Kartoskop od 21. do 27. januára

17.01.2019 23:05

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Michael – karta Transformácia

Aktuálny týždeň je vhodný na: zmeny, korekcie a transformácie, a to v rôznych sférach bytia; ukončenie toho, čo nefunguje, a vpustenie čerstvých energií do života; osobnostný prerod
V tomto týždni sa treba vyhýbať: státiu na mieste; fungovaniu v nevyhovujúcich štruktúrach; spoliehaniu sa na takzvané zázraky
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Mením svoj život k lepšiemu.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: žalúdok a okolité orgány
Kľúčový minerálny kameň: jantár
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní budete mať kučeravé myšlienky. Obzvlášť pozorní by mali byť tí Barani, ktorí sú vo vzťahu. Flirty by ste polovičke vysvetľovali len veľmi ťažko. Práca, kariéra a financie: ak vás na pracovisku hnevajú zlomyseľní, zákerní alebo intrigánski ľudia, porozmýšľajte, či sa nesprávate rovnako. Veď staré známe hovorí – vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá. Zdravotný stav: objaviť sa môžu drobné poranenia končatín.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí spor alebo konflikt s blízkou osobou. Pri nedorozumení sa nesnažte silou-mocou pretláčať svoje uhly pohľadu. Chce to zdravý kompromis – to je jediná cesta. Práca, kariéra a financie: ak túžite po zmenách na poli matérie, pustite sa do nich práve teraz. Sudičky sú vám naklonené. Hlavne žiadne strachy. Veď už viackrát ste sa presvedčili, že obavy sú vaším veľkým nepriateľom pri raste a napredovaní. Zdravotný stav: pozor na hrdlo. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: duchovná ríša hovorí – vo vzťahových veciach máte na očiach ružové okuliare. Určitú osobu alebo situáciu si prikrášľujete a čačkáte. Čoskoro príde vytriezvenie, a to môže byť bolestivé. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa nepúšťajte do žiadnych veľkých aktivít či projektov. Nič dobré by nepriniesli. A – navyše – odčerpajú vám neskutočné množstvo energie. Zdravotný stav: haprovať môžu zuby, oči alebo uši. 
 
RAK
Láska a vzťahy: v posledných dňoch len dávate. Nečudo, že vaše Ja sa unavuje a vyšťavuje. Pristúpte k zmene – a začnite aj brať. Zrazu uvidíte, že vo vašej blízkosti sú ľudia, ktorí vám dokážu odovzdať masu lásky. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visia nečakané výdavky - pripravte si na ne rezervu. Na peniaze nikdy nenadávajte. Ide o živú energiu – a ak si ju znepriatelíte, budú od vás odskakovať. Zdravotný stav: pozor na vyprázdňovanie. 
 
LEV
Láska a vzťahy: ste ako pichľavý škorpión. Srší z vás hnev a zloba. Nečudo, že sa vám blízki vyhýbajú. Boja sa vašich útokov i reakcií. Uskutočnite charakterovú korekciu. Práca, kariéra a financie: počas aktuálnych dní skrsne vo vašej hlave skvelý nápad. Nebojte sa mu vtlačiť punc reálnosti. Ak vás niekto z kolegov požiada o pomocnú ruku, neodmietnite ju. Zdravotný stav: ochromiť vás môžu nečakané tráviace ťažkosti. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: ste ako zatvorená kniha. V ostatných dňoch si v sebe schovávate všetky pocity aj emócie. Siahnite po náprave – blízkym vaša uzavretosť nesmierne prekáža. Práca, kariéra a financie: doteraz ste sa cítili ako vyžmýkaný citrón. V aktuálnom období sa do vášho Ja vracia stratená sila. Budete ako perpetuum mobile. Aktivity, do ktorých vrazíte energiu, vyjdú nad očakávania. Zdravotný stav: pozor na respiračný trakt. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: nuansou aktuálnych dní je, že sa vraciate k starým a bolestivým témam. Pravdepodobne neviete blízkej osobe prepáčiť prešľap, ktorý urobila. Uvedomte si, že človek je omylný – a preto robí chyby. Práca, kariéra a financie: k povinnostiam nepristupujte ako k záťaži – vkladajte do nich veľa lásky. Len vtedy vám prinesú zdar a osoh. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s pohybovým aparátom, ale aj s kardiovaskulárnym systémom. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – pri riešení dôležitých citových alebo vzťahových tém sa riaďte intuíciou, teda internými vnuknutiami. Budú správne. Práca, kariéra a financie: opäť máte tendenciu zhadzovať sa. Uvedomte si svoje kvality a plusy – a manifestujte ich. Póza šedej myšky, ktorá čaká, že si ju niekto všimne, vášmu Ja nesvedčí. Zdravotný stav: ochromiť vás môžu tráviace neduhy. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: vo vzťahoch ste príliš autoritatívny a manipulatívny jedinec. Vašim blízkym to prekáža. Zľavte zo svojho prehnaného gerojstva. Práca, kariéra a financie: na plecia si toho beriete príliš veľa. Hoci si myslíte, že všetko hravo zvládnete, mýlite sa. Vaše Ja je unavené. A čoskoro vám to dá patrične pocítiť. Zdravotný stav: okrem vyšťavenosti ustriehnite respiračný trakt. Vyhýbajte sa osobám s virózami. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: ak vás čosi na ľúbostnej báze trápi, odpoveď nehľadajte vo vonkajšom prostredí. Ukrýva sa vnútri vás. Meditujte –a skrze rozjímania pochopíte, prečo sa vám deje to alebo ono. Práca, kariéra a financie: na obzore je nepriateľ, sok alebo rival. Pravdepodobne vám niekto hodí meč do chrbta. Oplatí sa mať oči na stopkách, držiac sa hesla – dôverujem, ale preverujem. Zdravotný stav: haprovať môže psychika. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – pozor na chyby z minulosti. Je možné, že v týchto dňoch urobíte prešľap, aký ste už kedysi spravili. A vtedy vám priniesol nemalé citové starosti. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni majú novátorský charakter. Áno, pustiť sa môžete do čerstvých výziev. Hviezdy sú naklonené úspechu. A rovnako žičia výhram. Zdravotný stav: pod dohľadom treba mať najmä urogenitálny trakt. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: pred vodákmi sa črtá takzvaný ničotný týždeň. Ste pasívny, lenivý a zaspatý jedinec. Pozor na to, aby ste si takýmto spôsobom neznepriatelili polovičku či blízkych ľudí. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visia nečakané materiálne zmeny. Niektoré môžu zabolieť. Uvedomte si však, že pre vaše Ja sú nevyhnutné. Časom ich význam pochopíte. Zdravotný stav: pozor na úrazy. Haprovať môže aj psychika. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay