Kartoskop od 2. do 8. mája

01.05.2022 19:55

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Uriel – karta Práca

Aktuálne obdobie je vhodné na: transformácie spojené s materiálnou oblasťou; štartovanie nových pracovných či podnikateľských mét; uskutočňovanie krokov, ktoré vedú k otvoreniu finančných kohútikov; posilňovanie životných koreňov; cibrenie vše-odvahy

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní sa môžu objaviť bolesti nôh

Kľúčový minerálny kameň: granát

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Ustriehnite hádavé jednanie a tiež pichľavé slová. Mohli by ste raniť blízku osobu. Práca, kariéra a financie: Strach, ktorý v sebe máte, nie je založený na pravde. Zbavte sa ho čím skôr – kým sa nestihne pretaviť do toho, čoho sa týka. Zdravotný stav: Zrejme sa vám vráti staré alebo chronické ochorenie.

Pozhovárajme sa...

 

Býk

Láska a vzťahy: Je vo vás veľa napätia – pravdepodobne vplyvom početných povinností. Pokúste sa starosti z roboty neprenášať do domáceho prostredia. Práca, kariéra a financie: Nepresilujte sa. A časť kompetencií delegujte na ostatných. Zdravotný stav: Problémy vám môže narobiť chrbtica.   

Pozhovárajme sa...

 

Blíženci

Láska a vzťahy: V ostatnom čase pôsobíte chladne a rezervovane. Nečudo, že aj okolie sa k vám správa odmerane. Zmeňte prístup. Práca, kariéra a financie: Viac ako inokedy platí – pomaly ďalšej zájdeš. Nerobte zbrklé činy. A disponujte trpezlivým Ja. Zdravotný stav: Haprovať môže srdcovo-cievny systém.    

Pozhovárajme sa...

 

Rak

Láska a vzťahy: Aktuálne dni vám vyčarujú úsmev na perách. Dôvod? Mimoriadne kvalitné osobné zväzky. Polovička pre vás spraví aj nemožné. Práca, kariéra a financie: Ak istá materiálne vec stagnovala, teraz sa uvedie do pohybu. Vaše finančné kohútiky sa otvárajú. Zdravotný stav: Neduhy, ktoré vás sužujú, majú genetický charakter.    

Pozhovárajme sa...

 

Lev

Láska a vzťahy: Ste na výslní. Polovička alebo rodina vám znesie aj modré z teba. Profitujte z toho – nie však tak, aby vám narástlo ego. Práca, kariéra a financie: Za ostatné obdobie ste zaznamenali boom v úspechoch. A v takýchto koľajach sa ponesú aj nasledujúce dni. Zdravotný stav: Cítite sa dobre.     

Pozhovárajme sa...

 

Panna

Láska a vzťahy: Určitý zväzok, ktorý bol vplyvom hádky „nabúraný“, sa scelí. Prispejú k tomu zdravé kompromisy. Práca, kariéra a financie: Niečo nevyjde. „Neponorte“ sa však do skepsy či rezignácie. Ostávajte pozitívne naladený človek. Zdravotný stav: Ak potrebujete pomyselný reset, oddýchnite si.     

Pozhovárajme sa...

 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Na obzore sú pekné chvíle s tými, ktorí sú vášmu srdcu blízki. Rodinnému pikniku v prírode nepovedzte „nie“. Práca, kariéra a financie: Vo vašej blízkosti je závistlivec. Noste ochranné minerály – napríklad záhnedu. Zdravotný stav: Haprovať môže zrak alebo sluch.  

Pozhovárajme sa...

 

Škorpión

Láska a vzťahy: S polovičkou oživte intímny život – je na bode mrazu. Uvedomte si, že zväzky potrebujú aj pomyselnú posteľovú vzpruhu. Práca, kariéra a financie: Ste ako perpetuum mobile. Dávajte si však pozor, aby ste to s povinnosťami neprepískli. Majte hranice. Zdravotný stav: Chráňte si respiračný trakt.   

Pozhovárajme sa...

 

Strelec

Láska a vzťahy: Blízki majú pocit, že ste autoritatívny jedinec, ktorý nepočúva iné názory. A veruže majú pravdu! Práca, kariéra a financie: Ak chcete čosi upraviť alebo zmeniť, urobte tak práve teraz – ste pod hviezdami veľkých transformácií. Zdravotný stav: Organizmus prahne po novej životospráve.     

Pozhovárajme sa...

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: V ostatných dňoch alebo týždňoch ste spravili viaceré prešľapy. Duchovné sféry veria, že ste sa z nich poučili. A teda ich už nezopakujete. Práca, kariéra a financie: Povinnosti vás nudia. Dôvodom je, že k nim pristupujete rutinne. Zmeňte optiku. Zdravotný stav: Pod kontrolou majte kardiovaskulárny systém.    

Pozhovárajme sa...

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Určitá osoba si na vás zgustne – čosi vám vráti. Akceptujte to. V živote funguje zákon rovnováhy a spravodlivosti. Práca, kariéra a financie: Zdar zaregistrujú zamestnaní aj podnikajúci Vodnári. Ovplyvňujú vás hviezdy šťastia. Zdravotný stav: Za volantom opatrne!    

Pozhovárajme sa...

 

Ryby

Láska a vzťahy: Až príliš zasahujete do života blízkych! Dovoľte im voľne a slobodne dýchať. Práca, kariéra a financie: Vaša hlava produkuje jednu dobrú ideu za druhou. Zrealizujte ich – a zlepšite tak aj svoje peňažné toky. Zdravotný stav: Nerobte rýchle a prudké pohyby.    

Pozhovárajme sa...

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay