Kartoskop od 3. do 9. mája

03.05.2021 08:57

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Rafael – karta Samo-liečivé procesy

Aktuálne obdobie je vhodné na: siahnutie po alternatívnej medicíne; liečenie sa pod holým nebom alebo darmi Matky Zeme; energetickú prácu s telom

Kľúčová afirmácia: „V mojom Ja sa prebúdzajú samo-liečivé procesy.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou lymfatický systém

Kľúčový minerálny kameň: labradorit

 

 

Baran

Stretnete zaujímavých jedincov – so srdcom, myšlienkami a názormi na správnom mieste. Odštartujete plodné dialógy o všetkom možnom i nemožnom, a tak sa vzájomne obohatíte. Na úrovni zdravia ustriehnite dolné končatiny. Pozor aj na drobné úrazy, trebárs pri jarných prácach v záhrade. 

Pozhovárajme sa. Kliknite. 

 

Býk

V prípade, že pracujete, stráňte sa intríg. Mohli by vám spôsobiť medziľudské nepríjemnosti. Osamelí Býci môžu naďabiť na takzvaný dvoj-plameň, teda spriaznenú dušu. Do nosa vám frnkne na zoznamke či v menšej spoločnosti. Láske sa nebráňte - zaslúžite si ju plným priehrštím.

Pozhovárajme sa. Kliknite. 

 

Blíženci

Vo vzduchu visia názorové strety, a to buď s polovičkou, alebo s rodinným príslušníkom. Zdá sa, že k určitej téme zaujmete absolútne odlišný pohľad - a vplyvom toho sa môžu zrodiť nemilé hádky a konflikty. Áno, aktuálny týždeň bude pre tretie znamenie zvieratníka krízovejší. Vplyvom početných sporov z vás unikne nemalé množstvo osobnej energie.

Pozhovárajme sa. Kliknite. 

 

Rak

Vaše ja bude vystrájať. Zrodí sa v ňom enormný oheň, schopný vytvárať medziľudské konflikty. Duchovná ríša radí: snažte sa konať pokojne - bez preexponovaných emócií. Vedzte, že spor sa vždy ľahšie vyrieši s úsmevom na perách a mierom v srdci. V prípade, že máte deti či vnúčatá, veďte ich k športovým aktivitám. V ostatnom čase lenivejú.

Pozhovárajme sa. Kliknite. 

 

Lev

Namiesto toho, aby ste žili naplno, každú tému zbytočne analyzujete a prevraciate zo všetkých strán. Áno, týka sa to aj citovej sféry. Vnútri vás sa rodí nespočetné množstvo otázok - či je po vašom boku tá správna bytosť, či sa naozaj ľúbite, či by ste nenašli viac šťastia pri inom jedincovi. Vedzte, že interné dilemy vám i vášmu zväzku nepomáhajú.

Pozhovárajme sa. Kliknite. 

 

Panna

Duchovná ríša má pre Panny, zemských jedincov, dôležitú radu: vypnite hlavu - a len tak buďte. Žite pre moment tu a teraz. Robte viac spontánnych krokov. Pracovno-kariérne záležitosti sa vydaria - dokonca nad vaše očakávania. V rámci zdravia ustriehnite krvný tlak a tep. Ak haprujú, vyhľadajte lekára. 

Pozhovárajme sa. Kliknite. 

 

 

Váhy

Krízovejšie momenty ostatných dní upadajú do zabudnutia. Citové alebo vzťahové nuansy sa čistia a miznú. Áno, môžete si vydýchnuť – aktuálny týždeň bude stabilný. Na obzore je zlepšovanie všetkých zväzkov - aj osobných, aj rodinných, aj priateľských, aj kolegiálnych. V práci majte hranice a mantinely – aby ste neboli zneužívaný.

Pozhovárajme sa. Kliknite. 

 

Škorpión

S polovičkou cibrite spoločné záľuby - vaše spojivo sa tak posilní. V prípade, že máte deti alebo vnúčatá, prejavujte im viac citov. Niekedy bojujú s podozrením, že ste ľadová bytosť. Viac sa dotýkajte tých, ktorých ľúbite. Na pracovnej báze ustriehnite zbytočné stresy. Pravda je taká, že mnohé si vytvárate vo vlastnej réžii – vplyvom zlého plánovania.

Pozhovárajme sa. Kliknite. 

 

Strelec

Ohniváci by mali počas aktuálnych februárových dní ustriehnuť, čo komu povedia - no najmä to, akým štýlom. Vplyvom podráždenosti a hnevlivosti - a to v dôsledku unavenej mysle - sa môže stať, že nevhodne zvoleným slovom alebo prejavom urazíte tých, na ktorých vám záleží. A pravda je taká, že z vašich úst dokážu vypadnúť nesmierne pichľavé formulky.

Pozhovárajme sa. Kliknite. 

 

Kozorožec

Hviezdy radia, aby ste sa stránili hádok na poli rodiny - k ničomu by neviedli. Radšej si zahryznite do jazyka. V prípade, že máte deti či vnúčence, dbajte na ich správnu životosprávu. Nie je vylúčené, že sa zaguľaťujú. Osobnú kasu udržujte v šetrnejšom móde - v ostatnom čase ste míňali na malichernosti.

Pozhovárajme sa. Kliknite. 

 

Vodnár

Duchovná sféra vystríha - stráňte sa egoizmu, narcizmu a uprednostňovania vlastného ja. Áno, vaši blízki nadobúdajú pocit, že ich staviate na druhú koľaj - a na piedestáli ste vy. Ustavične si presadzujete vlastné názory či uhly pohľadu, všetko chcete mať podľa seba a druhých preonačujete na svoj obraz.

Pozhovárajme sa. Kliknite. 

 

Ryby

Otvára sa pred vami priestor, keď máte posilniť rodinné zväzky. Zabávajte sa pri spoločenských hrách. Polovičku potešte nevšedným darčekom. V prípade, že máte deti, viac sa s nimi zhovárajte. V ostatnom čase majú pocit, že v domácnosti hrá prím televízor – na úkor dialógov.

Pozhovárajme sa. Kliknite. 

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay