Kartoskop od 4. do 10. marca

01.03.2019 07:46

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Gabriel – karta Požehnanie

Aktuálny týždeň je vhodný na: uskutočňovanie dôležitých zmien /prinesú zber sladkých plodov/; rast, progres a pokrok v každej sfére bytia; kutie dobrých nápadov a ich pretavovanie do reality; zažívanie šťastlivých momentov; vychutnávanie si absolútnej hojnosti – duchovnej aj materiálnej; požehnávanie všetkého druhu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Vychutnávam si dary života i nebies“
Zdravotná výzva: počas aktuálneho týždňa sa treba otužovať
Kľúčový minerálny kameň: melónový turmalín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pred Baranmi sa črtá vynikajúci týždeň. Všetky vzťahy sa upevnia a skvalitnia – aj tie, ktoré boli narušené. Osamelí ohniváci môžu naraziť na príjemného človeka. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia nasávaniu nových poznatkov. Vstrebávajte vedomosti – budú osožné pri kariérnom raste. Ak už nepracujete, vrhnite sa do samo-štúdia, napríklad aj ezoterických vied. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete bolesti hlavy.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: v ostatnom čase vyčkávate na aktivity polovičky. V podstate sa spoliehate na to, že všetko urobí ona. A to je chyba! Vo vzťahu musia fungovať vyvážené, čiže recipročné energie. V opačnom prípade sa zväzok unaví. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí vyčerpanie. Ak cítite, že potrebujete vypnúť, pookriať, prípadne aj dovolenkovať, siahnite po kvalitnom relaxe. Zaslúžite si ho. Zdravotný stav: okrem únavy môžete zaregistrovať problémy s kĺbmi. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: „rozpoltená“ osobnosť tretieho znamenia zvieratníka môže opäť napáchať vzťahovú šarapatu. Ak v sebe vediete citovú dilemu – spojenú s tým, či ostať pri polovičke, alebo odísť, vedzte, že v týchto dňoch veľké rozhodnutie nerobte. Vyčkajte na lepší čas. Práca, kariéra a financie: cítite sa ako v začarovanom kruhu. Robota je stále o tom istom – a vy potrebujete svieže energie. Samy neprídu – postarajte sa o ne o vlastnej réžii. Zdravotný stav: haprovať môže chrbtica. 
 
RAK
Láska a vzťahy: duchovná ríša hovorí – príliš sa obetujete pre tých, ktorí si to v podstate ani nezaslúžia. V týchto dňoch venujte viac pozornosti vlastnému Ja; na blaho iných sa vykašlite. Práca, kariéra a financie: už toľkokrát sa vám núkali nové možnosti, no vy ste ich vplyvom strachov neopáčili. Teraz sa k čerstvým métam postavte inak – a bez obáv po nich siahnite. Zdravotný stav: dbajte na zdravý urogenitálny trakt. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vaša polovička alebo blízky človek si myslí, že ste až príliš autoritatívny jedinec. Iste, súvisí to s vaším znamením zvieratníka, no dbajte na zdravé hranice. Ak to preženiete, milovanú osobu si emočne vzdialite. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu cítiť jar. A jar prináša svieže vibrácie. Ak sa vám ponúkne nová pracovná možnosť, chňapnite po nej. Výsledok bude viac než priaznivý. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete poruchy tlaku alebo tepu. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: polovičke alebo blízkemu jedincovi prekáža, že ste dogmatický a štruktúrovaný jedinec, ktorý nedokáže fungovať v spontánnom režime. Zmeňte optiku – v opačnom prípade milovanú osobu znechutíte. A výsledkom bude úbytok lásky. Práca, kariéra a financie: na obzore sú zásadnejšie problémy, peripetie, starosti. Prečkajte ich s trpezlivým fluidom a s úsmevom na perách. Čoskoro sa na nebeskej klenbe opäť zjaví slnko. Zdravotný stav: pozor na úrazy. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: na obzore je takzvaný karmický týždeň – teda obdobie, keď sa môžu odohrať zásadnejšie zmeny, a to aj na poli lásky. Všetky korekcie, ktoré urobíte alebo ktoré prídu samy, sú nevyhnutné, a preto ich plne akceptujte. Práca, kariéra a financie: v rukách máte obrovskú silu zmeniť svoj život k lepšiemu. Zužitkujte ju naplno. Siahnite po transformáciách, ktoré vás povedú k väčšej hojnosti. Zdravotný stav: starajte sa o svoj lymfatický systém. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: duchovné sféry vystríhajú pred konfliktmi. Ste podráždený jedinec – majúci vnútri seba veľa napätia. Dbajte na to, aby ste neboli ako sopka. Horúca láva môže zničiť všetko pekné. Práca, kariéra a financie: voči kolegom sa správajte viac žoviálne a priateľsky. V ostatnom čase majú pocit, že ste chladný, prípadne až rivalský jedinec, ktorému ide len o vlastné blaho. Zdravotný stav: haprovať môže tráviaci trakt. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí sklamanie. Zrejme vás podrazí alebo oklame osoba, od ktorej by ste to vonkoncom neočakávali. Nezúfajte – takýmto spôsobom si v radoch ľudí, ktorí vás obklopujú, urobíte selekciu. Práca, kariéra a financie: nezdar na poli lásky vykompenzuje materiálny úspech. V podstate sa vám vydarí všetko, do čoho vrazíte energiu. Kanály hojnosti sú pootvárané dokorán. Zdravotný stav: zaevidovať môžete tráviace ťažkosti. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: pred zemským znamením zodiaku sa črtá láskou presiaknutý týždeň. Zadaní jedinci prežijú toľko prajných citov, koľko už dávno nie. Tí osamelí naďabia na zaujímavého človeka. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – viac pozornosti investujte do vzťahov než práce. Robota funguje v zabehnutých a „vyjazdených“ štruktúrach – a preto do nej veľa novej energie vrážať nemusíte. Zdravotný stav: pite viac tekutín. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na obzore je hádavý a konfliktný týždeň. Pravdepodobne si vojdete do vlasov s blízkou osobou. Pokúste sa krotiť slová – mohli by ste vyriecť vety, ktoré by druhú stranu poriadne zaboleli a sklamali. Práca, kariéra a financie: s kolegami zájdite po práci na kávu, koláč, prípadne aj drink. Vzájomné zväzky sa tak zázračným spôsobom utužia. Zdravotný stav: haprovať môže imunita. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: s polovičkou alebo blízkou osobou máte iné optiky – odlišné uhly pohľadu. Nevnímajte to ako pohromu či katastrofu, ale ako lekciu. Skrátka, jeden od druhého sa učíte niečo nové. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia dôležitým zmenám na poli matérie. Ak túžite po novej robote, za tou starou dajte bodku – a odštartujte čerstvé méty. Vyplatia sa. Zdravotný stav: opatrné by mali byť najmä tie Ryby, ktoré bývajú sužované zápalovými procesmi v pohybovom aparáte. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay