Kartoskop od 23. do 29. marca

24.03.2020 09:26

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Metatron – karta Spiritualita

Aktuálny týždeň je vhodný na: nasávanie duchovných poznatkov; venovanie sa zdravej ezoterike či mystike; praktizovanie modlitieb a mantier; pozitívne rituály a ceremónie

Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Duchovne rozkvitám.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba byť v móde pokoja a mieru; inak sa objavia bolesti hlavy.

Kľúčový minerálny kameň: serafinit

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Vaše osobné vzťahy chátrajú. Chýba v nich farebnosť a iskrivosť. Siahnite po zmene. Vneste do zväzkov inovatívne energie. Práca, kariéra a financie: Stagnačné dni sú minulosťou. Opäť sa vo vás prebúdza šelma, ktorá chce a dosiahne viac. Zdravotný stav: Jedzte viac orechov.  

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Býk

Láska a vzťahy: Váš zväzok je ohrozovaný treťou osobou. Môže ísť o milenca, ale aj o zákerného jedinca, ktorý sa snaží vzťah narušiť zubami-nechtami. Práca, kariéra a financie: Netrápte sa toľko pre peniaze. Čím väčšmi uvažujete nad ich nedostatkom, tým menej ich nateká do osobnej kasy. Zdravotný stav: Cvičte.

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Blíženci

Láska a vzťahy: S polovičkou si k sebe opäť nájdete cestu. Osamelí Blíženci môžu naďabiť na zaujímavého človeka, trebárs i na zoznamke. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša radí – osloboďte sa od masy povinností. Raz za čas vypnite – a doprajte si poriadny oddych. Zdravotný stav: Kontrolujte vodohospodárstvo organizmu. 

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Rak

Láska a vzťahy: Na obzore sú prekrásne romantické chvíle s milujúcou osobou. Prekvapí vás niečím výnimočným. Práca, kariéra a financie: Vo vzduchu visia hádky a spory, a to buď s kolegami – pre odlišný postoj k povinnostiam, alebo s rodinnými príslušníkmi - a to pre peniaze. Zachovajte si chladnú hlavu. Zdravotný stav: Pozor na hrdlo.  

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Lev

Láska a vzťahy: Tak veľmi čakáte na city od milovanej osoby, no zatiaľ neprichádzajú. Ostaňte v móde trpezlivosti – časom sa ľady pohnú. Práca, kariéra a financie: Myslite na to, čo chcete - nie na to, čo si neželáte. Myšlienky majú obrovskú moc. Zdravotný stav: Boľavá hlava potrebuje oddych.  

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Panna

Láska a vzťahy: Niekto z blízkych vás poriadne nahnevá alebo vytočí. Vylúčené nie sú ani citové údery či podpásovky. Neprepadajte hnevu, ale ani panike, skepse či depresii. Práca, kariéra a financie: Neprepínajte sily – môžete vyhorieť. Zdravotný stav: Dbajte na zdravý kardiovaskulárny systém. 

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Váhy

Láska a vzťahy: V láske svitá na lepšie čas. Jestvujúce zväzky sa zharmonizujú, osamelí jedinci môžu vstúpiť do perspektívneho vzťahu. Práca, kariéra a financie: Kanály úspechu a peňazí sú pootvárané dokorán. Zužitkujte priaznivý stav naplno. Zdravo riskujte. Zdravotný stav: Dýchajte jarný vzduch.  

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Škorpión

Láska a vzťahy: V ostatnom čase absolútne neprejavujete svoje emócie. Zmeňte to – v opačnom prípade sa rovnako začne správať aj polovička. Práca, kariéra a financie: Dostávate do rúk dar – schopnosť persuázie, teda presviedčania druhých. Využite to vo svoj prospech. Zdravotný stav: Pozor na imunitu.

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Strelec

Láska a vzťahy: Citový život sa nevyvíja podľa vašich predstáv. Ešte chvíľu vyčkajte – čoskoro sa anjeli vše-lásky usmejú aj na vás. Práca, kariéra a financie: Ľúbostná sféra je nanič; v materiálnej zaznamenávate rast a expanziu. Prichádza jeden úspech za druhým. Zdravotný stav: Pod dohľadom majte srdce, tlak a tep.  

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: V ostatných dňoch pripomínate samotára, ktorý sa bojí spoločnosti. Oživte staré kontakty - zavolajte priateľom. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša radí – väčšmi si dôverujte. Nápady, ktorými oplývate, sú kvalitné. Zdravotný stav: Haprovať môže pohybový aparát, ale aj močový trakt. 

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Vodnár

Láska a vzťahy: V mysli sa ustavične vraciate k starým ľúbostným sklamaniam. Vedzte, že takéto nastavenie vášmu ja škodí. Nečudo, že súčasný vzťahový život hapruje. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni žičia učeniu. Nasávajte nové poznatky, napríklad aj spirituálneho rázu. Zdravotný stav: Život vám znepríjemnia bolesti hlavy.  

Osobný výklad? Kliknite. 

 

Ryby

Láska a vzťahy: V ostatnom čase ste sa venovali iným; teraz pozornosť orientujte do svojho ja. Skrášlite telo, obmeňte šatník. Práca, kariéra a financie: Ak vás súčasné materiálne štruktúry neuspokojujú, nebojte sa siahnuť po zmene. Nových možností je stále neúrekom. Zdravotný stav: Siahnite po jarnom športe.

Osobný výklad? Kliknite. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay