sa upevní, ba dokonca sa doň vleje viac lásky. Na obzore je prudká romantika. Práca, kariéra a financie: Vo vašej blízkosti sú hádaví ľudia. Je možné, že s nimi vstúpite do ostrého dialógu. Dbajte na sebaovládanie. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete starosti s tlakom alebo tepom.  

 

Býk

Láska a vzťahy: Maximum času trávte s tými, ktorých ľúbite. Siahnite po spoločenských hrách. Práca, kariéra a financie: Ak ste dosiaľ stagnovali, teraz sa stojace vody rozhýbu. Dostaví sa nečakaný úspech. Nezabudnite sa zaň poďakovať nebeským sféram. Zdravotný stav: Pite ovocné šťavy.  

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Vaša polovička má pocit, že ste ako nečitateľná kniha. Nečudo, že vzťah hapruje. Väčšmi sa otvorte – prejavte svoje emócie. Práca, kariéra a financie: Na obzore je zaujímavá materiálna výzva. Duchovné sféry radia – nesmiete nad ňou príliš premýšľať. Jednoducho sa do nej pustite. Zdravotný stav: Správne dýchajte.  

 

Rak

Láska a vzťahy: Pozornosť neorientujte do osobného vzťahu, ale do priateľov. Ak sa s nimi nemôžete stretnúť osobne, čiahnite po telefóne. Práca, kariéra a financie: Váš materiálny svet je príliš rutinný a nudný. Zrejme aj preto registrujete úbytok peňazí. Zmeňte prístup – skrátka, k povinnostiam pristupujte inak než dosiaľ. Zdravotný stav: Objavia sa bolesti hlavy.  

 

Lev

Láska a vzťahy: Zväzky, v ktorých vyhasla láska, sa dajú do poriadku. Dôvod? Obaja urobíte nevyhnutné kompromisy. Práca, kariéra a financie: Venujte sa záľubám alebo koníčkom - vaše ja to potrebuje. Zdravotný stav: Ak treba, schudnite.  

 

Panna

Láska a vzťahy: Polovička alebo blízka osoba má pocit, že vo vašom vzťahu vládne nerovnováha – ona len dáva, vy zasa beriete. Zmeňte to. Práca, kariéra a financie: Práca vás baví – a to je dobre. Veď už veľakrát ste zistili, že ak do vykonávaných činností vkladáte srdce, všetko ide ako po masle. Zdravotný stav: Korigujte stravu.

 

Váhy

Láska a vzťahy: Ak určité vzťahy haprujú, dôvod nehľadajte na druhej strane – tkvie vo vás. Porozmýšľajte nad negatívnymi vlastnosťami a črtami. Práca, kariéra a financie: Duchovné sféry vystríhajú – pozor na klamstvá či intrigy. Mohli by sa rýchlosťou blesku otočiť proti vám. Zdravotný stav: Potrápi vás trávenie. 

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Váš vzťah prahne po spoločnej aktivite. Tou môže byť napríklad pekný jarný výlet, či aspoň prechádzka. Práca, kariéra a financie: Ste plný tvorivej sily. Nebojte sa dobré nápady či idey pretaviť do reality. Prinesú osoh – aj morálny, aj materiálny. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete bolesti hlavy alebo slabnúci zrak.  

 

Strelec

Láska a vzťahy: Duchovná ríša vystríha – dávajte si pozor na vzťahovú neúprimnosť. Vaša polovička má laserové oči – a lož by odhalila rýchlosťou blesku. Práca, kariéra a financie: Ste v období prudkých a nečakaných zmien – a to aj na poli matérie. Ak sa odohrajú, nebojujte proti nim. Plne ich akceptujte. Zdravotný stav: Pozor na hrdlo. 

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Počas aktuálneho týždňa sa budete cítiť osamelo a izolovane. To – pochopiteľne – nahlodá psychiku. Zavolajte dobrému priateľovi. Práca, kariéra a financie: Pokúšajte Šťastenu – môže vám „pričarovať“ menšiu výhru. Zdravotný stav: Zásadnejšie problémy spojené s kardio-systémom predebatujte s lekárom. 

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Na obzore je obdarúvací týždeň. Urobte si radosť – a tak svojmu ja doprajte to, po čom dlhodobo túži. Práca, kariéra a financie: V ostatnom čase ste ako vyžmýkaný citrón. Dôvod? Na plecia ste si naložili enormný pracovný náklad. Zľavte z tempa. Zdravotný stav: Okrem psychiky ustriehnite zápalové procesy. 

 

Ryby

Láska a vzťahy: Blízkym prekáža, že ich ustavične za niečo kritizujete. Neakceptujete ich svojskosť, ale každého člena domácnosti chcete preonačiť na svoj obraz. Práca, kariéra a financie: Pokým doma ste generál, v práci so sebou nachávate zametať. Naučte sa hovoriť nie. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete bolesti nôh. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay