Kartoskop od 3. do 9. augusta

02.08.2020 07:34

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Michael – karta Zmeny

Aktuálny týždeň je vhodný na: zmeny rôzneho druhu – aj zásadné a radikálne; uzatvorenie toho, čo je staré a prežité; vpustenie sviežich energií do všetkých rovín bytia; osobnostný prerod
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Mením sa zvnútra aj zvonka.“
Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa sa treba vo väčšej miere starať o respiračný trakt
Kľúčový minerálny kameň: labradorit



Baran
Láska a vzťahy: Niečo vo vašich osobných alebo rodinných vzťahoch chátra. A viaceré strany čakajú na rozuzlenie problému. Nikto však nečiní nič konkrétne. Buďte prvý, kto sa pokúsi o nápravu. Práca, kariéra a financie: Po vašom boku stoja sudičky úspechu. V podstate platí, že sa vám vydarí všetko, do čoho vrazíte energiu. Ste šťastný človek. Zdravotný stav: Zmeňte životosprávu – je chabá.

Býk
Láska a vzťahy: Vo veciach lásky nedokážete fungovať pre moment tu a teraz. Nevychutnávate si krásne chvíle s polovičkou – ale sa rýpete v tom, čo bolo, prípadne v tom, čo bude. Zmeňte optiku. Práca, kariéra a financie: V týchto dňoch sa nepúšťajte do veľkých aktivít či projektov. Stroskotali by. Vyčkajte si na lepšie príležitosti. Zdravotný stav: Merajte si krvný tlak.

Blíženci
Láska a vzťahy: Nie je vylúčené, že počas aktuálnych dní sa naruší vaša dôvera voči polovičke. Snažte sa jej odpustiť prešľapy, ktoré urobila alebo urobí. Sme ľudia – máme právo na chyby. Práca, kariéra a financie: Vyčkávate na materiálne zázraky. Problémom je, že pre to, aby ste zreálnili, nerobíte absolútne nič. Uchopte takzvané žezlo bytia pevne do rúk. Zdravotný stav: Pod dohľadom majte psyché.

Rak
Láska a vzťahy: Pred vodákmi sa vinie pekný týždeň. Vzťahy sa vylepšia. Na obzore sú úchvatné chvíle s ľuďmi, ktorých ľúbite. Vychutnajte si ich naplno. Práca, kariéra a financie: Plnenie povinností vám ide jedna radosť. Dôvod? Pristupujete k nim s pozitívnym vyladením a radosťou mysľou. Zdravotný stav: Konečne sa cítite fit.

Lev
Láska a vzťahy: Vaša polovička alebo blízka osoba má pocit, že jej neposkytujete dostatok prajných citov. A nie je ďaleko od pravdy. Siahnite po náprave. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni nemajú ráz úspechu a zdaru. Práve naopak – zaregistrovať môžete materiálne problémy a úbytky peňazí. Zdravotný stav: Pozor na priberanie na váhe.

Panna
Láska a vzťahy: Ak sa vaša polovička správa zvláštne – často je podráždená alebo hnevlivá, pokúste sa pouvažovať nad tým, či nie ste spúšťačom vy sám. Pravda je taká, že na ňu v ostatnom čase kašlete. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni žičia nasávaniu nových poznatkov. Zdravotný stav: Ochromiť vás môžu bolesti hlavy.



Váhy
Láska a vzťahy: Vo vzduchu visia spory a hádky, a to s najbližšími. Dôvod však nehľadajte v nich; ale vnútri seba. Ste nespokojný s vývojom života – a preto jedovaté šípy rozosievate kade-tade. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni žehnajú investíciám – aj väčším. Peniaze vrazte do správnych a osožných vecí. Zdravotný stav: Štrajkovať môže urogenitálny trakt.

Škorpión
Láska a vzťahy: Vaša polovička vám zazlieva, že vo vzťahu len tak ste – a v podstate nerobíte nič preto, aby rástol a rozkvital. Siahnite po náprave. Partner alebo partnerka má len jedny nervy. Práca, kariéra a financie: Niečo sa nevydarí, niečo stroskotá alebo zlyhá. Neupadajte na duchu. Čoskoro sa objavia nové výzvy a méty. Zdravotný stav: Okrem psychiky ustriehnite zuby. 

 

Strelec

Láska a vzťahy: Na obzore sú nečakané transformácie. Nebudete ich vedieť ovplyvniť. Dôvod? Ide o dorovnávanie takzvaných karmických dlhov alebo restov. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni žičia zahĺbeniu sa do vlastného ja. Cieľ duše je jasný – nájsť odpoveď na otázku, či vám súčasné materiálne štruktúry vyhovujú. Ak nie, treba siahnuť po zmene. Zdravotný stav: Starajte sa o zuby.   

Kozorožec
Láska a vzťahy: Polovičku alebo blízku osobu si čačkáte a prikrášľujete. V skutočnosti vôbec nie je taká, ako ju chcete vidieť. Sňajte si z nosa ružové okuliare. Práca, kariéra a financie: Aktuálne dni majú „vypínací“ charakter. Povinnosti zaveste na klinec - a vychutnajte si dokonalý letný relax. Zdravotný stav: Okrem únavy ustriehnite mineralogické zloženie krvi.

Vodnár
Láska a vzťahy: Vo vašom vzťahu vládne tlak. Buď „tískate“ vy na polovičku; alebo naopak. Veciam dajte voľný priebeh. Práca, kariéra a financie: Počas aktuálnych dní sa držte hesla – viac hláv, viac rozumu. S kolegami veďte dišputy – a rozhodujte sa vedno. Po práci s nimi zájdite na kávu alebo pivo. Zdravotný stav: Duchovná ríša radí – na cestách opatrne!

Ryby
Láska a vzťahy: Váš vzťah je „šedivý“. Áno, prúdi doň málo novátorských energií. Polovička sa nudí. Siahnite po náprave. Oživte zväzok ešte dnes, a to ľubovoľnými technikami. Práca, kariéra a financie: Aktuálne obdobie žehná cestám. Ak ste si ešte nenaplánovali letnú dovolenku, hor sa do toho. Peniazmi nešetrite. Zdravotný stav: Pod dohľadom majte lonovú oblasť – hrozia zápaly.    

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay