Kartoskop od 5. do 11. septembra

06.09.2022 08:32

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE DNI

Archanjel Jofiel – Karta Sebaláska

Aktuálne obdobie je vhodné na: investovanie pozornosti do seba samého či seba samej; žitie podľa vlastných princípov – nie podľa toho, čo chcú iní; budovanie sebahodnoty; manifestovanie kvalít duše; dopriatie si viac ako obvykle

Zdravotná výzva: objaviť sa môžu starosti so žalúdkom alebo okolitými orgánmi

Kľúčový minerálny kameň: citrín

 

 

Baran

Láska a vzťahy: Ocitáte sa v takzvanom hádavom týždni. Dávajte si pozor na vypovedané vety – aby ste nimi neranili blízkych. Práca, kariéra a financie: Pri mase povinností nezabúdajte na adekvátny oddych – napríklad vo forme turistiky alebo prechádzok. Zdravotný stav: Objaviť sa môže nafukovanie brucha.   

Hodinovka s veštcom Petrom? Kliknite.   

 

Býk

Láska a vzťahy: Pri sporoch zabudnite na to, že musíte mať posledné slovo. Ak spravíte chybu, ospravedlňte sa. Práca, kariéra a financie: Do priestorov, v ktorých sa venujete robote alebo záľubám, pustite viac slnečného svitu. Vaše oči dostávajú v ostatnom čase zabrať. Zdravotný stav: Okrem zraku ustriehnite zuby.  

Hodinovka s veštcom Petrom? Kliknite.   

 

Blíženci

Láska a vzťahy: Je možné, že ste kohosi ranili. Alebo emočnú ujmu spôsobíte v týchto dňoch. Včas si svoje zlyhanie uvedomte – a uskutočnite nápravu. Práca, kariéra a financie: Nerobte zbrklé činy – vplyvom nich môžete spraviť chyby. A teda i utŕžiť zlé meno. Zdravotný stav: Dbajte na silnú imunitu.  

Hodinovka s veštcom Petrom? Kliknite.   

 

Rak

Láska a vzťahy: Ak vám niekto ublížil a chce sa vám ospravedlniť, otvorte mu svoje srdce. Chladné Ja vám nesvedčí. Práca, kariéra a financie: Zrejme vás čaká materiálna dilema. Hoďte si mincou – rub alebo líc ukáže, či ísť tou, alebo onou cestou. Zdravotný stav: Viac sa hýbte.   

Hodinovka s veštcom Petrom? Kliknite.   

 

Lev

Láska a vzťahy: Je čas venovať sa vlastnému Ja. Potešte sa čímkoľvek – trebárs aj niečím luxusnejším. Práca, kariéra a financie: Na obzore je menší nezdar – skrátka, niečo nevyjde tak, ako ste si predstavovali. Udalosť nevnímajte ako prehru, ale ako jav, ktorý má dočasný charakter. Zdravotný stav: Merajte si krvný tlak.         

Hodinovka s veštcom Petrom? Kliknite.   

 

Panna

Láska a vzťahy: Vyživte svoj osobný zväzok – pravda je taká, že „schne“. Nezabúdajte, že o partnerstvá či manželstvá sa treba starať. Básnický povedané - polievať ich a hnojiť. Práca, kariéra a financie: Ste človek plný dravej sily. Pustite sa do nových mét. Skepsu zo strany blízkych odignorujte. Zdravotný stav: Haprovať môžu končatiny.    

Hodinovka s veštcom Petrom? Kliknite.   

 

 

Váhy

Láska a vzťahy: Ak si s problémami na citovej báze neviete poradiť vo vlastnej réžii, zájdite za odborníkom – psychológom, vzťahovým poradcom či ezoterikom, ktorý sa zaoberá harmonizáciou zväzkov. Práca, kariéra a financie: Utužte kolegiálne „nitky“. V dobrom a súdržnom tíme sa pracuje jedna radosť. Zdravotný stav: Precvičujte si chrbticu.

Hodinovka s veštcom Petrom? Kliknite.   

 

Škorpión

Láska a vzťahy: Sála z vás čosi magnetizujúce. Aj preto možno predpokladať, že vo vašej blízkosti sa zjaví človek prejavujúci záujem o vaše Ja. Práca, kariéra a financie: Rozhodujte sa sám či sama – tak, ako káže duša. Nie podľa potrieb alebo požiadaviek ostatných. Zdravotný stav: Ochromiť vás môžu mierne „točáky“.  

Hodinovka s veštcom Petrom? Kliknite.   

 

Strelec

Láska a vzťahy: Zakopte vojnovú sekeru. Ospravedlňte sa alebo prijmite ospravedlnenie. Na iných ľudí sa dlho nezlostite – škodí to pečeni. Práca, kariéra a financie: Menej fantazírujte – a viac konajte. Pasívnosť vymeňte za akčnosť a dynamiku. Zdravotný stav: Pozor na drobné zakopnutie, buchnutia či úrazy.    

Hodinovka s veštcom Petrom? Kliknite.   

 

Kozorožec

Láska a vzťahy: Krešte svoje ego – vplyvom neho prichádzate o blízkych ľudí. Priznanie si toho, že ste komplikovanejšia bytosť, je kľúčom k pomyselnej seba-prerábke. Práca, kariéra a financie: S peniazmi narábajte opatrne a šetrne. Neriskujte. A nepožičiavajte. Zdravotný stav: Menej prajných energií prúdi do pohybového aparátu.    

Hodinovka s veštcom Petrom? Kliknite.   

 

Vodnár

Láska a vzťahy: Niekto z ľudí, ktorí sa pohybujú vo vašej blízkosti, vám neúmyselne škodí, a to tak, že sa pred vami ustavične na niečo sťažuje. Dotyčnej osobe sa vyhýbajte. Práca, kariéra a financie: Dostávate sa na výslnie. V týchto dňoch si vyslúžite úctu a uznanie. Zdravotný stav: Starajte sa o kardio-systém.  

Hodinovka s veštcom Petrom? Kliknite.   

 

Ryby

Láska a vzťahy: Eliminujte strachy – o seba, o blízkych, o svet ako taký. Obavy sú zbytočné. A z človeka kradnú pozitívne energie. Práca, kariéra a financie: Väčšmi „predávajte“ svoje Ja. A tiež kvality, ktorými oplývate. Ste šikovná bytosť. Zdravotný stav: Objaviť sa môžu poruchy trávenia. 

Hodinovka s veštcom Petrom? Kliknite.