Kartoskop od 22. do 28. júla

20.07.2019 21:20

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Raguel – karta Kompromis

Aktuálny týždeň je vhodný na: hľadanie a nachádzanie kompromisov; riešenie dlhodobých medziľudských šarvátok; utužovanie vzťahov, ktoré boli rozdrobené; zdravú a otvorenú komunikáciu – vyjavovanie skutočných emócií
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Robím a prijímam kompromisy.“
Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa sa treba vo väčšej miere starať o žalúdok a okolité orgány
Kľúčový minerálny kameň: citrín

BARAN
Láska a vzťahy: Duchovná ríša radí – vo veciach lásky sa držte hesla: menej snívam o tom, čo nemám; a viac ďakujem za to, čo mi už Univerzum zoslalo. Práca, kariéra a financie: Ak vás súčasné pracovné štruktúry neuspokojujú, pouvažujte nad tým, čo by ste chceli robiť. A keď budete mať jasno v mysli, uskutočnite nevyhnutné korektúry. Zdravotný stav: Život vám môžu znepríjemniť starosti s očami, ušami alebo so zubami.   

BÝK
Láska a vzťahy: Pravda je taká, že na svojej polovičke hľadáte viac chýb ako pozitív. V tomto smere zmeňte optiku – ustavičný negativizmus vášmu zväzku škodí. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni možno nazvať tichom pred búrkou. Na veľké aktivity zabudnite – čoskoro nastane oveľa lepší moment na ich odštartovanie. Zdravotný stav: Haprovať môže pohybový aparát. Každé ráno začínajte strečingom. 

BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: Osobné zväzky vás unavujú. Polovička od vás žiada veci, ktoré nedokážete alebo nechcete splniť. Porozmýšľajte však nad tým, či za tým nie je vaša tvrdohlavosť. Práca, kariéra a financie: Vo vašej hlave sa rodí dilema – ostať v pôvodných materiálnych štruktúrach, alebo sa pohnúť inam? Duchovná ríša sa prikláňa k druhému variantu. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete bolesti chrbtice alebo končatín. 

RAK
Láska a vzťahy: V ostatnom čase ste až príliš empatický človek. A okolie to zneužíva. Na vaše plecia nakladá bremená od výmyslu sveta. Stopnite to – kým je čas. Práca, kariéra a financie: Vo vašej blízkosti je človek, ktorý vám absolútne „nevonia“. V skutočnosti vám však nastavuje zrkadlo – jeho zlé vlastnosti sú v podstate vašimi zápornými rysmi. Zdravotný stav: Ochromiť vás môžu nečakané zápalové procesy. 

LEV
Láska a vzťahy: Vaša polovička má pocit, že ju dopujete negatívnymi energiami. Ustavične sa na niečo alebo niekoho sťažujete. Uvedomte si, že aj ona má svoje hranice. Práca, kariéra a financie: Pred Levmi sa vinie vynikajúci materiálny týždeň. Na obzore sú nové kontrakty, zmluvy alebo obchody. S tým súvisia aj kvalitné finančné toky. Zdravotný stav: Prekvapiť vás môže stará choroba – teda neduh, s ktorým ste už kedysi súperili. 

PANNA
Láska a vzťahy: Aj Panny si zaslúžia fungovať v hojnostných energiách. A presne taký bude aktuálny týždeň. Na obzore sú romantické chvíle po boku milujúcej polovičky. Práca, kariéra a financie: Uvedomte si, že pracovný boom nikdy nepríde sám; musíte sa oň pričiniť. Manifestujte svoje kvality a plusy. A uskutočnite odvážne verdikty. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete starosti s kardiovaskulárnym systémom. 

VÁHY
Láska a vzťahy: Ak ste za ostatné týždne na poli lásky tápali – nevediac, čo vlastne chcete, teraz nastane náprava. Vo vašej hlave sa rodia jasné a fixné ľúbostné predstavy. Práca, kariéra a financie: V týchto dňoch sa oplatí načúvať intuícii – dobre vám poradí pri riešení kľúčových pracovno-kariérno-finančných tém. Rešpektujte ju. Zdravotný stav: Ak priberáte na váhe, siahnite po športových aktivitách. 

ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: Duchovné sféry radia – počas aktuálnych dní korigujte slová. Z úst vám môžu vypadnúť také formulky, ktoré by polovičku poriadne zamrzeli. A vás by sa zmocnili energie viny. Práca, kariéra a financie: Ak túžite po novej materiálnej méte, s vervou sa do nej pustite. Predstavte si, že ste spontánne dieťa, ktoré sa ničoho a nikoho nebojí. Zdravotný stav: Haprovať môže tráviace ústrojenstvo. 

STRELEC
Láska a vzťahy: Ak už dlhší čas vediete citovú dilemu – spojenú s tým, či ostať v súčasnom zväzku, alebo odísť, vedzte, že aktuálne dni žičia finálnemu verdiktu. Rozhodnite sa správne. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša radí – pozor na špekulácie, machinácie, podvody a lži. A to jednak z vašej strany, jednak zo strany kolegov či obchodných partnerov. Zdravotný stav: Ustriehnite úrazy a zlomeniny. 

KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: Ak sa vám na poli lásky nedarí – čiže neviete nájsť spriaznenú dušu, dôvodom je blokáda z minulosti. Odpojte sa od človeka z dávnoveku, voči ktorému stále prechovávate city. Práca, kariéra a financie: Na poli práce nielen dávajte, ale aj berte. Nebojte sa vypýtať si za odvedenú robotu viac peňazí. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu nepríjemné bolesti hlavy. 

VODNÁR
Láska a vzťahy: Počas aktuálnych dní si dávajte pozor na voľnomyšlienkarske tendencie, a to najmä vtedy, ak ste vo vzťahu. Kučeravé myšlienky zameťte pod koberec. Práca, kariéra a financie: Vo vzduchu visí nevyhnutný kompromis. Ak máte na pracovisku soka či rivala, sadnite si za spoločný stôl – a nájdite zdravé prieniky. Zdravotný stav: Za volantom opatrne!

RYBY
Láska a vzťahy: Aktuálne dni žehnajú priateľským spojivám. Ak ste sa už dlhší čas neozvali kamarátom či známym, siahnite po náprave. Na škodu by nebola ani spoločná cesta či dovolenka. Práca, kariéra a financie: Či si to priznáte, alebo nie, vaše ja je unavené a vyšťavené. Skrátka, na pleciach toho máte viac než unesiete. Chce to relax. Zdravotný stav: Okrem únavy ustriehnite lonovú oblasť. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay