Kartoskop od 22. do 28. apríla

12.04.2019 07:44

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Metatron – karta Duchovné zrenie

Aktuálny týždeň je vhodný na: zaujímanie sa o duchovné alebo spirituálne témy; nasávanie ezoterických či mystických poznatkov; načúvanie intuícii; vedenie dialógov s Bohom, anjelmi alebo nanebovzatými majstrami; akékoľvek vzdelávanie; transcendentálne múdrenie
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Duchovne zrejem, a tak sa približujem k Bohu.“
Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa treba ustriehnuť najmä hlavu a psychiku
Kľúčový minerálny kameň: čaroit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – aktuálne dni investujte do vlastného ja. Cibrite sebalásku, sebaúctu a sebahodnotu. Doprajte si viac. Skrášlite sa. Práca, kariéra a financie: pred ohnivákmi sa črtá vynikajúci materiálny týždeň. Všetky méty sa pretavia do reality – a prinesú osoh. Áno, aj finančný. Mädlite si ruky – po vašom boku stoja sudičky výhier. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä imunitu.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: ak sa vás vo vzťahu zmocňuje podozrenie, že polovička má zajačie úmysly, a to kvôli tomu, že paktuje s iným človekom, vedzte, že ide o vymyslené a neopodstatnené strachy. Práca, kariéra a financie: cítite sa nenaplneno. Aktivity, do ktorých vrážate energiu, vám neprinášajú saturáciu. Áno, je najvyšší čas pouvažovať nad ráznymi materiálnymi zmenami. Zdravotný stav: ochromiť vás môže žalúdočná neuróza. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia erotike a intimite. S polovičkou vyskúšajte niečo nové – na základe toho sa zväzok rozfarební a posilní. Práca, kariéra a financie: ste ako továreň na nápady – vo vašej hlave vzniká idea za ideou. A vďaka tomu ste úspešný jedinec. V tomto trende budete pokračovať i naďalej. Zdravotný stav: množstvo úloh a povinností sa môžu podpísať pod nepríjemné bolesti hlavy. 
 
RAK
Láska a vzťahy: láska k vám prúdi plným priehrštím. Ak ste v osamelom móde, obklopujú vás masy záujemcov. V prípade, že jestvujete vo zväzku, rapídne sa vylepšuje. Polovička vás miluje – a dáva vám to patrične pocítiť. Práca, kariéra a financie: citovú harmóniu na poli osobného zväzku narušia medziľudské nuansy na poli matérie. Zrejme si niekým z práce vojdete do vlasov. Z potýčky vyjdete ako víťaz. Zdravotný stav: pozor na žalúdok. 
 
LEV
Láska a vzťahy: ak sa dlhší čas pokúšate uloviť srdce určitého človeka, vedzte, že teraz sa vám to konečne podarí. Áno, všimne si vás – a city vám opätuje plným priehrštím. Práca, kariéra a financie: minulý týždeň bol akčný, ten súčasný bude iný. Veľké projekty odsuňte na neskôr. Radšej si poriadne oddýchnite. Napokon, do relaxačného módu ste sa neponorili už dlhší čas. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite chrbticu. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: na obzore sú romantické chvíle s milujúcou osobou alebo blízkymi jedincami. Odovzdáte si veľa prajných citov. A skvelo sa pozhovárate. Aj o témach, ktoré dlhodobo tleli pod povrchom. Práca, kariéra a financie: v prípade, že túžite po pracovných transformáciách, aktuálne dni sú na ne priam stvorené. Korekcií sa nebojte – všetky budú správne a osožné. Zdravotný stav: pozor na virózy a zápalové procesy. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vaša polovička si myslí, že vo zväzku vládnu stagnačné a takzvané mŕtve energie. Zrejme vám to prízvukuje už dlhší čas. Uskutočnite nápravu, a to obaja. Ideálne čím skôr. Práca, kariéra a financie: akčnosť a dynamika sa od vás vyžaduje aj na poli matérie. Či si to priznáte, alebo nie, zaspali ste na vavrínoch. Viac snívate než konáte. Zdravotný stav: zamerajte sa na mineralogické zloženie krvi. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: pred pichľavými jedincami sa vinie hádavý týždeň. Zrejme si vojdete do vlasov s polovičkou alebo blízkou osobou. Pokúste sa spor riešiť v priateľskom duchu – bez preexponovaných emócií. Práca, kariéra a financie: duchovné sféry radia – pozor na špekulácie, machinácie, podvody. Nevstupujte do kontraktov či obchodov s ľuďmi, ktorí majú pofidérne pozadie. Zdravotný stav: ohroziť vás môžu sexuálne prenosné ochorenia. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: niekto bojuje o vašu priazeň, či dokonca srdce. Majte oči dokorán. Čoskoro sa môže stať, že to danú osobu prestane baviť. A potom vás ostanú oči pre plač. Práca, kariéra a financie: úsilie, ktoré ste vynakladali za ostatné obdobie, prinesie sladké plody. Práce máte síce veľa, no zabezpečuje vám adekvátne peniaze. Za ne si môžete dožičiť viac ako ostatní. Zdravotný stav: zreteľ klaďte na tlak a tep. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: na obzore sú romantické chvíle s milujúcou osobou. Nepokazte to – vyjavujte svoje pravé a neskreslené emócie. Komunikujte, nemlčte. Práca, kariéra a financie: v práci zabúdate na jedno – budovanie kvalitných kolegiálnych zväzkov. Nebojte sa spolupracovníkov pozvať po robote na kávu, koláč alebo pivo. Vzájomné spojivá sa upevnia. Zdravotný stav: starosti so srdcovým systémom riešte s kardiológom. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: ak váš osobný zväzok vyhasína, dôvodom môže byť slabá intimita. Vneste do tejto sféry viac novátorských vibrácií. Vyskúšajte to, po čom polovička prahne a rozpráva už dlhší čas. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa na poli matérie rozhodujte rýchlo, pružne a promptne. Buďte spontánny jedinec. Neanalyzujte. Hlavne konajte. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte močový systém a obličky. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa voči polovičke správajte čestne. Na vaše podlé správanie by mohla prísť rýchlosťou blesku – a vám reálne hrozí vyhadzov na ulicu. Vážte si to, čo máte. Práca, kariéra a financie: do vykonávaných aktivít vkladajte lásku – nerobte ich len zo zvyku. Uvedomte si, že robota prináša adekvátne peniaze len vtedy, ak ju človek realizuje zo srdca. Zdravotný stav: pozornosť orientujte najmä do dolných končatín. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay