Kartoskop od 4. do 10. mája

04.05.2020 13:26

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Michael -  karta Veľké zmeny

Aktuálne obdobie je vhodné na: uskutočnenie zásadných zmien a korektúr; akceptovanie takých transformácií bytia, ktoré prídu samy; mocný osobnostný prerod

Kľúčová afirmácia: „Robím a prijímam zmeny, ktoré vylepšia môj život.“

Zdravotná výzva: počas aktuálnych dní treba mať pod zvýšenou kontrolou žalúdok

Kľúčový minerálny kameň: jantár

 

 

Baran

Váš osobný vzťah prechádza skúškami. Dôležité je vziať si z nich to dobré – a nevzdávať sa. S polovičkou hľadajte a nachádzajte kompromisy. To je cesta k záchrane. V práci pozor na zbytočné chyby – vplyvom neopatrnosti či zbrklosti. Financií je dosť. Na úrovni zdravia ukočírujte pohybový aparát.

 

Býk

Ak váš osobný zväzok chátra, príčinu nehľadajte v partnerovi alebo partnerke; tkvie vnútri vás. Na vzťah kašlete a nevyživujete ho novátorskými energiami. Niet divu, že sa z neho stráca iskra. Na materiálnej báze odštartujte nové méty – vyjdú nad vaše očakávania. V rámci zdravia majte pod dohľadom srdcovo-cievny systém. 

 

Blíženci

Na aktuálne dni budú Merkúrovci spomínať s trpkými spomienkami. Negatívnejšie udalosti sa črtajú tak na úrovni vzťahov, ako aj na pracovnej pôde. Vo vzduchu visia hádky s blízkymi. V robote narazíte na falošných priateľov. S peniazmi narábajte opatrne – buďte v šetrnejšom režime. V rámci zdravia pozor na imunitu. 

 

Rak

Osobné vzťahy zažívajú renesanciu. Ak v nich dosiaľ jestvovali stagnačné energie, teraz sa rozpohybujú. Výsledkom bude viac vášne i romantiky. V práci sa objavia rivali a sokovia. Odrovnáte ich tak, že pri debate ostanete v pokojnom a vyrovnanom móde. Na cestách pozor – hrozia nehody alebo úrazy. 

 

Lev

Na obzore je konflikt s blízkou osobou. Nevyhnete sa mu. Jeho cieľom je vyčistiť dlhodobo napätú klímu. V práci ustriehnite lenivosť – v ostatnom období ste v pasívnom a vyčkávacom režime. Bez akčnosti sa nezlepšia ani finančné toky. Pri podpisovaní akýchkoľvek zmlúv alebo listín sa vyžaduje obozretnosť. V rámci zdravia pozor na zápaly. 

 

Panna

Aktuálne dni žičia sebaláske. Pozornosť orientujte najmä do vlastného ja. Doprajte si to, po čom prahnete už dlhší čas. Nemyslite toľko na iných. V práci zľavte z tempa – v opačnom prípade môžete vyhorieť. Finančnú pomoc blízkej osobe neodmietnite. Vyhýbajte sa závislostiam rôzneho druhu. 

 

 

Váhy

Osobný vzťah sa otrasie v základoch. Dôvodom je, že čosi v jeho hlbinách ostalo uväznené a zaseknuté. Chce to priamu a otvorenú komunikáciu s polovičkou. V práci nebalansujte – k istej veci zaujmite striktný postoj. Ak sa cítite unavene, odpozorujte, či vašu vitalitu nekradne takzvaný energetický upír. 

 

Škorpión

Ste emočne presiaknutý jedinec. Polovička vás dáva more lásky – a vám to v podstate prekáža. Nastoľte nové pravidlá. Aktuálne dni žičia urovnaniu starých rodinných sporov. V práci pozor na podpásovky a jedovaté šípy. Finančné toky sú zaseknutejšie. V rámci zdravia ukočírujte chrbticu. 

 

Strelec

Vás osobný vzťah má lektorský charakter. Obe strany sa v ňom dokážu veľa naučiť. Vnímajte ho cez túto prizmu. V rodinných kruhoch pozor na zbytočné hádky – vplyvom odlišnej optiky. Aktuálne dni žehnajú uzatváraniu zmlúv, dokumentov a listín. Na úrovni zdravia majte pod drobnohľadom urogenitálny trakt. 

 

Kozorožec

Vo vzduchu visia konflikty, a to s najbližšími. Dôvodom je vaša hašterivá, tvrdohlavá a ješitná povaha. Siahnite po osobnostnej inventúre. V práci sa stráňte špekulácií a machinácií rôzneho druhu – lži a podvody by na povrch vyplávali rýchlosťou blesku. V rámci zdravia majte pod dohľadom kardiovaskulárny systém.  

 

Vodnár

Počas aktuálneho obdobia si dávajte pozor na neveru, a to jednak z vašej strany, jednak zo strany polovičky. Uvedomte si, že riešenie vzťahovej krízy flirtmi prináša viac sĺz než potešenia. V práci ustriehnite prepracovanosť. Áno, na pleciach toho máte viac než dosť. Okrem únavy vás môžu potrápiť dolné končatiny.  

 

Ryby

Pred vodnými jedincami sa vinie nie príliš prajné obdobie. Skrátka, dá vám zabrať, a to aj na úrovni vzťahov, aj na materiálnej báze. S polovičkou ochladne komunikácia aj intimita. V robote sa vyskytnú neočakávané problémy. Nevešajte hlavu – čoskoro sa stav zvráti. Ak odkladáte určitú operáciu, podujmite sa na ňu práve teraz.

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay