Kartoskop od 25. do 31. marca

17.03.2019 08:32

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raziel – karta Nápad

Aktuálny týždeň je vhodný na: kutie dobrých a progresívnych nápadov – a ich pretavovanie do reality; nebojácne počiny; zdravé riskovanie; pozitívne myslenie a radostné očakávanie; skrášľovacie kúry; estetické alebo rekonštrukčné úpravy príbytku; zmenu šatníka
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Moja myseľ je svieža, farebná a veselá.“
Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa sa u citlivých ľudí môžu objaviť bolesti hlavy
Kľúčový minerálny kameň: ametrín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v ostatnom čase ste na poli lásky alebo vzťahov urobili viacero chýb a nesprávnych rozhodnutí. Poučte sa z nich. Každá negatívna udalosť je v podstate skúškou a lekciou. Práca, kariéra a financie: nečakajte na zázraky. Viac konajte ako snívajte. Uvedomte si, že bez vetra sa ani lístok nepohne. Buďte akčný a dynamický jedinec. Chcite a majte viac. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete starosti s vyprázdňovaním.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: pred zemskými jedincami sa črtá vynikajúci týždeň. Vzťahové alebo rodinné nuansy upadajú do zabudnutia. Od blízkeho jedinca dostanete dobrú správu alebo milý darček. Snažte sa byť väčšmi romantický. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia spoluprácam a fúziám. Zmluvy alebo dokumenty materiálneho charakteru môžete považovať za seriózne a osožné pre vaše ja. Zdravotný stav: hor sa do jarných športových aktivít. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vaša polovička alebo blízka osoba čaká na dôležitý verdikt či rozhodnutie. Už neotáľajte. Ak by ste i naďalej ostali v pasívnom a vyčkávacom móde, môže si zbaliť kufre. Práca, kariéra a financie: duchovné sféry vystríhajú – pozor na negácie a skepsu. Pravda je taká, že v ostatnom čase na robotu iba nadávate. Nečudo, že sa vám prestáva dariť. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete celkový úbytok životnej energie. 
 
RAK
Láska a vzťahy: na aktuálne dni budú v dobrom spomínať najmä tí vodáci, ktorí sú sami. Ich životné cesty môže skrížiť fajn osoba. Majte preto oči na stopkách. Pred zadanými Rakmi sa vinie bežný, no príjemný týždeň. Práca, kariéra a financie: uvedomte si, že v sebe máte všetko predpoklady na to, aby ste boli úspešný a prosperitu priťahujúci jedinec. Manifestujte svoje klady. Nepôsobte ako šedá myška. Zdravotný stav: naučte sa správne dýchať. 
 
LEV
Láska a vzťahy: niekto z blízkych vás poriadne unavuje. Možno svojím komplikovaným správaním, možno negatívnym postojom k životu, možno snahou manipulovať vás. Vyjasnite si pravidlá hry – inak sa situácie nezvráti. Práca, kariéra a financie: na pracovisku vládne dusná atmosféra. Dôvodom je, že vznikajú dezinformácie. S kolegami otvorene komunikujte – nech nič neostane zahalené oparom tajomna. Zdravotný stav: haprovať môže psychika. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí zrada, podpásovka alebo sklamanie. Niekto z blízkych vám hodí do chrbta poriadne ostrý nôž. Odpustite mu – v danej chvíli nevedel reagovať inak. Práca, kariéra a financie: duchovné sféry radia – ak vo vás driemu nové materiálne sny či méty, neostávajte len pri ich predstavovaní si; ale im okamžite vtlačte punc reálnosti. Chce to odhodlanie a odvážneho ducha.  Zdravotný stav: pod dohľadom majte srdcovo-cievny systém. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vzťah, v ktorom jestvujete, stagnuje. Je žiaduce vniesť doň novátorské a svieže energie. Ideálnou možnosťou by bolo, keby ste s polovičkou zašli na výlet alebo dobrodružnú dovolenku. Práca, kariéra a financie: opäť sa vás zmocňujú rozporuplné pocity. Neviete, ktorými materiálnymi cestami sa vydať – teda čo je osožné a prospešné pre vaše ja. Nechajte si poradiť blízkou osobou, ktorej na sto percent dôverujete. Zdravotný stav: haprovať bude pohybový aparát. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: vo vzduchu visia citové, vzťahové alebo intímne peripetie. Nevnímajte ich ako pohromu či katastrofu, ale ako lekcie, ktoré z vás robia silnejšieho a vyhranenejšieho jedinca. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni neprajú veľkým nápadom či projektom – aj tak by nevyšli. Viac oddychujte, meditujte, rozjímajte. Navštevujte prírodné prostredie – dobije vám batérie. Zdravotný stav: vo väčšej miere sa starajte o svoju chrbticu. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: lomcuje vami hnev. A ten môže v osobných vzťahoch napáchať poriadnu šarapatu. Dávajte si pozor na vypovedané slová – dokážete nimi poriadne raniť blízku osobu. Práca, kariéra a financie: sudičky šťastia a prosperity sú na vašej strane. Počas aktuálneho týždňa sa vám vydarí všetko, do čoho vrazíte energiu, čas aj peniaze. V podstate platí, že ste magnetom na úspech. Zdravotný stav: haprovať môže žalúdok, žlčník alebo pečeň. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – dávajte si pozor na emočný chlad, ktorý z vás sála. Na vzťahy pôsobí ako zabijak. Viac sa usmievajte a hovorte pekné a ušiam lahodiace slová. Práca, kariéra a financie: stáva sa z vás – obrazne povedané – továreň na nápady. Chrlite jednu ideu za druhou. A vďaka tomu ste úspešný jedinec. Len tak ďalej! Zdravotný stav: ak dlhodobo odkladáte určitý operačný zákrok, naplánujte si ho na aktuálne dni. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: vzdušní jedinci budú na aktuálny týždeň spomínať so slzami v očiach. Vzťahové alebo citové problémy sa ešte väčšmi prehĺbia. Mnohých čaká rozchod alebo rozvod. Práca, kariéra a financie: materiálne méty, od ktorých ste si veľa sľubovali, stroskotajú. Na pracovisku sa stráňte intríg – mohli by sa otočiť proti vám. Nikoho neohovárajte a neposudzujte. Vážte si inakosť ľudí. Zdravotný stav: objaví sa choroba, ktorá vás už kedysi sužovala. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: na obzore je takzvaný karmický týždeň. Uskutočníte dôležité zmeny – teda také korekcie, ktoré uzatvoria staré a otvoria nové kapitoly bytia. Transformácie, ktoré prídu samy, plne akceptujte. Sú osožné. Práca, kariéra a financie: neprepínajte svoje sily. Nie ste perpetuum mobile. Vážte si vlastné ja. Naučte sa hovoriť nie. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite, aby sa u vás neobjavili závažnejšie civilizačné alebo geneticky podmienené ochorenia.
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay