Kartoskop od 24. do 30. augusta

21.08.2020 08:04

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Sandalfon – karta Koleso života

Aktuálny týždeň je vhodný na: aktívne kroky; nebojácne počiny; odštartovanie nových mét; nečakanie na zázraky – uvedomenie si, že život a jeho vývoj máme najmä vo vlastných rukách

Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Rastiem a napredujem.“

Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa sa treba vo väčšej miere starať o dolné končatiny

Kľúčový minerálny kameň: fluorit

 
 

Baran

Láska a vzťahy: Ak už dlhší čas vediete citovú dilemu – spojenú s tým, či ostať v súčasnom zväzku, alebo odísť, vedzte, že aktuálne dni žičia finálnemu verdiktu. Žiaden strach - rozhodnete sa správne. Práca, kariéra a financie: Duchovná ríša radí – pozor na špekulácie, machinácie, podvody a klamstvá. Zdravotný stav: Ustriehnite úrazy a zlomeniny.

Býk
Láska a vzťahy: Ak sa vám na poli lásky nedarí – čiže neviete nájsť spriaznenú dušu, dôvodom je blokáda z minulosti. Odpojte sa od človeka z dávnoveku, voči ktorému stále prechovávate city. Práca, kariéra a financie: Na poli práce nielen dávajte, ale aj berte. Nebojte sa vypýtať si za odvedenú robotu viac peňazí. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu nepríjemné bolesti hlavy.

Blíženci
Láska a vzťahy: Počas aktuálnych dní si dávajte pozor na voľnomyšlienkarske tendencie, a to najmä vtedy, ak ste vo vzťahu. Kučeravé myšlienky zameťte pod koberec. Práca, kariéra a financie: Vo vzduchu visí nevyhnutný kompromis. Ak máte na pracovisku soka či rivala, sadnite si za spoločný stôl – a nájdite zdravé prieniky. Zdravotný stav: Za volantom opatrne.

Rak
Láska a vzťahy: Aktuálne dni žehnajú priateľským spojivám. Ak ste sa už dlhší čas neozvali kamarátom či známym, siahnite po náprave. Na škodu by nebola ani spoločná cesta či dovolenka. Práca, kariéra a financie: Či si to priznáte, alebo nie, vaše ja je unavené a vyšťavené. Skrátka, na pleciach toho máte viac než unesiete. Chce to relax. Zdravotný stav: Okrem únavy ustriehnite lonovú oblasť.

 

Lev

Láska a vzťahy: Vaša polovička má pocit, že ju dopujete negatívnymi energiami. Ustavične sa na niečo alebo niekoho sťažujete. Práca, kariéra a financie: Pred ohnivákmi sa vinie vynikajúci materiálny týždeň. Na obzore sú nové kontrakty, zmluvy alebo obchody. S tým súvisia aj kvalitné finančné toky. Zdravotný stav: Prekvapiť vás môže stará choroba – teda neduh, s ktorým ste už kedysi súperili.

Panna
Láska a vzťahy: Aj Panny si zaslúžia fungovať v hojnostných energiách. A presne taký bude aktuálny týždeň. Na obzore sú romantické chvíle po boku milujúcej polovičky. Práca, kariéra a financie: Uvedomte si, že pracovný boom nikdy nepríde sám; musíte sa oň pričiniť. Manifestujte svoje kvality a plusy. Zdravotný stav: Zaregistrovať môžete starosti s kardiovaskulárnym systémom.

Váhy
Láska a vzťahy: Ak ste za ostatné týždne na poli lásky tápali – nevediac, čo vlastne chcete, teraz nastane náprava. Vo vašej hlave sa rodia jasné a fixné ľúbostné predstavy. Práca, kariéra a financie: V týchto dňoch sa oplatí načúvať intuícii – dobre vám poradí pri riešení kľúčových pracovno-kariérno-finančných tém. Zdravotný stav: Ak priberáte na váhe, siahnite po športových aktivitách.

Škorpión
Láska a vzťahy: Duchovné sféry radia – počas aktuálnych dní korigujte slová. Z úst vám môžu vypadnúť také vety, ktoré by polovičku poriadne zamrzeli. A vás by sa zmocnili energie viny. Práca, kariéra a financie: Ak túžite po novej práci, pustite sa do hľadania. Predstavte si, že ste spontánne dieťa, ktoré sa ničoho a nikoho nebojí. Zdravotný stav: Haprovať môže tráviace ústrojenstvo.

 

Strelec

Láska a vzťahy: Vo vašom osobnom vzťahu – partnerskom či rodinnom – niečo tlie. Určitú záležitosť ste nechali otvorenú. A teraz musí byť rozlúsknutá. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni majú novátorský charakter. V podstate platí, že všetko čerstvé, do čoho vrazíte energiu, vyjde nad vaše očakávania. Zdravotný stav: Ak ste vodič, nenáhlite sa.

Kozorožec

Láska a vzťahy: Aktuálne dni žičia cestám a cestovaniu – ideálne s osobou, ktorú ľúbite. Vychutnajte si dovolenku, trebárs i po slovenských regiónoch. Práca, kariéra a financie: Ak máte pocit, že vzťahy s kolegami haprujú, urobte všetko preto, aby sa preliečili. Po robote zájdite na kávu alebo pivo. Zdravotný stav: Potrápiť vás môže stará choroba – teda nedoriešený neduh z minulosti.

Vodnár

Láska a vzťahy: Vaša polovička alebo blízka osoba chce, aby ste sa správali zodpovednejšie. A má pravdu. Vaším problémom je voľnomyšlienkarstvo. Práca, kariéra a financie: Na materiálnej báze rastiete, rozkvitáte, expandujete. Tým pádom sa otvárajú aj finančné kohútiky. Aktuálne dni žičia investíciám rôzneho druhu. Zdravotný stav: Pozor na urogenitálny trakt.

Ryby

Láska a vzťahy: Partnerovi alebo partnerke ste niečo sľúbili – a náprava neprichádza. Vedzte, že polovičke čoskoro pretečie pohár trpezlivosti. Práca, kariéra a financie: Na pracovnej báze sa držte hesla – viac hláv, viac rozumu. Individualizmus vášmu ja nesvedčí. Zdravotný stav: Rozprúďte svoj lymfatický systém. Chce to viac športových aktivít.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay