Kartoskop od 25. do 31. mája

22.05.2020 07:35

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Jofiel -  karta Buď sám sebou!

Aktuálne obdobie je vhodné na: prácu na vlastnom ja; orientovanie pozornosti do seba samej či samého; robenie toho, čo chcete vy – nie toho, čo kážu normy alebo chcú iní ľudia

Kľúčová afirmácia: „Moje osobné svetlo žiari naplno.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšeným dohľadom vrchný tráviaci trakt

Kľúčový minerálny kameň: jantár

 

 

Baran

Pred ohnivákmi sa črtá napäťové obdobie. Tenziu zaregistrujete vo vnútornom, ale i vonkajšom prostredí. Často sa vám zmocní hnev, zloba a jedovitosť. Vo vzduchu visia početné stresové faktory. Všetky tieto atribúty môžu nabúrať celostné zdravie, najmä úroveň trávenia. Mnohých Baranov potrápia žalúdočné kyseliny.

 

Býk

Zemskí jedinci prežijú príjemný a harmonický týždeň. Polovička alebo blízka osoba pre vás prichystá romantické prekvapenie. Na obzore sú aj cesty s osobami, ktoré ľúbite. V práci buďte rázny a rozhodný jedinec. Takzvanú myšaciu bundičku zaveste na klinec. Na úrovni zdravia majte pod dohľadom kardiovaskulárny systém. 

 

Blíženci

Pamätajte, že čím viac budete tlačiť na pílu, tým menej úspechu a prosperity zažijete. Veciam dajte voľný priebeh. Istý čas vás síce potrápia ničotné energie, no ak ostanete v móde trpezlivosti a psychickej vyrovnanosti, čoskoro sa nepriaznivý stav zvráti. S peniazmi narábajte šetrne a hospodárne – myslite na horšie časy.

 

Rak

Vašou kľúčovou kartou na nadchádzajúce dni je symbol Aleja oddychu. Čaká vás menej stresov a napäťových situácií. Konečne si vyložíte nohy na stôl a budete naplno relaxovať. Meditujte a rozjímajte – v duchovnom rozpoložení prídete na prelomové myšlienky. Na citovej báze pozor na schovávanie emócií.

 

Lev

Vaša polovička alebo blízka osoba má pocit, že ju komandujete. Zmeňte prístup – a doprajte jej viac voľnosti. V práci pozor na preťaženie. Či si to priznáte, alebo nie, na pleciach toho máte viac než dosť. A hoci si myslíte, že ste robot, ktorý zvládne všetko, ste na omyle. Okrem únavy ustriehnite pohybový aparát. 

 

Panna

Duchovné sféry hovoria: ste až príliš náladový jedinec. Chvíľami ako anjel, chvíľami ako čert. A vašej polovičke to prekáža. Zmeňte sa. Ustriehnite šteklivé myšlienky – pozor na flirty či neveru. V práci pomôžte človeku, na ktorého ostatní naváľali masu povinností. Na úrovni zdravia majte pod dohľadom dolné končatiny.

 

Váhy

Zbavte sa nežiaducich obáv – ide o najškodlivejšie energie. Strach je element, ktorý vás neskutočne brzdí - najmä v oblasti práce a financií. Začnite myslieť pozitívne. Každé ráno si hovorte optimistické afirmácie. Uvedomte si, aký šikovný ste. Je najvhodnejší čas na posilňovanie sebavedomia, sebaúcty a sebalásky.

 

Škorpión

Duchovné sféry radia: pozor na manipulačné techniky. Nesnažte sa polovičku alebo blízku osobu preonačovať na svoj obraz. Uvedomte si, že vo vzťahu musí fungovať svojskosť a autenticita oboch strán. V práci ustriehnite zbytočné strachy – máte na viac. Buďte akčný a dynamický jedinec s jasnými materiálnymi predstavami.

 

Strelec

Na obzore sú konflikty, spory a hádky. Pripravte si vhodné argumenty – len tie protivníka odrovnajú a schladia. Duchovná ríša radí – zlepšite priateľské spojivá. V ostatnom čase na ne kašlete. V práci nielen dávajte, ale aj berte. Nebojte sa vypýtať si viac. Ak vás sužuje určitá choroba, skúmajte jej psychosomatiku. 

 

Kozorožec

Počas nadchádzajúceho týždňa sa nepúšťajte do ťažkých a komplikovaných úloh – zbytočne by vám vybili životné batérie. Doprajte si pokoj a pohodu – napríklad v kruhu najbližších. Uvidíte, že o zábavu, smiech a dobrú náladu bude kvalitne postarané. V oblasti zdravia dbajte na imunitu, je oslabená.

 

Vodnár

Vašou osobnou kartou na aktuálne dni je Nová sila. Symbol predpokladá dôležité a pozitívne zmeny. Dočkáte sa toho, na čo už dlho čakáte. V útrobách pocítite oveľa viac hnacej moci a životnej energie než dosiaľ. Zlepšia sa aj finančné toky. Vylúčené nie sú ani výhry či víťazstvá. V rámci zdravia pozor na zuby.

 

Ryby

Aktuálne dni žičia zlepšovaniu rodinného prostredia. Skrášlite príbytok – napokon, ste esteticky zmýšľajúci jedinec. S blízkymi zájdite na výlet. V práci sa vyhýbajte balansu a nerozhodnosti – k určitej veci alebo výzve zaujmite striktný postoj. Pokúšajte Šťastenu – môže vám zabezpečiť menšiu výhru.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay